تو عکس پایینی مدل ST30 از حاشیه ای که دور پنلش هست کاملا مشخصه. اون مدل بالایی به نظرم PZ800 باشه که تولید 2008 است.
Printable View
تو عکس پایینی مدل ST30 از حاشیه ای که دور پنلش هست کاملا مشخصه. اون مدل بالایی به نظرم PZ800 باشه که تولید 2008 است.
درسته.نقل قول:
البته زاویه دیدش از سمت چپ و راست تقریبا مثل پلاسماهای دیگه بود ولی از بالاتصویر دایم میشد البته پنل رو خیلی نزدیک زمین نصب کرده بودن شاید 40-50 سانت بالاتر از سطح زمین بود وقتی خم شدم و تقریبا پنل جلوی صورتم قرار گرفت همه چیز عالی بود.
عکس پائینی , پائینی ST30 و ریجن اروپایی هست.نقل قول:
در مورد کیفیتش من تحت تاثیر قرار گرفتم اشباع رنگش روی اون دموی HD که تو نمایشگاه داشت پخش میشد فوق العاده بود و تصویر شارپنس خاصی داشت نه خیلی بیش از حد بود نه سافت بود.
pwm نویز هم اصلا دیده نمیشد حتی از فاصله 30-40 سانتی.
برایتنسش هم با توجه به نور محیط که مغازه بود و به طبع لامپهای قوی زیادی روشن بود خیلی عالی بود تصویر کاملا براق و تاثیر گذار بود حتی در مواردی تصویر بهتر از LED ـهای پاناسونیک به نظر میومد (در نور زیاد)
البته صحنه ای که نور سفید داخل تصویر زیاد باشه پخش نشد تا عملکرد سیستم محدود کننده برایتنس که پلاسماها دارنو ببینم ولی مجموعا چیزی که خیلی جالب بود این بود رنگها غنی تر و براقتر و با وجود این فاکتورها طبیعی تر از LED ـهای پاناسونیک بودن و مخصوصا رنگ سبز اصلا حالت فسفری پیدا نمیکرد ولی کاملا برق و درخشان بودن.
توی یه جمله میتونم بگم که پلاسماها الان تقریبا توی هر محیطی میتونن اون کنتراست عالی و قوی ای که قبلا فقط باید در محیطهای با نور کنترل شده ارائه میدادن ارائه بدن.
یه نکته دیگه این بود که پنلهای ST30 همگی مونتاژ تایلند هستن البته میگفتن پنلهاشون ساخت ژاپن هست.
migan plasma bayad hatman to saize bozorg bashe vali man mikhastam 42 ro begiram
yani 42 be dard nemikhore?
خب پلاسماها از 42 اینچ به بالا هستن. ولی LCD تو سایزهای کوچیکتر هم هست.نقل قول:
دوست دارید 42 بگیرید. عیبی نداره.
42VT30 هم تو سایت خاورمیانه پاناسونیک هست. فقط باید براش صبر کنید.
کد:http://www.panasonic.ae/PR/Pages/ProductModel.aspx?Filter1Field=Consumer_Model_Category&Filter1Value=VIERA%20VT%20Series&ID1=?Frogvi1Frvow=Clmhfnvi_Sfy_Czgvtlib@Frogvi1Vzofv=Vrviz%20TV
جناب Alucard یه توضیحی درباره دیزاینش نمی دید؟
زشت نبود؟
رنگ بدنه چطور بود؟
والا من هر چی عکساش رو نگاه می کنم نمی تون تشخیص بدم رنگش دقیقا چطوریه. چون تو تاریکی و روشنایی رنگ بدنش فرق می کنه. وقت کردم باید برم ببینمش.
اگه بدنش مشکی بود 100% می خریدمش. حیف...
راستی درسته که قیمت 50 اینچش 2.200 هست؟ این قیمت آدمو قلقلک میده:31:
با سلام خدمت شما ..اقا 42 این تی وی موجود هست؟؟میشه بگید اگر بیاد تقریبا چه قیمتی میشه؟؟؟
الآن 42ST30 تو بازار 1840 هست. ST30 با VT30 اختلاف چندانی تو امکانات که نداره.
حالا VT30 فوقش 400 تومن از ST30 اگه گرون تر باشه میشه حدود 2.200. اگه بخوان بیشتر از این قیمت بدن دیگه معقول نیست.
توی این سایت 50 st30 را اورده البته یکم گرونه به نظر من بیش تر از 2000000 نمیارزه/کد:http://banehvitrin.com
تو چند صفحه قبل قیمت با گارانتیش رو زدن 2.200 . اونوقت بانه ای 2.300 هست؟نقل قول:
شاید اون 2.200 رو اشتباه گفتنه.
کسی قیمت درست 50 اینچ با گارانتی رو نداره؟؟؟
سلامنقل قول:
من در حالت 50Hz هم تست کردم اما شاید باورتون نشه ولی من هیچی نمی بینم !!! (شاید من از اون قبیل افرادی هستم که اصلا این قضیه را حس نمی کنند) !!! من در قیاس با ویدئو هایی که تو سایت یوتوب در مورد مسئله فلیکر دیدم خدمتتون عرض می کنم که اصلا همچنین چیزی من ندیدم، درضمن من ----- معمولی 50Hz هم ندارم که جداگانه اینو تست کنم.شرمنده...
سپاس