-
سرمربي تيم پرسپوليس تهران : حق استقلال پيروزي نبود
------------
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس معتقد است كه حق تيمش در ديدار با استقلال شكست نبود و حريف نبايد با پيروزي ميدان را ترك ميكرد.
علي پروين كه عصر روز شنبه پس از شكست تيمش برابر استقلال با خبرنگاران رسانههاي گفت وگو ميكرد، اظهار داشت: پرسپوليس ميتوانست در اين ديدار به برتري دست يابد اما اشتباهات فردي برخي از بازيكنان مانع تحقق اين امر شد.
وي افزود: تيم استقلال تهران در اين بازي تنها يك موقعيت گلزني بدست آورد كه اين فرصت را به گل پيروزي بخش خود تبديل كرد.
سرمربي تيم پرسپوليس اظهار داشت : بازيكنان پرسپوليس در اين بازي عملكرد خوبي داشتند اما مهاجمان آن نتوانستند از موقعيتهاي بدست آمده استفاده كنند.
پروين در خصوص عملكرد مهرزاد معدنچي در اين بازي گفت: او بازيكن خوبي است و در طول هفته گذشته بسيار آماده بود. به همين خاطر از ابتداي بازي در تركيب اصلي تيم قرار گرفت امااشتباه اين بازيكن حداقل يك امتياز را از پرسپوليس گرفت.
وي ادامه داد : اگر معدنچي دچار اشتباه نميشد بازي بزرگ پايتخت با نتيجه تساوي به پايان ميرسيد.
سرمربي تيم پرسپوليس درخصوص تغييرات احتمالي دراين تيم گفت : تا زماني كه وضع مديريت باشگاه مشخص نشود، نميتوان تغييراتي را در تيم ايجاد كرد.
-
بازيكنان پرسپوليس پس از داربي 59 چه گفتند
-------------
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس پس از شكست اين تيم برابر استقلال تهران گفت: تيم پيروزي خوب بازي كرد اما به خاطر اين كه نتوانستيم اشتباهات را جبران كنيم شكست خورديم.
بهروز رهبري فر ضمن بيان اين مطلب به خبرنگار ايسنا گفت: تيم ما بازي خوبي را در نيمهي دوم به نمايش گذاشت، استقلال يك حمله بيشتر نداشت و توانست بر اثر اشتباه بازيكنان ما به گل برسد.
وي افزود: ما ميتوانستيم برندهي اين ديدار باشيم، استقلال نود دقيقه اسير پرسپوليس بود ولي متاسفانه آنها در نهايت توانستند سه امتياز اين ديدار را كسب كنند.
رهبري فرد تاكيد كرد: پرسپوليس اگر ميتوانست اشتباهاتش را جبران كند قطعا پيروز ميدان ميبود.
وي با انتقاد از برخي بازيكنان كه باعث شكست امروز پرسپوليس شدند گفت: هواداران با عشق و علاقه به استاديوم آزادي آمده بودند و مدام تيم را تشويق كردند اما نتوانستيم جوابگوي محبت آنان باشيم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران هم گفت: نميدانم چه بگويم اما شكست ناباورانهاي را متحمل شديم.
علي عليزاده پس از شكست يك بر صفر تيمش مقابل استقلال در داربي 59 به خبرنگار ايسنا اظهار داشت: استقلال در تمام طول بازي نتوانست همانند پرسپوليس هماهنگ بازي كند، برتري كامل با ما بود اما نميدانم چگونه شد كه نتوانستيم پيروز ميدان باشيم.
وي افزود: نميدانم چه بايد گفت، دفاع خوبي نداشتيم، ضد حملههاي ما ناكارآمد بود و پاسهاي اشتباهي داديم تا در نهايت استقلال پيروز شود.
عليزاده كه در طول جريان بازي بيشتر از تمام بازيكنان پرسپوليس مورد تشويق هواداران قرار ميگرفت خاطر نشان كرد: شرمندهي تمام پرسپوليسيها هستيم.
مدافع تيم فوتبال پيروزي نيز گفت: پرسپوليس بازي خوبي را انجام داد و حقش شكست نبود.
علي انصاريان در گفتوگو با خبرنگار ايسنا خاطر نشان كرد: استقلال در تمام بازي نتوانسته بود موقعيت خطرناكي بر روي دروازهي پرسپوليس داشته باشد آنها يك موقعيت به دست آوردند و به گل رسيدند. ما نتوانستيم از موقعيتهاي خود به خوبي استفاده كنيم.
وي كه پس از پايان بازي همچنان بر روي نيمكت تيم پرسپوليس حضور داشت و حاضر نبود به رختكن بازگردد خاطرنشان كرد: تماشاچيان امروز سنگ تمام گذاشتند. ما شرمندهي آنها هستيم.
