رم چه قدر داری؟نقل قول:
Printable View
رم چه قدر داری؟نقل قول:
من وقتی درجه سختی بازی رو انتخاب میکنم بعد از دمو صفحه سیاه میشه و دیگر هیچ! ممکنه بخاطر سیستمم باشه (زیاد جدید نیست (ولی کراسیس رو باهاش بازی کردم))
3 گیگ ،، سی پی یو Intel Pentium D 3.00 GHzنقل قول:
ماله منم همینطوره !!!:19:نقل قول:
سلام
دوستان من خیلی گشتم کسی داستان بازی رو ننوشته ؟؟؟
داستان بازی چی هست ؟
سایتی هست که داستانو به صورت کامل توضیح داده باشه ؟
دوستان من نفهمیدم بازی مال کدوم زمان هست اگر بازی مدرل وارن هست چرا بعضی چیزاهاش قدیمی هست
اگر سبکش قدیمی هست چرا بعضی از سلاخ هاش جدید هست
نقل قول:
بازی عملیات های مخفی CIA در زمان جنگ ویتنام و حول و هوش اون است. اسلحه هاش هم خیلی جدید نیست. مال همون زمانه.
دوستان من این پچ جدیده رو گرفتم حالا دارم دوباره بازی میکنم ، تو مرحله اول اون قسمت که بدل کاسترو رو کشتی و آخرش یه جا میخوایم از ساختمان خارج بشیم گیر کردم یادمه اینجاش خیلی آسون بود ولی الان گیر کردم نمیدونم از پچ جدید یا عادیه .
از ساختمان که خارج میشم همون موقع که یه نفر بر میاد داخل حیاط بعد از 1 دقیقه نفربره خود به خود منفجر میشه و میبازم !
قبلا یادمه خودم با RPG میزدمش و از در خارج میشدیم ولی حالا خودش میره تو هوا و باید از اول شروع کنم ، چرا ؟
طبیعش باید چجور باشه ؟
اونجا که اون BTR وارد حیات میشه شما فقط عقب وایستید و یه جا سنگر بگیرید و از دور دشمنان رو بکشید چون دوستانتون که از سمت راست محوطه اومدن کمکتون با RPG میزننش... بعد که منفجر شد دنبال وودز و بومن برید داخل نیزار (علف زار) و بعد از تپه میرید پایین و میرسید به فرودگاه...نقل قول:
توی فرودگاه فقط باید دنبال وودز و بومن بدویید به سمت هواپیما و حواستون به خمپاره ها باشه... اگه واسه کشتن دشمنا صبر کنید به علت تأخیر میبازین وسط باندم اگه وایستین با خمپاره ها کشته میشین فقط باید دویید...
بعدشم که میسون از هواپیما به صورت انتحاری میپره پایین تا راه رو برای هواپیما باز کنه و بعدم کروچنکوو میپره میزندتون و صحنه بعدیم پای کشتی ریزالکا کسترو رو میبینید که نمرده و بدلش بوده و داره شما رو به عنوان هدیه میده به درگویچ و اینا...
خوب پس مثل اینکه پیچ یا کرکش مشکل داره چون تا BTR میاد داخل بعد از 30 ثاینه منفجر میشه و صفحه مات میشه و ...نقل قول: