بن تخفیف آسیاتک برای ثبت نام جدید موجود می باشد. اطلاعات تکمیلی در امضا
Printable View
بن تخفیف آسیاتک برای ثبت نام جدید موجود می باشد. اطلاعات تکمیلی در امضا
۲ مگ محدودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطت چند مگ بسته اند؟نقل قول:
عکس از صفحه مودم می گذاری؟
کدام استان است؟
سلام
دوستان کسی این طرخ دانشجویی را داره الان ؟
به نظر که خیلی خوب میاد : سه ماه 53 گیگ میشه 53 هزار تومن . فقط یه سوال. این پارس آنلاین الکی ازمون گیگ کم نمی کنه؟
مرسی
- - - Updated - - -
سلام
دوستان کسی این طرخ دانشجویی را داره الان ؟
به نظر که خیلی خوب میاد : سه ماه 53 گیگ میشه 53 هزار تومن . فقط یه سوال. این پارس آنلاین الکی ازمون گیگ کم نمی کنه؟
مرسی
سلام. برای سایتهای داخلی خوبه ولی برای فیلتر شکن و شبانه باید روش خط بکشی. تقریبا شبیه اینترانته تا اینترنت . از ما گفتن بود.نقل قول:
اینجوری که خیلی داعونه. یعنی با چی پی ان و چیلتر شکن اصلا سازگاری نداره؟ سایت های خارجی هم خوب باز نمیکنه ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
اینجوری که خیلی داعونه. یعنی با چی پی ان و چیلتر شکن اصلا سازگاری نداره؟ سایت های خارجی هم خوب باز نمیکنه ؟نقل قول:
نه . من هم پشییمون شدم. رفتم یه خط دیگه از مخابرات گرفتم الان با اینترنت مخابرات کیف میکنم. به دو ستان هم توصیه کنید که نخره چون سرویس را تا 6 ماه جمع نمیکنند. فیلتر شکن هر دقیقه یه بار قطع میشود. اصلا اوضاعی داره. برای سایتخای خبری داخلی و بانکی خوبه وگرنه اصلا ارزش نداره با تست اسپید سرعت با سرور داخلی را 8 مگ نشان میدهد ولی با خارجی در حد 512 کیلو بایته. شبانه هم که نداره 1/3 حساب میشود. بازی انلاین هم مرخصه. دیگه خودتون میدونید.نقل قول:
درسته پارس کلا چیز شکن کار نمیکنه همش قطع میشه
کلا ۱-۲ دقیقه وصل میمونه
بدرد نمیخوره اصلا
من دزفول خوزستان هستم و این پارس آنلاین دو سه هفته ایه به شدت اعصاب خرد کن شده و مرتب قطع میشه
بقیه نقاط هم همینطوره یا فقط شهر ما اینجوره؟
من دزفول خوزستان هستم و این پارس آنلاین دو سه هفته ایه به شدت اعصاب خرد کن شده و مرتب قطع میشه
بقیه نقاط هم همینطوره یا فقط شهر ما اینجوره؟