انصاريان تاكيد كرد: انشاالله بتوانيم جبران كنيم. ما به اين پيروزي نياز داشتيم اما نتوانستيم آن را به دست آوريم.
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران با بيان اين كه استقلال مستحق پيروزي نبود گفت: ميتوانستيم پيروز اين بازي باشيم.
مهرزاد معدنچي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: بازي را واگذار كرديم؛ اما، بايد حداكثر امتياز را ميگرفتيم. پرسپوليس خوب بازي كرد و تمام بازيكنان تمام تلاش خود را براي انجام بازي خوب به كار گرفتند. ولي استقلال در اثر يك اشتباه، كاملا تصادفي به پيروزي دست يافت.
وي خاطر نشان كرد: بازي خوبي بود؛ اما، نتوانستيم آنچه كه خواستهي هواداران و كادر فني بود را به نمايش بگذاريم. از تمامي هواداران براي شكست عذرخواهي ميكنم.
معدنچي كه تيم پرسپوليس در اثر اشتباه مستقيم او تن به شكست داد افزود: استقلال نسبت به پرسپوليس موقعيت كمتري داشت؛ اما، فوتبال همين است و برد و باخت دارد. امروز در كمال ناباوري، نتيجه را به حريف واگذار كرديم.
وي افزود: در بازيهاي آينده بايد اين نتيجه را جبران كنيم تا هواداران ما را ببخشند.
-
شب پاياني هفته دوازدهم بوندس ليگا
هامبورگ و سه امتياز آسان
---------
شب دوم از هفته دوازدهم بوندس ليگا با انجام دو ديدار ديگر به پايان مي رسد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ يك شنبه شب و در ادامه بازي ها هامبورگ تيم سوم ليگ به مصاف تيم ته جدولي نورنبورگ مي رود تا 3 امتياز ديگر را كسب كند و همچنان در كورس قهرماني باقي بماند.
برنامه دو ديدار باقيمانده بوندس ليگا به شرح زير است:
نورنبرگ- اشتوتگارت
مونشن گلادباخ- هامبورگ
-
حق پخش دو جام جهاني فروخته شد
-------------------------
شبكه هاي خبري Abcو Espn موفق شدند حق پخش تلويزيوني دو جام جهاني 2010 و 2014 به زبان انگليسي رل بخرند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ اين دو شبكه روي هم مبلغ صدميليون دلار به فيفا، پرداخت كرده اند تا تحت پروژه اي هماهنگ شده از هم اكنون براي اين دو جام جهاني برنامه ريزي كنند. كمپاني والت ديسني نيز در اين بين حامي مالي اصلي و اول اين دو شبكه بزرگ خبري خواهد بود و براي جام جهاني زنان در سال هاي 2007 و 2011 و همچنين جام كنفدراسيون هاي 2009 و 2013، حق پخش جداگانه خريداري كرده است. جام جهاني 2010 كه در آفريقاي جنوبي برگزار خواهد شد، سوژه مناسبي براي والت ديسني جهت فعاليت هاي خبري، تبليغاتي و فروش كارتون ها و فيلم هايش محسوب مي شود. Abc بخاطر پرداخت 65 درصد از كل مبلغ حق پخش انحصاري فينال اين دو جام جهاني را نيز خريداري نموده و Espn از آن محروم است. از طرفي چند كمپاني اتومبيل در جهان، قصد دارند، هر كدام با پرداخت مبلغ 40 ميليون دلار در اين پروژه هميار اين شبكه هاي خبري و تصويري باشند.
-
حميد استيلي:
پرسپوليس ثبات ندارد
------------------
پرسپوليس در مقابل استقلال بازي بدي را ارائه نكرد اما نهايتاً بار ديگر بازي را به حريف خود واگذار نمود.
حميد استيلي مربي جوان پرسپوليس در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)به سؤالات ما پاسخ داد.
بعد از خرداد سال 80 پرسپوليس تاكنون مقابل استقلال به پيروزي نرسيده است؟
آن چيزي كه مسلم است اين بازي از قبل قابل پيشبيني نبود. تيم ما در اين بازي، بازي را خوب آغاز كرد اما در نيمه دوم پس از خوردن گل بيانضباط بازي كرد.
چقدر اين بيانضباطي به كادر فني بازميگردد؟
مطمئناً در اين مورد قادر نيستم صحبت كنم چون خود من نيز داخل اين مجموعه هستم.
نظرتان در مورد استقلال چيست؟
استقلال تيم بدي نيست. مجموعه بازيكنان استقلال با هماهنگي بهتري در مقابل ما حضور يافتند و از تمام توانايي خود در نقاط مختلف بهره بردند.
