سلام وقت بخیردوستان عزیز. اول جواب دوستمان را بدم که سایت 17 شهریور از کار افتاده همونی که عکس گذاشتید btsبزرگ مربوط به 3gهمراه اول است که مینی bts ایرانسل داخل سایت قرار گرفته است. پوشش در هتل لاله فعلا نداریم . دوستی به کار پیشه و خیابان زبر دست اشاره کرده بود که کلا از اول خیابان کارپیشه تا لاله تجهیزاتی نصب نشده است و btsای که در خانه مسکونی پایین تر از ساختمان پارلاق قرار دارد هنوز سواپ نشده است . این سایت و سایت ارتباطات سیار در چند روز اینده نوسازی میشود اگر تجهیزات برسد. امروز سعی کردیم که سه راهی امین را زیر بار ببریم که Bts شهناز یاری نکرد و hand ower خوبی نداشتیم مجبورن به سمت میدان ساعت شبکه را قطع کردیم . این منطقه فعلا edgeخوبی هم ندارد. تجهیزات تا همین لحظه به دست پیمانکاران نرسیده که قول داده بودند چهارشنبه تحویل میدهند.... دوستی فرموده بود که از طرف چهار راه منصور تا نصف راه پوشش وجود ندارد در جواب عرض میکنم دیروز تست زمینی محل گرفته شد وتا اول تربیت مشکلی وجود ندارد . پوشش میدان ساعت و دانشسرا کامل میباشد. امشب دوباره شهناز و بازار را از ساعت 1 شروع به تست میکنیم اگر جواب داد فردا عصر پوشش مصلی و شهناز و سه راه امین وقونقا برقرار میشود . پوشش ایل گلی تا شمس اباد اول یاغچیان خوب گزارش شد. سایت دروازه تهران وتختی الان در حال تست ماکرویو میباشد و به زودی وصل خواهد شد . دوستان از اول عباسی گزارش های مفصلی داده اند که باید عرض کنم در این منطقه مشکل اساسی داریم . در چند روز گذشته در اطراف بازار چند مینی سایت را نصب کرده ایم که منتظر ماژول میباشند . در اخر از صبر وتحمل شما دوستان بسیار ممنونم. دوستانی شماره و ایمیل من را خواسته بودند باید خدمت ایشان عرض کنم به دلیل فشار امنیتی در شرکت ایرانسل بنده از فرمایش شما معذورم . سعی میکنم بعد از خواندن پست های شما تا حدودی به سوالاتتان جواب داه باشم. هر نظری داشته باید من در خدمت تک تک همشهریان میباشم. به امید دیدار..