نقل قول:
الماس همین مدل رو داره با هارد ۳۲۰ :18:
بهتر از این مدل مدل MC375 هست که ۱۶۵۰ قیمتشه :13: هاردش ۳۲۰ هست و سی پی یوش یه زره قویتر از مدل MC374 هست :11:
Printable View
نقل قول:
الماس همین مدل رو داره با هارد ۳۲۰ :18:
بهتر از این مدل مدل MC375 هست که ۱۶۵۰ قیمتشه :13: هاردش ۳۲۰ هست و سی پی یوش یه زره قویتر از مدل MC374 هست :11:
سلام بچه ها منم کمکم دارم میام بینتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاحالا 100 صفحه از تاپیکو خوندم ولی هنوز یه سوال دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من لپتاپو که گرفتم باید مثل بقیه شار اولیه بکنم؟
یعنی 7-8 ساعت توی شارژ بمونه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میگی چیکار کنم ... ؟
دو هفته دیگه میرسه دستم
------
در مورد مدلش هم که زش خبر ندارم نمیدونم چی قراره گیرم بیاد ... اخه عموم داره برام از اونور میاره برا همین روم نمیشه ازش بپرسم چه مدلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله بزنید به شارژ تا فول بشه و زمانی که چراغ نارنجی شارژر به رنگ سبز تبدیل شد یعنی کامل شارژ شده :46:نقل قول:
یک نکته ای : بنظرم این موضوع رو mohsenfhm عزیز مطرح کرد که مدل هایی که با MB شروع می شوند محصول سال 2009 هستند و مدل هایی که MC مربوط به 2010 میشه.
بر این اساس فکر کنم خرید MC375LL/A مستحب اکیــد باشه !!!
موفق باشید.[/QUOTE]
آره اتفاقا - منم میخواستم همین موضوع رو بپرسم
چون بحث راجع به mb991 مربوط به سال گذشته بود بیشتر
ممنون واقعا
بعد از ظهر میرم گام های اولیه رو بردارم :31:
چنتا سوالنقل قول:
1- نرم افزارهاي ويندوز روي مكينتاش نصب ميشه مثل فتوشاپ يا ديكشنري نارسيس يا موزيلا و ....
2- اگر با مكينتاش راحت نبوديم ميشه ويندوز مثلا سون رو نصب كرد؟
3- خود سيستم عامل مكينتاش نرم افزارهاي خاص داره مثلا براي كاراي گرافيكي؟
4- توي بازار مجموعه برنامه هاي مكينتاش به راحتي ويندوز گير مياد مثل مجموعه برنامه هاي آسيستان يا كينگ پروگرام؟
5- جنس بدنه لپ تاپاي اپل چيه؟ استحكامشون در چه حده؟
كلا براي بار اوله كه ميخوام برم سمت اپل ممنون ميشم راهنمايي كنيد
مرسي
فرق مدل MB991 و MC375
MB991 از چیپست گرافیکی GFORCE 9400 استفاده میکنه در صورتی که MC375 از چیپست گرافیکی GFORCE 320 GF استفاده میکنه :18:
سی پی یوی بکار رفته در مدل ۹۹۱ از نوع CORE 2 DOU p8700 هست ولی سی پی یوی ۳۷۵ از نوع CORE 2 DOU P8800 است :11:
باطری ۹۹۱ در نهایت ۷ ساعت شارژ نگه میداره ولی ۳۷۵ میتونه ۱۰ ساعت شارژ نگه داره :18:
mb991 مربوط به سال ۲۰۰۹ هست ولی MC375 مدل ۲۰۰۱۰ ه!
امیدوارم این آخرین باری باشه که این دو مدل بررسی میشه:31:
یک خواهش : بی خیال مدلهای ۲۰۰۹ بشید :11: حتی اگر قیمتش خیلی پایین بیاد :11:
بهتر بود قبل از سوال کردن یک سرچی تو همین تایپیک میکردی :31: عیب نداره بازم توضیح میدم :
نرم افزارهای ویندوز روی مک نصب نمیشن چون کلا بیسشون با هم فرق داره !ولی اکثر نرم افزارها نسخه ی مک دارن :18:نقل قول:
الان من روی مک فتوشاپ CS5 دارم :18: آخرین ورژن فایرفاکس هم دارم ولی نارسیس رو نه :31:
بله ، نصب ویندوز در کنار مک از نصب ویندوز رو pc راحت تره :18: هر نسخه ای از ویندوز رو میتونی نصب کنی :18:نقل قول:
2- اگر با مكينتاش راحت نبوديم ميشه ويندوز مثلا سون رو نصب كرد؟
تا دلت بخواد :18:نقل قول:
3- خود سيستم عامل مكينتاش نرم افزارهاي خاص داره مثلا براي كاراي گرافيكي؟
هم تو بازار هست هم تو نت :18: ، البته قیمت مجموعه برنامه هاش یه زره گرونتر از ویندوزه ولی میتونی همه رو رایگان از نت بگیری :13:نقل قول:
4- توي بازار مجموعه برنامه هاي مكينتاش به راحتي ويندوز گير مياد مثل مجموعه برنامه هاي آسيستان يا كينگ پروگرام؟
جنس unibodi , استحکام هم در حد لالیگا :31:نقل قول:
5- جنس بدنه لپ تاپاي اپل چيه؟ استحكامشون در چه حده؟
دیده بودم قبلا تو تایپیک های دیگه مشاوره میکردی ولی آخر به سمت اپل اومدی ( دقیقا مثل خودم ):31::31::31::31::31:نقل قول:
كلا براي بار اوله كه ميخوام برم سمت اپل ممنون ميشم راهنمايي كنيد
مرسي
سوالی بود بپرس :11:
۱ ؛ exe روی مک اجرا نمی شه ؛ ولی مک خودش فتوشاپو افیس دیکشنری اینا دارهنقل قول:
۲ ؛ اره ؛
۳ ؛ کم بیش ؛ اگه نداشتم نسخه ویندوزشو بگیری
۴ ؛ از بودن که هس ولی گرون ه
۵ ؛ مک بوک پرو المینیومه ( به نظر من نیاز به روکش نداره ) ؛ مک بوک پلاستیکه
1- نه ، نرم افزار ویندوز بطور مستقیم روی مک نصب نمیشه ؛ بایستی ویندوز رو بصورت مجازی بر روی مک نصب کنید و بعد نرم افزار رو در اون نصب کنید. هرچند برخی از نرم افزار ها نسخه مخصوص مکینتاش هم دارند.نقل قول:
2- بله ، البته اینکار با بیس اصلی مکینتاش صورت میگیره ؛ یعنی مکینتاش پاک نمیشه.
3- بله.
4- قبلا" بندرت پیدا میشد ، ولی الان میشه گفت آره ؛ البته نه به فراوانی ویندوز.
5- جنس بدنه از موادی هست که به این زودیها تیره نمی شه (البته به نوع کاربری و نحوه نگهداری هم بستگی داره) مک بوک سال 2008 Unibody بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! (یعنی با بدنه ی آلو مینیومی! درست مثل MB991LL/A! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
منبع :
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5249759&postcount=1908[/HTML]
یه سوال دیگه من میتونم هر مودم دایل آپ که با یو اس بی وصل میشن رو به مک بوک وصل کنم یا حتما باید اپل باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگه میشه قیمت مودم اپل رو هم لطف کنید و اینکه از کجا میشه قیمت مناسب گیر اورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]