پيش از اين گفته ميشد پرسپوليس در دو فصل قبل به دليل وجود مربيان خارجي روي نيمكتش برابر استقلال ناكام ماند اما اين اتفاق با حضور مربي داخلي هم تكرار شد...
تيم ما در چند سال گذشته با مشكلات بسياري مواجه بود. امسال هم آن مشكلات وجود دارد. منتهي با ابعادي بيشتر و گستردهتر. البته اين مسأله را هم قبول دارم كه شايد مسائل مطرح شده بيشتر توجيه باشد و دليل قانع كنندهاي براي باخت به حساب نيايد.
اما به هر حال نتيجه را به رقيب خود واگذار كرديد؟
اينجا دو بحث پيش ميآيد؛ بحث بازي و بحث نتيجه. ما از حيث بازي، خوب توپ را به چرخش درآورديم و نسبت به بازيهاي قبليمان بد بازي نكرديم اما «نتيجه» را به حريف واگذار كرديم. مسألهاي كه مهمترين فاكتور در فوتبال به شمار ميآيد اما باز هم ميگويم پرسپوليس مستحق باخت مقابل استقلال نبود.
مشكلات زيادي داشتيم. در هر بازي تيم ما با بحراني خاص مواجه شد و همواره حاشيههاي زيادي پيرامون پرسپوليس وجود داشت و روي سيستم خاصي حركت نميكرد.
هيات مديره نمي تواند اين مشکلات را حل کند؟
در پرسپوليس سيستماتيك عمل نميشود مثلاً هيأت مديره استقلال چندين سال است كه تقريباً با حضور نفراتي ثابت و قدرتمند اداره ميشود. اما در تيم ما ثبات آنچناني وجود ندارد. وقتي در بالاترين رده تغييرات زيادي به وجود ميآيد اين مسائل به طور مستقيم تأثير خود را روي كادر فني و بازيكنان ميگذارد و وقتي اين تغييرات زياد ميشود، به شكل ملموستر و گستردهاي روي تيم تأثيرگذار ميشود.
اين مسائل چه تأثيري در داربي داشت؟
همه چيز لازم و ملزوم يكديگر هستند. در يك گروه اركستر تمامي سازها براي رسيدن به هدف بايد هماهنگ عمل نمايند اما وقتي هر كس ساز خودش را بزند، تيم به هدف خود كه همان پيروزي باشد، نخواهد رسيد.
عمده مشكل پرسپوليس چه بود؟
مشكل ما فقط مختص به بازي استقلال نبود. پرسپوليس در اول فصل دير بسته شد. نفراتي كه جذب كرديم، دير تمريناتشان را شروع كردند. در ادامه پرسپوليس به بحران مالي شديدي برخورد كرد و هزاران مسائل ديگر كه به نوع خود اثر مخربي بر تيم ما گذاشت.
چرا از برخي بازيكنان نظير شيث رضايي در پست غيرتخصصيشان (پيستون راست) استفاده شد؟
شيث در خط دفاعي بازيكني موفق است اما به دلايلي صلاح دانستيم از شيث در پست پيستون راست استفاده كنيم كه اتفاقاً چند مورد سانتر خوب را هم از او ديديم.
و در خصوص استفاده مجدد از مهرزاد معدنچي به رغم اشتباهات فراوان در سه بازي آخر...
بازيكن همواره مرتكب اشتباه ميشود و در اين بين وظيفه كادر فني اين است كه قبل از بازي و بعد از بازي با بازيكن صحبت كند و او را نسبت به اشتباهاتش توجيه نمايد. مطمئناً بيرون نشاندن آن بازيكن در شرايط روحي-رواني خاص او را از وضعيت معمول خارج ميسازد. ضمن اينكه نبايد اين مسأله را از نظر دور كرد كه اشتباه معدنچي ممكن است براي همه اتفاق بيفتد.
-
مهرزاد معدنچي:
جواب منتقدان را در زمين مي دهم
-----------------
خوشحال شدم که به اردوي تيم ملي دعوت شدم، اميدوارم در تمرينات نيز خوب ظاهر شوم تا نظر برانکو را جلب کنم.
مهرزاد معدنچي هافبک تيم پرسپوليس در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، ضمن بيان مطلب فوق گفت:
برانکو 3 – 4 سال است که در تيم ملي ايران مربيگري مي کند، او تمام بازيکنان ليگ را مي شناسد و بدون دليل کسي را دعوت نمي کند.
وي ادامه داد: سرمربي تيم ملي صلاح دانسته اند در اين مقطع من را به اردوي تيم ملي دعوت کنند، من نيز در تمرينات تمام تلاش خود را به کار مي بندم تا به اعتماد ايشان پاسخ مثبت بدهم.
معدنچي در پايان تاکيد کرد: اگر در مسابقات جام Lg به ميدان بروم سعي مي کنم با ارائه بازي قابل قبول جواب منتقدان را بدهم.
