جیگر طلا واسه جلو اوردن دیوار دفاعی فک کنم باید rb رو بزنی...بیاری جلو داور اگر stirct باشه بهت کارت زرد میده...نقل قول:
Printable View
جیگر طلا واسه جلو اوردن دیوار دفاعی فک کنم باید rb رو بزنی...بیاری جلو داور اگر stirct باشه بهت کارت زرد میده...نقل قول:
اقا یه سوال...........من دارم ultimate team میرم...باحاله...اما مثه اینکه انلاین بسس نمیخاد و فقط گلد کافیه...چون فعلا مشکلی ندارم...فقط کجا باید بازی هایی رو که میرم رو سیو کنم؟جایی نداره اخه...
آموزش 40 شادی بعد از گل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا شادی بعد از بازی نداره اموزش؟:)))
من با منچستر سیتی شروع کردم فقط بنزما رو خریدم و رو professional دارم میترکونم تیم ها رو . 4.4.2 diamond میترکونه . بنزما و آگورو گذاشتم نوک خفن گل میزنن اینا . مربی کلمبیا هم شدم و فالکاو چی ها که نمیکنه تو این تیم . فقط موندم چرا الان هرچی buy میزنم تیم بازیکن میگه به قیمت فلان میفروشم ولی بعدش دیگه خبری نمیشه نمیدونم چطور بخرمش .
داداش لینک بدون هیلتر نداری؟نقل قول:
من وقتی بازیکن رو میفروشم میزنه مثلا 40تا ولی پولی که تو حسابم میادش 34تا هستش یا8میفروشمش 5میاد تو حسابم جریان این چیه.
تو بازی توی توپای هوایی بازیکنی که قراره ضربه سر رو بزنه قبل از اینکه توپ بهش برسه شماره گر از سرش بیرون میره و میره روی یکی دیگه بازیکن حریف هم خیلی راحت توپ رو گل میکنه شما هم همین مشکل رو دارید؟
شما از داخل تنظیمات مربوط به دسته که میری همون صفحه اول ، گزینه اول حتما روی air balls هست... اونو تغییر بدهنقل قول:
دوستان دوتا مشکلی دارم من تو بازی !!
1- چرا هر موقعیت خطرناک رو به صورت slow نشون نمیده ببینیم چیکار کرده ؟؟ آیا راهی هست که بشه فعالش کرد ؟؟
2- چرا موقع تعویض بازیکن ها باید صبر کنیم چهره بازیکن رو ببینیم بعد تعویض انجام میشه و اینطوری خیلی وقت میگیره !! آیا میشه غبر فعالش کرد ؟؟
خب وقتی تیم حریف میگه به قیمت مورد نظر خودش میفروشه تو باید دوباره بری به همون بازیکن پیشنهاد بدی با این تفاوت که اگه بازیکن رو میخوای باید همون قیمتی رو که خواستن بزنی !!!نقل قول: