در جواب fmpr عزیز بگم که: یه خبرایه عجیبی در مورده گوشی شده! :18: احتمال داره تا شنبه برسه به دستم! :27: اگه بگم قضیه رو شاخ در میارید! :21: فعلا تا اومدن گوشی صبر کنید بعد براتون تعریف میکنم، چون نمی خوام هیچ ریسکی بکنم! :دی :11:
در جواب fmpr عزیز بگم که: یه خبرایه عجیبی در مورده گوشی شده! :18: احتمال داره تا شنبه برسه به دستم! :27: اگه بگم قضیه رو شاخ در میارید! :21: فعلا تا اومدن گوشی صبر کنید بعد براتون تعریف میکنم، چون نمی خوام هیچ ریسکی بکنم! :دی :11:
ایشالله دعا کنید منم تا شنبه بخرم :31:نقل قول:
آقا چرا كسي جواب منو نميده ؟
من يه سري ةانگ كه ميزارم .. گوشيم ريست ميشه :41:
چكار كنم ؟
ببرمش گارانتي ؟
كسي نميدونه مشكلش چيه ؟
ایشالا که میخری فقط تمام گوشی فروشی های علاالدین خوب و معتبر نیست سعی کن از گوشی فروشی های معتبر یا از خود نمایندگی هاش بخری اینم لینک نمایندگی هاشه یه نگاهی بندازی بد نیست.نقل قول:
کد:http://www.parscomtel.com/lg/fa/agents.aspx
خوب شما یکی از اونایی که ریست میشه رو بزار منم تست کنم.نقل قول:
اگه مال منم اینجوری شد که کلا مشکل داره وگرنه مال شما مشکل داره:41:
آقا ، من هم مموري گوشي رو فرمت كردم ... هم مموري كارتي كه خريده بودم ... و براي اطمينان بيشتر ... گوشي رو ريست تو فكتوري كردم ( مستر ريست ) ... اما بازم مشكلم حل نشد .. هوز ريست ميشه ..
اينم لينك دانلود آهنگه كه گوشي رو ريست ميكنه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم . :40::11: :41: :41: چقدر حس بديه .. يه گوشي بخري .. خراب باشه :19::41:
مشکل از گوشی هست و آهنگه
مال منم ریست کرد.حجمشو بیار پایین
نقل قول:
یعنی اگه حجم آهنگ بالا باشه گوشی ریست میکنه ؟! :18:
راستی یه سوال دیگه هم دارم بخاطر شتاب سنج قابلیت اینو داره که با تکون دادن گوشی آهنگ عوض شه ؟!:8:
[QUOTE=fmpr;4578663]راستی یه سوال دیگه هم دارم بخاطر شتاب سنج قابلیت اینو داره که با تکون دادن گوشی آهنگ عوض شه ؟!:8:[/QUOTE
نه این قابلبلیت رو نداره اگه داشت که دیگه واقعا عالی میشد:41: