دو هسته اینقل قول:
اینم بررسی دقیق تر از خود نوت بوک چک:
کد:http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i5-430M-Notebook-Processor.23750.0.html
دو هسته اینقل قول:
اینم بررسی دقیق تر از خود نوت بوک چک:
کد:http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i5-430M-Notebook-Processor.23750.0.html
نقل قول:
این مدل دیگه خیلی مناسب خرید نیست و قدیمی شده......
به شما مدل DV6 2130 را پیشنهاد می کنم
نقل قول:
بدون ویندوز اورجینال چه تفاوتی با اون یکی داره؟
از نظر قیمتی تفاوتی دارن؟
این 5010 چجوریاست؟
ممنون........
با سلام
من لپ تاپ در حدود 600 تا 700 هزار تومان می خوام ، ترجیحا یک برند خوب باشه و 14 اینچ بقیه چیزا هم مهم نیست. در ضمن رنگ لپ تاپ هم مات باشه .
آقا این مدل رو بیشتر معرفی می کنید؟نقل قول:
در مورد خرید اینترنتی هم بیشتر راهنمایی می کنید؟
تو دوبی اومده؟
اگه الان تو اروپا هست اگه اونجا برام بخرن با پست می شه بفرستن یا گمرک این چیزا داره؟
ببخشید اگه سوالام زیاد ربطی به موضوع تاپیک نداره...........
نقل قول:
سلام ..... حدود 40 50 تومان بیشتر خرج کنید ضرر نمی کنید و یکی از بهترین 14 اینچی ها رو می تونید بخرید
acer 4740G
intel core i3 330M (2.13 GHZ - 1066 FSB - 3 MB L3 cache
3 GB DDR3 FSB 1066
320 GB HDD 5400rpm WDC
Nvidia GeForce 310M - 512 mb ddr3 memory Vram - upto 1791 MB TurboCache
14.0" HD LED LCD
6 cell battery
win7 64bit home premium
HDMI-Camera-Ram reader-Moulti function touchpad-BT-Wifi-MODEM
DVD-RW DL
اقا مرسی از راهنماییت من برای خودم نمی خوام اخه ماله کسه دیگه است داره از ایران به مدت 9 ماه هم میره . واسه همین می خوام یه لپ تاپی باشه 2 روزه خراب نشه مرسی . مطمئن باشم پس ؟!
نقل قول:
من در این محدوده قیمت بهتر از این سراغ ندارم و مطئنا بهتر پیدا نخواهید کرد... دوستان انجمن که خریده بودند ، 100 درصد راضی بودن...
مدل مشابه از لنوو هم هست G460 که حدود 880 تومان قیمت داره و میشه گفت اصلا نمی صرفه
والا..واسه اطلاعات بیشتر تو خود سایت ایسر میتونی کلی عکس و مشخضات ببینی ..//در یو تو یوب هم هست !نقل قول:
چون تازه اومده چند تا سایت بیشتر واسه فروش اینترنتی نیست که اونم اکثرا واسه اروپا است ..ازجمله Acerdirect.co.uk
واسه دوبی هم میتونی یه میل بزنی به نماینده ایسر تو دوبی که از قسمت "where i can buy" تو خود سایت اصلی ایسر می تونی ادرس و شمار تلفن و ای میل رو پیدا کنی ..
گمرک و پست رو دقیق نمی دونم ..
**
همین نوت بوک 4810 رو که تو ایران 760 هست رو تو یه سایت البته با رم 3 و هارد 250 زده بود حدود 300 پوند انگلیس که حدود 450 بدون هزینه پست در می اومد ..
یکی از بچه ها این مدل لنوو رو تو رنج قیمتت گذاشته بود ولی پیشنهاد ایسر به نظر منم خیلی بهترهنقل قول:
IBM THINKPAD SL410 77G