نسخه بالاتر بزن به احتمال زیاد درست میشهنقل قول:
Printable View
نسخه بالاتر بزن به احتمال زیاد درست میشهنقل قول:
بار اولم نبود فلش میزدم لذا بعید میدونم اتصال کوتاه باعث این ممشکل شده مجدد هم فلش زدم باز سیم کارت رو نمیخونه imie و سریال مودم پاک نشده راه حلی بنظر دوستان میرسهنقل قول:
از ورژن سوم استفاده کنید با اسکریپت آنلاک جدید و نتیجه رو بگید . در ضمن مطمئن هستید nvram پاک نشده ؟نقل قول:
دوستانی که امکان تهیه nvram از هر دو مدل ایرانسل و مبین نت این مودم رو دارن لطفا در انجمن جهت استفاده عمومی قرار بدن . جایه دوری نمیره کمک بزرگی هست برا حل مشکلات پاک شدن nvram موقع فلش کردن مودم . برای رعایت نکات ایمنی میتونن شماره سریال و imei داخل فایل nvram رو پاک کرده و اینجا قرار بدن تا دوستان مشکل دار با مشخصات مودم خودشون جایگذاری و داخل مودم بارگزاری کنن .
از کجا مشخصه nvram پاک نشده ؟فریمور ایران سل هم زدم حل نشد.ویرایش سوم زدم البته اسکریپت رو استفاده نکردم بازم حل نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
http://uupload.ir/files/gad4_captureddd.jpg
سلام
از دوستانی که بلند از nvram بکاپ بگیرند لطف کنن ی آموزش بزارن
ورژن 197 رو هم تست کنید . nvram شما طبق عکس پاک نشده در صورت پاک شدن imei و سریال نامبر مودم میپره . قسمت webui هم کلا اعداد صفر نشون داده میشه انتن هم از بین میره و بعضی مواقع دو خط میاد و میره و اسم وای فای هم هم عوض میشه . حتی اسم مودم هم تغییر پیدا میکنه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان، مودم من ایرانسله، آنلاکش کرده بودم، دیشب آپدیت شد ولی لاک نشد!!! من با سیمکارت رایتل تونستم کانکت بشم. کسی میدونه جریان چیه؟ :n13::n13::n13::n13::n13:
دوستان با این فریمور هم مشکل حل نشد و همچنان با فلش زدن چندین فریمور علیرغم داشتن شماره ime و سریال همچنان سیم کارت رو شناسایی نمیکنه راهی دیگر بنظرتون نمیرسه/ میتونه سخت افزار اسیب دیده باشه/تعمیرات این مودم رو کجا انجام میدننقل قول:
سلام دوستان
کسی ورژن 196 ایرانسل رو داره؟