پست شماره 2034 رو دریابید !
اینم یه PDF، که شاید به کار دوستان بیاد
http://personalfirewall.comodo.com/Comodo_Internet_Security_User_Guide.pdf
Printable View
پست شماره 2034 رو دریابید !
اینم یه PDF، که شاید به کار دوستان بیاد
http://personalfirewall.comodo.com/Comodo_Internet_Security_User_Guide.pdf
جواب سوال اولی رو نمیدونم . ولی برا یوزهای شبکه ip ادرس اون جایی که میخوای ازش دانلود کنه مثلا کامپیوتر خودت رو توی این قسمتی که تو عکس گذاشتم ، add کن .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گشتم پیدا نکردم. فایروال کمودو قسمتی که به صورت آماری و نموداری ترافیک آنی شبکه رو نشون بده نداره؟
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
جای سواله برام که چرا دوستان در کنار کمودو علاقه دارند از دیتابیس یا نرم افزار آنتی ویروس یا سکیوریتی های دیگر بصورت غیر ریزیدنت در حافظه استفاده کنند؟ (منظورم DNS نبود) ؟
مگه کمودو به تنهایی مثل سایر سویت ها قدرت و امنیت کافی رو نداره براشون؟
شنفتیم که کار از محکم کاری عیب نمیکنه ولی چه نیازی به این کار به ظاهر بیهوده وجود داره؟ خوب اگه به امنیت کمودو در ماژولهای امنیتیش شک دارید چرا استفاده می کنید ازش؟ برا منم جای سوال شد! که واقعا کمودو کمو کسری داره منم برم سراغ برنامه های قویتر یا برتر سال
منم تو فایروالش نمودار آماری ندیدم ولی ترافیکو به صورت غیر نموداری تو active connections نشون میده .نقل قول:
آنتی ویروسش که خیلی کسری داره . من خودم برا کسانی که نابلد هستن اصلا کمودو توصیه نمیکنم . ولی فایروال و سندباکسش عالیه . کمودو به درد کاربرای متوسط و سطح بال میخوره . منظورم از متوسط کسی هست که با تنظیمات اصلی (نه جزئی) فایروال و آنتی ویروسها به طور کلی آشنایی داشته باشه و مثلا کنار کمودو از malwarebytes و محصولات مشابه استفاده بتونه بکنه تا ضعفهای دیتابیس کمودو رو کاهش بده . البته سیستم cloud scannig هم داره ولی نمیدونم چرا بعضی از ویروسها رو نمیشناسه . یا اگر بشناسه قدرت پاکسازی و حذف کردن اثرات اونها رو نداره . که این عامل آخری باعث شده از سایتهای تست محصولات امنیتی معروف تاییدیه نتونه بگیره . در ضمنن هوش مصنوعی آنتی ویروسش رو اگه بالا ببری خیلی درصد خطاش میره بالا . شما برا امتحان heuristics رو بذار رو high متوجه میشه چقدر خطا داره . ولی در مورد فایروالش من در حد اطلاعات خودم هر جور تستش کردم مثل تست تو سایتنسبت به فایروال outpost بهتر جواب داد . حجم آپدیت دیتابیسش هم نسبتا زیاده که اینترنت سریعی رو می طلبه .کد:www.pcflank.com
کلا کمودو به خاطر فایروال قدرتمند و مجانی بودن و کامل بودن سوییتش محبوب شده .
دلسرد و مایوس کنندس! انگار کاسپراسکاری رقیب نداره! ولی منابع بیشتری رو اشغال میکنه! تو سایت آوی کامپرتیو هم که فکر کنم اف سکیور محصول برتر شناخته شده بود
چه ربطی به کسپراسکای داره . شما یه اینترنت سکوریتی مجانی رو داری با یه مصول حدود 50 هزار تومانی مقایسه میکنی ؟ هر موقع کسپر محصول مجانی داد بیا مقایسه کن . تجربه ی شخصی من از کسپر اینه که چه اصلش چه کرک شدش مفت نمی ارزه . NOD32 هم همینطور . در ضمن از نظر فایروال کسپر به گرد کمودو هم نمیرسه .:angry:نقل قول:
نظرتو بزار بنداز تو صندوق پیشنهادات!:31:نقل قول:
اکثر سایت های مقایسه نرم افزارهای امنیتی دارند از کسپر و رقباش میگن شما با این حرف نسنجدیت داری همه متخصصانشو زیر سوال می بری!
محصول رایگان! چه ربطی داره خوب باید بگم که کرک نه! ولی دادن شماره سریال همیشه کارساز بوده در ضمن امنیت سیستمم مهمه حالا پولی یا مجانی! تا حالا که سریال کار کرده! در ضمن تریال فول فانکشن 30 روزه برای همه کافیه! من نمیگم کمودو بده اصلا. چون دارم خودم ازش استفاده می کنم ولی گهگاهی حرفهایی شنیده میشه در رابطه با اون! یه مورد اینکه بدلیل عدم رعایت بعضی اصول تو بعضی سایت های مقایسه ای بهش تصدیق حضور ندادن.
