نقل قول:
خب مشخصه، وقتی فوکوس کرد با تکون دادن شما تموم زحماتش به هدر میره... این مربوط به ویواز نیست. شما با هر دوربینی این کارو بکنین تار میشه واسه عکاسی بهتر باید خودتون دوربین رو بسته به نیاز و موقعیت عکاسی تنظیم کنین. از هیچ دوربینی انتظار نداشته باشین تو حالت اتو عکس ایده آل بگیره...
ساده بگم، اگه عکس از منظره دور میندازین همیشه بزارین رو لنداسکیپ تا فوکوس نکنه. وقتی هم ماکرو میندازین، همیشه دستتون رو به یه جایی تکیه بدین تا کمتر تکون بخوره. یه روش خوب هم اینه که همیشه تایمر 2 ثانیه رو روشن کنین تا تکون ناشی از فشار شاتر تاثیری رو عکستون نزاره و تو اون 2 ثانیه فقط سعی کنین سوژه رو توی قاب نگه دارین و دستتون رو ثابت...
خوشبختانه شاتر ویواز رو تا ولش نکنین عکس رو نمیگیره. برعکس اکثر گوشیا که با اولین فشار عکس رو میندازن. در نتیجه موقع فشار دادن اگه دکمه رو نگه دارین و بعد از مکث لحظه ای ولش کنین، عکس بعد از مکث شما انداخته میشه و فشار روی شاتر تاثیرش کمتر میشه.
حالا نکته هاش زیادی هست که میشه واسه عکس انداختن گفت تا با این دوربین تصاویر مناسبی در حد خودش گرفت...
آها. من دقیق دنبال یه همچین چیزی بودم. (2 ثانیه) چون با n73 به هیچ وجه این مشکل رو نداشتم. یعنی تا خودت سعی نمیکردی، نمیتونستی که تار کنی عکس رو . فکر کنم به خاطر یک ثانیه فاصله ای بود که بین فشردن دکمه و گرفتن عکس بود.