جمش کنید بابا :دی.....این منچستریا چقدر شاخ شدن ار موقعی که من نمیام :دی......بیخود صابون به دل نرنید که دوتا بازی با چلسی دارید که باز باید دابل شید......صدر رو پس میگیریم....یس
Printable View
جمش کنید بابا :دی.....این منچستریا چقدر شاخ شدن ار موقعی که من نمیام :دی......بیخود صابون به دل نرنید که دوتا بازی با چلسی دارید که باز باید دابل شید......صدر رو پس میگیریم....یس
بله صد در صد همینهنقل قول:
از این به بعد قراره هیچ امتیازی از دست ندیم :31:
آخی ...
خداییش دلم واستون سوخت ...
حالا ایشالا شما هم در آینده تیم خوبی بشید و بتونید نایب قهرمانی رو کسب کنید .:27:
باید به سهمیه ی چمپیونز لیگ هم قانع باشن :دینقل قول:
آخی ...
خداییش دلم واستون سوخت ...
حالا ایشالا شما هم در آینده تیم خوبی بشید و بتونید نایب قهرمانی رو کسب کنید .:27:
بیچاره ها
خودشون فهمیدن دیگه هیچ کاری از دستشون بر نمیاد
دارن کوری میخونن
آخییییی
عیبی نداره حالا شما این بار رو به همین 5 - 6 بسنده کنید
ایشالا فصل بعد با سر مربی تیم های دیگه صحبت میکنم
تا تو بازی ها تون بهتون سخت نگیرن.
:31::31::31::31:
پیروزی از آن ماست
:40::40::40::40:
شیاطین سرخ
:33::33::33::33:
قهرمان پرمیوم لیگ
:26::26::26::26:
خب همین شماهایین که نمیاین و باعث شده چلسی بره اون وسط مسطای جدول دیگه ... :31: پاشید بیاید تا تیمتون هم روحیه بگیره و بره اون آخرای جدول :31::27:نقل قول:
تائید میشهنقل قول:
ما قهرمان هم نشیم حداقل شمارو دابل می کنیم :31:
همین خودش اندازه قهرمانی ارزش داره :31:
رافا بنیتس: اولویت من بازگشت به لیگ برتر است
این مربی اسپانیایی تابستان گذشته از قرمزها جدا شد و به عنوان جانشین ژوزه مورینیو هدایت اینتر را برعهده گرفت
سایت گل- رافا بنیتس، سرمربی سابق لیورپول، قصد دارد در صورت ارائه پیشنهادی مناسب از لیگ برتر، بار دیگر به فوتبال جزیره برگردد.
این مربی اسپانیایی تابستان گذشته از قرمزها جدا شد و به عنوان جانشین ژوزه مورینیو هدایت اینتر را برعهده گرفت. اما دوران حضور او در سن سیرو تنها شش ماه دوام داشت و او به دلیل کسب نتایج ضعیف در نیم فصل اول رقابت ها از این باشگاه اخراج شد.
او در مصاحبه با رادیو بی بی سی گفت:" اولویت من بازگشت به لیگ برتر است. می خواهم به باشگاهی بروم که پروژه داشته باشد، از شرایط مالی خوبی برخوردار باشد و بدانند که می خواهند به چه چیزی دست پیدا کنند. چنین باشگاهی خیلی خوب است."
بنیتس شش فصل در آنفیلد بود و با فتح لیگ قهرمانان در همان اولین فصل حضورش در لیورپول، محبوبیت زیادی در بین هواداران پیدا کرد.
یکی از انتقادهایی که از او در زمان حضورش در آنفیلد می شد، عدم حضور به موقع در بازار نقل و انتقالات بود. او اگرچه بازیکنانی مانند ژابی آلونسو، فرناندو تورس و په په رینا را به خدمت گرفت اما با خرید بازیکنانی مانند رابی کین، رایان بابل و آندره آ دوسنا پول زیادی را به هدر داد.
بسیاری معتقدند بزرگترین اشتباه او در آخرین فصل حضورش در آنفیلد فروش آلونسو و عدم یافتن جانشینی مناسب برای اوست. این مسئله موجب شد تا لیورپولی ها نتوانند در بین چهار تیم بالای جدول جای بگیرند و لیگ قهرمانان را از دست بدهند.
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/01/23/2319439/%D8%B1%D8%A7%D9%81%D8%A7-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%AA%D8%B3-%D8%A7%D9%88%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA[/PHP]
آخ بنیتس بیاد چلسی چقدر بخندیم :دی