یکی از معاونین دانشگاه آزاد که یادم نیس کی بود گفته از 27 ثبت نامهنقل قول:
چن صفحه قبل خبر کاملشو گذاشتم
Printable View
یکی از معاونین دانشگاه آزاد که یادم نیس کی بود گفته از 27 ثبت نامهنقل قول:
چن صفحه قبل خبر کاملشو گذاشتم
بستگی به دبیراتون داره . اگه دبیرای خوب شهرتون هستن و کلاس ها فشرده هست ( مثلا دو جلسه پشت سر هم ) ارزشش رو دارهنقل قول:
سلام خدمت دوستان .
هفته ی دیگه امتحانای ترم شروع میشه . این دوران از عید هم طلایی تره پس بهترین استفاده رو ببرید . بعدم که دو تا آزمون ویژه و دوره ای هست که بینهایت مهمن .
این هفته بلاخره اختصاصیا تموم شدن از تعداد عدیدی کتاب هم تستاشون زده شد . کار بسیار دشواری بود و رسما فکم صاف شد . از آزمون های ویژه به بعد اونایی که اسمم رو میدونن میتونن جویای رتبه ام باشن چون سعی میکنم با برنامه ی قلمچی بخونم تا یه دور دیگه دوره شه .
در ضمن مرگانی فامیلی شناسنامه ایم نیست .
نکته ی دیگه اینکه من دیگه پیسی ورلد نمیام . نه به خاطر کنکور . کلا به دلایل شخصی نت نمیام . بعد از کنکور کارنامه ام رو میدم یکی بزاره تو سایت ولی .
به دلایل الطاف بسیار زیادی که دوستان داشتن !! من سیمکارت و گوشی و ... جمع کردم رفت . زحمت اس دادن نکشید .
خداحافظی ها رو خیلی قبلنا کردم و تا همین الانم قاچاقی بودم اینجا پس حرفی نمیزنم .
با آرزوی موفقیت برای همه
برای کلاس بازم بستگی به خودتون داره.اگه واقعا فکر میکنین که لازمه پس برین.البته بستگی به دبیرهاش هم داره.:27:نقل قول:
من حتما جویا میشم!!!:31:موفق باشی.:40:نقل قول:
آخی ..نقل قول:
موفق باشی
دوست من شیمی خیلی سادس! حیفه نخونی!نقل قول:
من نمره کتبی من 7.5 بود سال دوم هم معلممون امتحان ساده می گرفت که 10-11 گرفتم اصلا درس نمی خوندم
وقتی پیش بودی بدون این که حتی کتاب درسی رو بخونم 63 زدم! فقط کتاب مبتکران دوم و پیش رو خوندم!
اون 36 درصد رو نزدم چون اصلا کتاب سوم رو نخوندم خیلی راحت میشه بالا 80-90 زد
اگه به جز مبتکران کتاب دیگه میخوندی نمیتونستی اینطور بزنینقل قول:
سوم خیلی تاثیر داره محصوصا فصل اولش و حفظ بودن اون 50 تا واکنش :13:
اگه در کنکور آزاد فقط درس های عمومی را مثلا حدود 30 تا 60 درصد بزنم رتبم به نظرتون چجوری میشه
سلام به همه دوستان
پس از وقفه چند ماهه دوباره اومدم ......
اول یه عذر خواهی به اونهایی که چند تا پ.خ گذاشته بودن ومن جوابشون را ندادم والان همدیگه جوابشون بدرشون نمیخوره چون بیشتر در بار رشته های نیمه مترکز و اینا بود.
دوم هم یه خسته نباشید ب ههمتون میگم.....
سوم هم دیگه چیزی یادم نیست که بگم
تا بعدا .....
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
نقل قول:
سلام دوست من
این بستگی به رشته وشهر مورد نظرتون داره که باید به ترازش توجه کرد
ولی در کل تجربه میگه زدن درسهای تخصصی مثلا زیست در تجربی کمک خیلی خیلی زیادی میکند به فرد
و با توجه به این که زمان مربوط به دروس اختصاصی و عمومی در جلسه هممجزا هست پس باید به فکر اخ ها هم بود .....
موفق باشید
فروش دفترچه ازاد توی مراکز پستی از کی شروع میشه؟