در حال حاضر تمام فکر و ذهنم را معطوف به انجام دقيق تمرينات مي کنم تا بتوانم به شرايط ايده آل بازگردم.
-
عليرضا واحدي نيكبخت:
نمي دانم چرا خط خوردم
---------
در مورد عدم دعوتم به تيم ملي نظري ندارم، چرا از من مي پرسيد؟ شايد از لحاظ فني ضعيف بودم.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق گفت: نظر و عقيده من در اين مورد فرقي نمي كند، برويد از برانكو بپرسيد شايد دليل او براي عدم دعوت من قانع كننده باشد.
وي ادامه داد: اولين بار است كه پس از 4، 5 سال از تيم ملي خط مي خورم، قبلا به علت مصدوميت در جمع نفرات اصلي نبودم ولي حالا نمي دانم دليل آن چه بوده است.
هافبك شماره 22 استقلال تاكيد كرد: براي خودم هم جاي سوال دارد كه چرا خط خورده ام، واقعا نمي دانم چه بگويم.
نيكبخت در پايان افزود: البته خط خوردنم از تيم ملي تاثيري در روحيه من نخواهد گذاشت.
با قدرت در مسابقات آينده استقلال به ميدان مي روم تا باز هم شايستگي هاي خود را به اثبات برسانم.
-
براي حل مشكلات مالي؛
اعضاء هيات باشگاه شهيد قندي با استاندارد يزد ديدار مي کنند
----------
تيم شهيد قندي يزد مدت هاست با مشكلات عديده مالي مواجه شده است.
؛ در اين زمينه قرار است مسئولين باشگاه شهيد قندي براي حل اين مشكلات با استاندار جديد يزد ديدار كنند.
از اين رو بابايي عضو هيات مديره باشگاه قرار است صبح فردا به ديدار دكتر ابوالقاسم عاصي استاندار جديد يزد برود تا با ارائه گزارشات فعاليت تيم در ماههاي گذشته براي رفع مشكلات مالي تيم اقدام كند.
لازم به ذكر است پس از ديدار با استاندار يزد قرار است مسئولين شهيد قندي با نمايندگان مردم يزد در مجلس شوراي اسلامي ديدار خواهند كرد.
-
پاداش پيروزي در داربي و قهرماني؛
سفر به مکه مکرمه و پاريس
----------
بازيکنان استقلال پس از برد مقابل رقيب خود با پاداش ويژه روبرو خواهند شد.
اسپانسر استقلال به بازيکنان استقلال قول داد پس از پيروزي مقابل پرسپوليس آنها را در سفر توريستي به سفر پاريس ببرد.
همچنين در اقدامي ديگر مسوولين حمايت کننده مالي استقلال به بازيکنان اين تيم قول داده است در صورت قهرماني، به زيارت خانه خدا مشرف خواهد شد .
مساله اي که بدون شک موجبات بالا رفتن روحي بازيکنان و کادر فني اين تيم را پس از دو سال ناکامي در کسب عنوان قهرماني را فراهم سازد.
-
ادموند بزيک:
پرسپوليس هماهنگ نبود
براي قهرماني تلاش مي کنيم
--------
در ده هفته گذشته نتايج خوبي را در ليگ به دست آورديم ولي در پنج هفته پاياني ليگ کار بسيار سختي را پيش رو خواهيم داشت.
ادموند بزيک کاپيان تيم سپاهان اصفهان ضمن بيان مطلب فوق گفت: مسابقات امسال ليگ بسيار سخت است زيرا تيم ها نزديک به هم هستند ولي ما براي کسب قهرماني مجدد در ليگ برتر تمام تلاش خود را به کار مي بنديم.
وي ادامه داد: نظر مربيان اين بوده است که در مسابقات امسال کمتر از من استفاده کنند اما آمار يک گل زده در سه مسابقه زياد بد نيست.
ضمن اينکه مربي تيم ايده خود را دارد و مخصوصا تغيير سيستم ها، باعث مي شود به صورت گردشي و با توجه به شرايط از مهاجمان تيم استفاده کند.
کاپيتان سپاهان در مورد بازي استقلال ـ پرسپوليس تصريح کرد: بازي را ديدم به نظرم پرسپوليس بازي خوبي را از خود به نمايش نگذاشت، آن ها در طول مسابقه هماهنگ نبودند.
البته شايد از صحبت هاي من ناراحت شوند ولي اين مساله در مسابقه قابل لمس بود.
بزيک در پايان تاکيد کرد: ديروز در تهران بودم و پس از باخت پرسپوليس مسائل زيادي را در خيابان شنيدم.
من پنج سال است بازيکن سپاهان هستم و از اتفاقات داخلي و مشکلات تيم خبر ندارم.