همیشه پولی بودن خوب نیست همیشه رایگان بودن هم خوب نیست
این محصول آمریکاییه یکم جای بحث داره امکان داره با آی پی های ایران سر ناسازگاری بزاره! ولی کسپر روسی هستش و مشکلی با ما نداره (اینا نظریه هستند نه قائده که جای بحث دارد).
بازم میگم من خودم کاربر کمودو هستم و دارم همچنان ازش بهره می برم ولی بحث چیز دیگس. بحث ایجاد امنیت کلی هستش نه اینکه یکی بیاد بگه من کمودو رو با آویرا یا فلان چیز میخوام استفاده کنم! سویت امنیتی خود به تنهایی باید امنیت سیستم رو برقرار کنه.! گاهگاهی دیده شده که کمودو یه ویروس مثل اتوران رو شناسایی نکرده ولی ناد پیداش کرده من خودم شاهدم. در ضمن مشاهده شده که تو پاک سازی ناتوان بوده در حالی که سایر سویت ها این کار رو انجام دادن! شاید دو تا آنتی ویروس و سویت امنیتی استفاده کردین شما و دارین با هم مقایسه می کنین ولی اینجا اکثر سویت های امنیتی نصب هستند و در حال تست! من تو خونه دارم از کمودو استفاده می کنم و بدان حد نقص ازش ندیدم و با علم بر اینکه میدونم دانش بشری مطلق نیست و همه ی سویت ها در حد عالی نیستند و یا اینکه ممکنه سویتی فایلی رو ویروس شناسایی کنه و سویت دیگری نه ولی از اینرو یک انسان عالم و عاقل در پی بهترینه. اینهمه سایت های مقایسه ای مشهور تو اینترنت که دروغ نمی گن. مازاد بر اینکه خودمون هم در حال تست هستیم
با تشکر
در ضمن شما خواهشا خودتو کنترل کن و به قوانین این فاروم دقت داشته باش و زیاد هم حرص نخور. اینجا فاروم هستش محل تبادل نظر. محل ارائه نظرات و تجربیات!
شما که میفرمایید از کسپر خوبی ندیدید به خود شما مربوطه و نظرتون هم محترم!
الان من رو لپ تاپم کومودو دارم و رو یه LAN هم کاسپر 30 روزه دارم، من هم انتظار بیشتری از کومودو داشتم !
نقل قول:نقل قول:
عزیز همین کارای شما باعث بحث میشه تویه تاپیک!!
اخه اینجا تاپیک کمودو هست شما برای چی از کسپر بد میگی؟
بحث رو کوتاه میکنم
فقط اینجا رو ببین:به صورت کاملا عام هست تویه همشون کسپر جزو برترین هاستکد:http://www.google.com/#sclient=psy&hl=en&site=&source=hp&q=avtest&aq=f&aqi=g-sx1g1g-sx5g2&aql=&oq=&bav=on.1,or.&fp=3f40f95b1b9c7c0d
از سلف دفنس کمودو هم بخونیم:یکی از کاربرای کمودو گفته که با مالور بایت اسکن کرده تعدادی از فایل های کمودو پاک شدن! بدون دریافت هیچ پیامی از جانب کمودو!کد:http://forums.comodo.com/wishlist-cis/comodo-selfdefense-t67681.0.html
خودش هم اومده مقداری از فایل ها رو به صورت دستی پاک کرده! بازم چیزی نشده!
خب عزیز شاید سند باکس و hips و خیلی مزیت ها رو داشته باشه و ویروس نتونه از لایه هاش رد شه
ولی همین که سلف دفنس مناسبی نداره برای هر هـکری موضوع خیلی مهمیه وقتی یه کاربر عادی میتونه به صورت دستی فایل هاش رو پاک کنه دیگه هکره رو که خدا میدونه
شاید یکی از دلایلی که در تست ها شرکت نمیکنه همین عامل سلف دفنس باشه!
در کل این نظرا رو بی طرفانه گفتم خودم هم از کمودو استفاده کردم از کسپر هم همینطور کلا حفاظت از خود انتی ویروس خیلی مهمه به عنوان مثال شما به هیچ عنوان نمیتونید کرکی رو بدون خاموش کردن سلف دفنس کسپر بهش بخورونید!!
ولی خیلی از انتی ویروس ها مثله نود 32 در خیلی از مواقع حتی کرک خودش رو هم ویروس نمیشناسه.
و کلا اگر در اینترنت سرچ کنیم سایت هایی میبینیم که سروپای کمودو رو طلا گرفتن و خیلی هاشون هم از بدی هاش گفتن در کل نظر شخصی خیلی مهمه.
و سوال اخر از شما
انتی ویروس چینی کینگ سافت به خودش جسارت شرکت در تست های معتبر انتی ویروس ها رو میده ولی کمودو نه! چرا؟