[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کدوم مرکزی ؟؟نقل قول:
چرا زیر نام کاربریت نوشته تعلیق عضویت ؟
خوب بچه ها شما هم یه تست بگیرید تا مشخص بشه که این مشکل برا همه است یا فقط من این مشکل رو دارم :41:
آره. من دارم اکو 512 میگیرم.دیروز فرم قرارداد رو امضا کردم و امروز هم فیش بانکی رو تحویل شرکت دادم.نقل قول:
حالا ببین نظر بقیه هم چیه. بالاخره بقیه تجربشون از من بیشتره. ولی میگن تا وقتی نیماد نماینده شاتل بود خیلی سرویسش افتضاح بود. ظاهرا الان وضع بهتر شده. امروز هم که ایرسا نت بودم بعضیا زنگ میزدن و میگفتن اگه سرویستون میخواد مثل نیماد باشه اشتراکمون رو با شاتل تمدید نمیکنیم. اونا هم وعده میدادن که وضع اونجور نخواهد بود. حالا راست و دروغش با خودشون.
به هر حال من امیدوارم که شرایط خوب باشه. پول رو دادم و کاریش نمیشه کرد. ولی من دوباره میگم برای گلستان تعریف شاتل،فن آوا و صبا نت رو شنیدم.
خودت هم تحقیق کن ببین کدوم برات بهتره.
امروز از صبح سرعت اینترنتم به شکل محسوسی پایین اومد ، تو این چند ماه سابقه این رو نداشته ، پارس آنلاینه
کسی امروز سرعتش افت داشته یا نه ؟؟؟--- وب گردیش افتضاح بود ، طوری شده بود که حوصله کار با اینترنت رو نداشتم
شاتل تهران اینطور نیست.
فکر نمی کنم. چون من صبانت که رفتم پرسید خطتتون فیبر نوری هست یا نه؟ گفتم چطور مگه؟ گفت که روی فیبر نوری ADSL نمیدیمنقل قول:
نقل قول:نقل قول::18::18::18:نقل قول:
پینگ اینها رو نیگاه کن!!!
شما سرویستون چه سرعتیه؟؟
من 128 دریافت و 128 ارسالهنقل قول:
امروز اینطوری شده ، نمی دونم چیکار کنم - کلافه شدم
بابا خودمم فعلا بن شدم:31: امین جون دلیلشو بعدا بت میگم:46:
اینطور که متوجه شدم این مشکل مربوط به تهران میشه:41:
فکر کنم به دلایل س ی ا س ی این کار رو کردن :41: