سلام بروبچ
بابا با مرامها تاپیک رو تو صفحه 4 پیدا کردم
1 ماهی بود اینترنت نیومده بودم آخه واسه امتحانات مونده بودم خوابگاه
میدونم شما هم درگیر بودین
خیلی خوشحال شدیم خدایی
بای
Printable View
سلام بروبچ
بابا با مرامها تاپیک رو تو صفحه 4 پیدا کردم
1 ماهی بود اینترنت نیومده بودم آخه واسه امتحانات مونده بودم خوابگاه
میدونم شما هم درگیر بودین
خیلی خوشحال شدیم خدایی
بای
سلام
کسی از dokhtare_khorshid خبر داره؟؟
آها پیدات کردمنقل قول:
سلام بچه ها.خوبین
خوشحالم که هنوز تاپیک پا برجاست و خشحالم که باز تونستم اینجا باشم.براتون آرزوی موفقیت میکنم.شاد وسلامت و پیروز باشید.خدانگهدار
خوبی؟؟
نبودی؟
راستی عکس امضات خیلی قشنگه
خیلی پر مفهومه
سلام
یه زحمت براتون داشتم....من نقشه ی شهر بهبهان رو می خواستم...کل اینترنت رو زیر و رو کردم ، ولی پیدا نکردم....شما میتونید یه لینک از نقشه ی شهر بهبهان برام بزارید؟
ممنون میشم
به به سلام كروكوديل جان:31: خوبي؟؟والله دوستان اسما امتحان داشتن،ولي در اصل ديگه دلشون با تاپيك نيستنقل قول:
نمونه ش خود من:41:
پارسال اينجا پر از آدم بود،يه آقا رضايي داشتيم،يه فروغ خانمي...الان هيچي نداريم:13:
سلام فرشيد جان...دادا هنوزم كه امضات غمگين ناكه:13:نقل قول:
والله اون دخمل خورشيد كه اصلا تحويل نميگيره...اصلا هم از من استقبال نكرد:31:
نقل قول:
دوست عزيز بهبهان كه يه كف دسته...نقشه ميخواي چيكار؟؟4تا فلكه داره اونارو ياد بگيري حله:31:
والله واست گشتم ولي پيدا نكردم...بعيده توي سايتهاي فارسي زبان چيزي پيدا كني...مگه يه سايت مرجع
خارجي پيدا كني:10:
سلام به همه برو بج خوزستاني , منم بجه دزفولم , اين بوستو با موباويل از عسلويه مي زنم . اكه يه دزفولي تو تابيك هست خوشحال ميشم باهاش آشنا بشم .
کجای دزفولی؟؟نقل قول:
ممکنه نام فامیلیتونو تو پ خ بگین؟؟؟
امضام که هیچ خودمم تا آخر همینمنقل قول:
سلام فرشيد جان...دادا هنوزم كه امضات غمگين ناكه
والله اون دخمل خورشيد كه اصلا تحويل نميگيره...اصلا هم از من استقبال نكرد
دخمل خورشید خیلی وقته نیومده فکر کنم راه و گم کرده
آقا فرشيد , ما طرف هاي بيمارستان افشار ميشينيم , شما جطور ? اسم و فاميلم رو همين جا ميكم : محمد اعتمادي زاده .
آقا شنیدید ممبینی رو گرفتن ؟ هم حرف سیاسی زده یعنی توهین کرده به نظام و ... ، هم تو کشته شدن این قاضیه دست داشته
این شورا شهری ها هم همشون ادم های بیخودی اند ... کار که نمی کنند ... فقط زمین خوارند !