سلام هنگام ورود به ویندوز پیغام خطا دارم و با برنامه Repair خطاها را پیدا کردم اما برنامه برای رفع خطا درخوست رجیستری می کنه نمی دونم چکار کنم ؟شما کمکم می کنید؟
Printable View
سلام هنگام ورود به ویندوز پیغام خطا دارم و با برنامه Repair خطاها را پیدا کردم اما برنامه برای رفع خطا درخوست رجیستری می کنه نمی دونم چکار کنم ؟شما کمکم می کنید؟
از همین ایرانی ها هم بخری خوبه ... من محصول شرکت " سرزمین " رو باهاش کار کردم جواب داد ....نقل قول:
ترس و نگرانی هم نداره
نقل قول:
سلام. ممنون از جوابتون....
ولی یه کم زیادی ترسوندیم.:13::13:
مشکل اون جریان برق رو همه لبتاپهایی که بدنشون استیله وجود داره و ایرادی نیست. رو چندتا hp و dell امتحان کردم ( دل که LCD ش ادمو می گیره)
در مورد تاچ هم کم مونده بود ببرم ناقصش کنن. با Hp مکاتبه کردم مشکل فقط از ورژن برنامه quick launch butons هستش که آخرین نسخش این مشکل رو برطرف می کنه. الان دارم دان می کنم.
اینا رو گفتم تا اگه یکی مثه من مشکلی داشت، سکته نزنه... :31:
به هر حا ممنون. یا حق
بعد میشه بگی چطوری بوده که نوت بوک دوستم کل اطلاعاتش پاک شده بوده که من اون کارو نکنم و بگی که اگه یه ویندوز ویستای معمولی نسب کردم بعدا میشه این ریکاوری رو دوباره نسب کنم یا نهنقل قول:
به هر حال همیشه احتمال داره این مشکلات پیش بیاد ....نقل قول:
بعد میشه بگی چطوری بوده که نوت بوک دوستم کل اطلاعاتش پاک شده بوده که من اون کارو نکنم و بگی که اگه یه ویندوز ویستای معمولی نسب کردم بعدا میشه این ریکاوری رو دوباره نسب کنم یا نه
احتمال اینم که مشکل از ریکاوری قبلی باشه بیشتر از ویندوز جدیده ...
نقل قول:
سلام
کسی مشکل این لپ تاپ من رو نمی دونه؟
نقل قول:
ولی برای اینکه برق نگیرتت دو شاخه رو بر عکس به برق وصل کن
اینو یادم رفته بود بگم:31:
لحیمه ؟ نمیدونم شایدنقل قول:
سلام
کسی مشکل این لپ تاپ من رو نمی دونه؟
برو اولین خدمات کامپیوتری باطری رو واست عوض کنند ...
مگه میشه
اون وقت برای در آوردن از مادرش باید لحیمو بشکونه
خوب بعد چه طوری درستش کنه
بعدشم افتاده زمین
باتری لحیم شده مگه با یه بار خوردن زمین عیب پیدا می کنه؟
باتری ممکنه ایراد پیدا کنه ...نقل قول:
مگه میشه
اون وقت برای در آوردن از مادرش باید لحیمو بشکونه
خوب بعد چه طوری درستش کنه
بعدشم افتاده زمین
باتری لحیم شده مگه با یه بار خوردن زمین عیب پیدا می کنه؟
ببرش یه تعمیراتی معتبر ... اونا برات ردیفش میکنن ... نگران نباش