برای انگلیسی شدن فالهای زبان رو جز زبان انگلیسی حذف کنید
از ادرس
Mortal Kombat Komplete Edition\DiscContentPC\Localization
مشکل روون بوت هم بازی بسیار روون اجرا میشه به یو تیوب یه نگاهی بندازید!! حتی با گرافیک انبورد
Printable View
برای انگلیسی شدن فالهای زبان رو جز زبان انگلیسی حذف کنید
از ادرس
Mortal Kombat Komplete Edition\DiscContentPC\Localization
مشکل روون بوت هم بازی بسیار روون اجرا میشه به یو تیوب یه نگاهی بندازید!! حتی با گرافیک انبورد
این فردی کروگر اینجا چکار می کنه :D
Babality این کروگر باحاله
این بازی رو بازسازی کردند خیلی خوب شد داستانش تلفیقی از فیلمش و سریالش هست
سریالش که خیلی خوب بود یادش یخیر جزو معدود سریالهایی بود که انتهاش شخصیت منفی پیروز میشد و شخصیت مثبت را از بین میبرد
:n01:
کارگردانش هم ایرانی بود
واقعا به ایرانی بودن افتخار میکنیم
البته ایشون فوت کردند خدا رحمتش کنه روحش شاد :n27:
استیج ها برای جاهایی که میشه حرکت زد توش :دی مثل جنگل، The Pit، اون جایی که اسید دارهنقل قول:
بازی دو نفره رو نمیدونم اما زدنش کاری نداره، باید تو فاصله ی جامپ بزنی، که تقریبا یه خورده باید دور واستی اگه بازم پیدا نکردی توی آموزش Fatality ها یکی رو پیدا کن که فاصله ی اونم جامپ باشه قشنگ کادر فاصله رو میندازه برات، نه واقعا هم سخت نیست، سریع زدنش هم زیاد مهم نیست درست زدنش مهمه.
اوهوم خیلی هم تر و فرزه ناکس :دی Fatality دومش هم خیلی حال میده :دینقل قول:
آخ آخ، یعنی بعضی از این Babylity ها کِره خندست، برای "کِنشی" رو دیدم دو ساعت خندیدم خندایی، خیلی باحال بود
امیدوارم از این بازی زیبا به همراه باس هاش لذت کافی رو ببرین :)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستا قضیه ی این Fatality ها کسی میدونه چیه؟ بعضی شخصیت ها 3تا؟ همه دارن باید کاره خاصی بکنی تا آزاد بشه یا فقط بعضی ها دارن؟ ماله من فقط اسکورپیون و رپتایل سه تا Fatality دارن
اوه اوه، ایول باو، تنها مشکلش همین بود که اینم حل شد، فقط حیف که این غول تشن ها Fatality ندارننقل قول:
زمانی که گفته میشه در فاصله Jump یعنی تقریبا باید به اندازه نصف کادر از حریف فاصله داشته باشینقل قول:
دوستان این Babality و Stage fatalityها زدنشون چطوره؟ واقعا سخته من هر چی رو زمین میزنم حرکت رو نمیزنه البته تو babality گفته jump کسی میتونه بگه چطوری مسشه انجامشون داد؟
Sweep و Varies به معنی اینه که به حریف نزدیک باشید یعنی تقریبا چسبیده به حریف
برای Bability معمولا فاصله Jump باید باشه
Stage هم فقط تو زمین حاصی قابل اجراست وقتی میخواید حریف رو انتخاب کنید میتونید زمین رو هم انتخاب کنید (فقط زمین هایی که پایینشون عکس یه کله اسکلت قرمزه میشه توشون Stage رو اجرا کرد)
برای اجرای Stage هم تا اونجا که تست کردم باید به حریف چسبیده باشید.
من هنوز بروتالیتی و فرندشیپ و انیمالیتی که تو نسخه های سگا بود رو تو این بازی ندیدم (همچنین endurance mode )
کسی چک کرده؟
موقعی که میخواین دو نفره بازی کنید ، وقتی هر دو نفر مبارز هارو انتخاب می کنن قبل از اینکه وارد بازی بشه طبق روال سری های کلاسیک کامبت یک سری 6 تایی رمز هست که میتونید بزنید (هر نفر 3 تاش رو باید بزنه)
که یه سری قابلیت ه به بازی اضافه می کنه مثلا زمان فینیش رو بیشتر می کنه و فرصت بهتری دارین تا روی حریف فن اجرا کنید و.....
محتوای مخفی: Code
raso666 ازین راه استفاده کن ببین درست میشه یا نه
نقل قول:
سلام به همه طرفداران این بازی
خوشبختانه مشکل اهسته بودن رو تونستم برطرف کنم.
باید رزولوشن رو بیارین پایین اما مشکل اینه که کمتر از ۱۲۸۰×۷۶۰ نمیشه پس برید به سیو های بازی در:
C:User:PC Name:AppData:Roaming:MKKE
در این قسمت روی Option کلید کنید رزولوشن بازی رو اون جا نوشته اون را به:
۱۰۲۴×۷۶۸ تغییر دهید و سیو کنید حالا وارد بازی شوید ولذت ببرید از بازی
در بینندگان تقاضا دارم این مطلب را در جاهای دیگه نیز گسترش دهید
MR.47
آقا مرسی فقط برای برگردوندن اون کاراکترا که حذف شد راهی نیست؟؟؟نقل قول:
یعنی هم goro و kintaro و shao kahn باشن هم kenshi و rain و freddy ....
فک نمیکنم داشته باشهنقل قول:
حذف نشدن داداش اون دکمه ی سمت چپ لامصب رو بزنی میره اونور، همه هستن :دینقل قول: