کنترل پنل همون درایور رو باز کن تنظیماتش رو چک کن. امکانات زیادی داره واسه شخصی سازیشنقل قول:
Printable View
کنترل پنل همون درایور رو باز کن تنظیماتش رو چک کن. امکانات زیادی داره واسه شخصی سازیشنقل قول:
ممنونم از جوابتوننقل قول:
این کار رو کردم
تنظیمات زیادی هم پیدا کردم
مثل فعال کردن حرکت بین تصاویر با 3 انگشت
اما کار نمیکنه!
از دیوایس منیجر آپدیتش کن، آخرین نسخه رو نصب میکنهنقل قول:
اگه نشد از کنترل پنل پاکش کن و دوباره نصبش کن
موفق باشی
سلام . درب لپتاپ من بعد از مدتی که ثابت هست ، وقتی میخوام حرکتش بدم ، تق صدا میده ! اینگار روغن کاری لازم داره . باید روغن کاری کنم درشو ؟
سلام دوستان.
میخواستم بدونم بالاخره راهحلی برای سویچ کردن گرافیک پیدا شده یا نه؟ روشهای مختلف رو امتحان کردم ولی جواب نداد...
ممنون.
کسی روی این لپ تاپ ssd نصب کرده ؟
سرعتش در خواندن نوشتن چند بود توی تست بنچمارک؟
شما درایور amd و اینتل رو اخرین نسخش از سایت های مربوطه دانلود کن و نصبش کن ، عمل سوییچ بخوبیس کار می کند اما اسلیپ از کار می افتدنقل قول:
مگه لولا در گیر اوردی :n02:نقل قول:
شوخی کردم برای رفع این مورد اسپری خشک وجود داره. ولی کار شما نیست
از سایت اچپی یا سایت خودشون؟نقل قول:
این مشکل در ویندوز 7 هم هست دیگه؟
ظاهرا که این لپ تاپ با اسلیپ مشکل داره. من رو 7 و 8.1 تست کردم اسلیپ کار نمیکرد. ولی در یه صورت 90 درصد احتمال داره که هم سوئیچ و هم اسلیپ کار کنه. اینکه درایور اینتل رو از سایت اچ پی دانلود و نصب کنی و درایور amd رو از سایت amd. بعدش هر دوتا رو با ویندوز آپدیت یا Device manager آپدیت کنی. معمولا تو این حالت کنترل پنل amd یا همون ccc از کار میفته. بعدش اگه خواستی تنظیمات گرافیک بازی ها و نرم افزارها مثل power saving و high performance رو تغییر بدی باید از تنظیمات پاور آپشنز ویندوز به طور دستی تنظیم کنی. اینجوری هم اسلیپ و هم سوئیچ کار میکنه، بازم میگم احتمال موفقیت با این روش 90 درصده :)نقل قول: