سلام
دوستان چه طوری میشه فهمید یه ایمیل کی ساخته شده ؟
Printable View
سلام
دوستان چه طوری میشه فهمید یه ایمیل کی ساخته شده ؟
این ارور رو میده مرتب:n03::نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
جایی که نو پیست قبلی گفته بود پسورد مخاد معطل نکنید و پسوردو بزنید.تشخیص داده که از دو اکانت استفاده شده.کش مرورگرو یه دفه حذف کنید.
با جیمیل کانکت تب جدید لاگین یاهو از طریق گوگل .وارد کردن پسورد جیمیل و پر کردن مشخصات ایمیل جدید.
خیلی راحته :)
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
کش و کوکی ها و هیستوری و همه چیزا رو پاک کردم بازم همین ارور رو میده:n03::n28:نقل قول:
سلام چطوری میشه با یک سیستم از 2تا ایمیل استفاده کرد طوری که هیچکدومشون دی اکتیو نشن؟
شاید رو جیمیل که وارد میکنید یبار ایدی یاه. ساخته اید؟!! من همین الان تست کردم و به درستی ساخته شد.نقل قول:
شما نیاید با ایمیل یاهو انلاین باشید نه مسنجر نه وب.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
من الان از ۳ تا استفاده میکنم و داکتیو نمیشن" منظورتون ؟همزمان یعنی با دو مرورگر؟اصلا داکتیو نمیشه.نقل قول:
متوجه منظور نشدم
نه اصلا نساختم روش ایدی یاهونقل قول:
کلا اصلا نه ایمل یاهو دارم نه مسنجر با چندتا مروگر دیگه هم تست کردم همین ارور رو داد:n03:
آره منظورم همونه! اگه با یه ایدی تو مسنجر باشیم، با یکی دیگه تو سایت چی؟
کلا چه زمانی ایدی دی اکتیو میشه؟
اشکال نداره با هر مرورگر تو یک ایدی باشید.اشکال نداره .چون رابط مسنجر و میل یک پلاگین هست و شناسایی ایدی توسط یاهو سرور که درصورت باز کردن سایت با لوگ اوت شدن و ایدی جدید لاگین شدن باز هم مسنجر س جاش انلاینه.نقل قول:
زمانی داکتیو میشه که مدت زیادی استفادش نکنید .البته یه نوع داکتیو هست بنام تمپروری یا مدت کوتاه چون پسوردو اشتب بزنید یا چندین ایپی رو تو یک ساعت تعویض کنید..
موفق باشید.:)