فدورا همه کارس.تقریبا مث اوبونتو.نقل قول:
هیچ کس نمیتونه بگه فلان توزیع بهتره.اگه تازه کاری بین اوبونتو و فدورا یکی رو انتخاب کن.
Printable View
فدورا همه کارس.تقریبا مث اوبونتو.نقل قول:
هیچ کس نمیتونه بگه فلان توزیع بهتره.اگه تازه کاری بین اوبونتو و فدورا یکی رو انتخاب کن.
اطلاع رساني :
توزيع پارسيدورا.
پارسیدورا یک سیستم عامل بر پایه گنو/لینوکس است که شامل مجموعه ای از آخرین نرم افزارهای آزاد و منبع باز میباشد. پارسیدوار نسخه ترکیبی و منبعث شده از فدورا است. این توزیع کاملا سازگار با فدورا است. در این توزیع سعی شده است که نیاز های کاربران فارسی زبان و ایرانیان به طور مناسبی پاسخ داده شود. پارسیدورا همیشه برای هر کسی برای هر استفاده, ویرایش و پخش آزاد است. پارسیدورا توسط افرادی از سراسر جهان که بصورت یک انجمن به نام پارسیدورا با هم کار میکنند ایجاد شده:پارسیدورا به روی همه کسانی که بخواهند به آن بپیوندند باز است و به آنها خوش آمد میگوید.
آنچه در پارسیدورا ۱۳ خواهید یافت:
مجموعهای از قلمهای فارسی متداول
فرهنگ لغت انگلیسی به فارسی startdict
پشتیبانی از قالبهای معمول صوتی و تصویری
برنامههای پخش موسیقی و فیلم مانند VLC, MPlayer, Miro, Bunshee
درایورهای سختافزاری موجود در مخازن RPMFusion از جمله درایور کارتهای گرافیکی nVidia و ATI
برنامک تقویم شمسی Jalali Calendar
بستههای تکمیلی Compiz Fusion برای داشتن محیطی جذابتر
محیط رومیزی سبک و سریع LXDE
اطلاعات بيشتر در :
کد:http://parsidora.org/
جشن انتشار پارسيدورا :
زمان : ساعت 3 بعد از ظهر الي 6 بعد از ظهر.
==============
دوستان فدورايي و غير فدورايي، هر كي ميتونه و علاقمند بود حتما شركت كنه. ممنون.
سلام دوستان
می خواستم ببینم واسه نصب فدورا 12 فقط پارتیشن روت کافیه یا باید swap و boot رو هم ایجاد کرد
شنیدم که انگار فقط بوت کافیه جدیدا
ممنون میشم راهنمایی کنید
یه چیز دیگه این که من اگه توی یکی از logical drive هام که عضو یه extended partition هست Linux نصب کنم کل Extended partition ام می پره؟
من یه پارتیشن primary دارم یه Extended که توی اون extended پنج تا logical drive دارم
ممنون
شما هیچکدوم هم ایجاد نکنید مشکلی پیش نمیاد. SWAP اگر باشه بد نیست. برای جزئیات بیشتر جستجو کنید قبلاً توضیح داده شده.نقل قول:
همون logicalها رو دستکاری کنید مشکلی نیست.نقل قول:
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
راجع به پارتیشن ها توضیح داده شده یا swap؟
راستی swap بهتره اندازه Ram باشه؟
نقل قول:
سلام اگه رمت کمتر از 4 گیگ هست دو برابر مقدار رم اگه 4 گیگ و یا بالاتر همون مقدار رم :46:
دوستان ممنون بابت پاسخ ها تون
یه سوال دیگه: اگه محیط گرافیکی قبلا نصب نشده باشه راهی هست بشه موقع لود شدن لینوکس محیط گرافیکی رو لود کرد؟
اگه init 5 بزنم محیط گرافیکی خودش نصب میشه؟
به غیر از استفاده از محیط گرافیکی چه طوری میشه یه فایل شیر شده از ویندوز رو توی لینوکس دید؟
این مورد قبلا توضیح داده شده است ... نیازی نیست به دو برابر مقدار رم... حتی یک یا 2 گیگ فضا نیز برای swap کافی است.نقل قول:
اقا این و تونقل قول:
Oracle Database Preinstallation Requirements
گذاشتن منم از همین فرمول استفاده می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم.
اموزش نصب فدورا 13 رو میخواستم.
مرسی