نقل قول:
تموم اهنگ های گوشی توی فولدر ویندوز هست. و در ضمن اگه می خواین اهنگ اس ام اس غیر از مال خود گوشی بزارین...یه اهنگ با همون فرمت زنگ اس ام اس گوشی (فک کنم wma) تو فولدر ویندوز کپی کنین میاد تو لیست رینگتون.
Printable View
نقل قول:
تموم اهنگ های گوشی توی فولدر ویندوز هست. و در ضمن اگه می خواین اهنگ اس ام اس غیر از مال خود گوشی بزارین...یه اهنگ با همون فرمت زنگ اس ام اس گوشی (فک کنم wma) تو فولدر ویندوز کپی کنین میاد تو لیست رینگتون.
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_77 مشاهده تاپيک
سلام.
من قبلا یک زنگ اس ام اس روی گوشیم داشتم ولی رام رو که عوض کردم گم شد. حالا احساس میکنم که روی رام قبلی فقط بوده . اگر یکی از دوستان براش آشنا بود لطف کنه از روی گوشیش برام آپلود کنه :
زنگ خیلی تیز و تقریبا کوتاه بود و مثل "دنگ" صدا میکرد .
به احتمال زیاد از آهنگ های اس ام اس ارجینال خود سامسونگ بوده ولی توی این رام جدید نیست .نقل قول:
اگه منظورت اهنگم روي رام بوده كه فكر نكنم بشه پيداش كرد،
ولي حالا اگه من پيداش كردم همه اهنگ هاي روي رام رو واست اپ ميكنم!
سلام
الان دوستان جدیدترین فریم ویر ایم گوشی چندهنقل قول:
میتونی نسخه فریم ویر گوشی رو اما آپ دیت کنی
واسه من اونجو که فهمیدم
ja1
هست
یه سوال دیگه اینکه من اسفالت 4 رو ریختم ولی جی سنسور درست کار نمیکنه(ماشین دور خودش میچرخه) ولی بدون جی سنسور خوب کار میکنه در صورتی که من تمام برنامه های جی سنسور رو ریختم
مثلا رسکو بابل خوب کار میکنه
ممنون
اصلاً توصیه من رو جدی نگرفتی!یه سری به پستهای قبلی بزن و مطالعه کن!نقل قول:
جی سنسور در آسفالت چهار کار نمیکنه خودت رو خسته نکن
برای فریم ویر هم همون آدرسی که دادم رو دو صفخه بالا پایین میکردی آدرس سایت رسمی فریم ویرهای سامسونگ رو گذاشته بودن بچه ها ! یکم زحمت بکشید و نگاه کنید پستها رو !
من توصیه میکنم خیلی با رام و فریم ویر کاری نداشته باشین ! در مورد رام که دوستان همه برگشتن به رام اصلی و فریم ویر هم تأثیر آنچنانی نداره که فکر کنید حالا عوض که بشه گوشی کلی تغییر میکنه و عملکردش فرق میکنه ! نه ! اگر هم فرق کنه محسوس نیست ! مؤید این صحبت هم پستهای دوستانه که البته شما خیلی به مطالعشون علاقه ندارید !
برنامه جعبه لایتنر برای پاکت پی سی
می دونید که چیه؟
برای آموزش لغت انگلیسی بکار میاد
اطلاعات بیشتر در ویکی پدیا
-------------------------------------------
بعد از ir عبارتtci- رو وارد کنید .
کد:http://www.ir.org/forum/attachment.php?attachmentid=103676&d=1246811982
آقا کسی اندروید پیدا نکرده برا این گوشی ؟
نه عزيزنقل قول:
واسه امنيا ، ولي باگ هاي زيادي داره!
راستي من تو محلمون رو پرسيدم،نداشتن
فردا يا پس فردا يه كاري نزديكاي علاعدين دارم،از اونچا ميپرسم
اونجا داره حتما!
آره دیدم برا امنیا، مثکه بعضی درایورهاشو نمیشناخت، آقا ممنون، اصلا از وقتی این سوکتئه خراب شده از چِشَم افتاده گوشی، موندم بیموزیک تو کوچهو خیابون : )نقل قول:
ممنوننقل قول:
اهنگها مخفي بود،پيداشون كردم
البته فقط اهنگهاي ديفالت ويندوز بود توش
اهنگهاي سامسونگ نبود!
واسه زنگ تماس يا پيام هم،كافيه زنگ رو تو مموري كارت بريزيد،تو خوده مموري بريزيد،تو پوشه نذاريد
اونجوري تو ليست تماس ها و پيامك مياد!
تو اولين فرصتي كه به اينترنت پر سرعت برسم،اپ ميكنم اهنگ ها رو!
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
اره دركت ميكنم چي داري ميكشي!نقل قول:
راستي رام جديدي نديدي واسه اين گوشي؟نقل قول: