من خودم پورشه وایرلس دارم . 53 خریدم و مشکلی هم تا حالا نداشته ولی usb نمی خوره.نقل قول:
اگه پورشه گرفتی تنظیماتشو من بلدم اینجا بپرسی بهت میگم.
پورشه معمولی هم 27 بود.
Printable View
من خودم پورشه وایرلس دارم . 53 خریدم و مشکلی هم تا حالا نداشته ولی usb نمی خوره.نقل قول:
اگه پورشه گرفتی تنظیماتشو من بلدم اینجا بپرسی بهت میگم.
پورشه معمولی هم 27 بود.
ببخشید فکر کنم به این بگن کافو احتمالا سالن MDF هست چون کافو رو تو خیابون می گذارند. خودش گفت کافو؟نقل قول:
سالن MDF که تو مرکز مخابراته .نقل قول:
این یک کانکس بود . تقریبا من جلوی درش بودم که عکس گرفتم .
یک کلید انداخت بازش کرد رفتیم تو . یک کولر کوچیک هم داشت که کنارش نوشته بودن لطفا کولر را خاموش نکنید.
این کافو داخل محوطه یک خوابگاه دانشجویی بود ( خوابگاه گلستان - کنار استخر انقلاب ، شیرازی ها می دونن کجا
میشه). اتفاقا خودش هم گفت تو هم بیا بریم که اونجا واست تستش هم بکنم .کلا 48 پورت هم بیشتر نبود.
بعدش که با لبتابش تنظیم کرد یک تلفن کوچیک هم از تو کیفش دراورد و باهاش شماره خونمون رو گرفت و موبایلشو
نشونم داد که شماره من روش افتاده بود . یک دونه هم page yahoo باز کرد گفت اینم از اینترنتت.
بعدشم در کانکس رو قفل کردو رفتیم.
کاش همه مثل این بنده خدا کار راه بنداز بودن.
مشخصه آدم بامرامی بوده شیرینی چیزی ازت نگرفت؟نقل قول:
آخه تو شهر ما همچین چیزی نداریم یا من تا به حال ندیدم کافو ها یک باکس بزرگ هستند که تو خیابون مستقر می شوند و اونهایی هم که نوریه کنارشون یک کنتور برقه من موندم چجوری می خوان تو اون Dslam وصل کنند تو تابستون میترکه از گرما شاید به خاطر اون فضای کم و مشکلات دیگه تو تهران رو فیبر سرویس نمی دن. یعنی همون یکدونه Dslam 48 پورت که مال شاتله اونجا بود؟
سلام
از هر کی میگیرید از آسیا تک نگیرید که روزی 2 -3 بار قطع میشه تا مودم هم ریست نکنی وصل نمیشه چراغ مودم ثابته ها ولی هیچ پیج باز نمیکنه زنگ هم میزنی میگن وصل هستید :13:
نه بابا شیرینی کجا بود ! با معرفت تر از این حرف ها بود. البته این سری مسئول واحدش بهش گفت اگه ماشیننقل قول:
داری ببرش اونجا تست کنه واست ولی یکبار دیگه هم قرار شد بریم باهاش ولی کلید کافو رو پیدا نکرد و گفت : بچه
ها صبح یردن شما برو من خودم فردا درست میکنم که درست هم شد.
این مثل یک کانکس معمولی بود ( از لحاظ بزرگی) که یک هواکش داشت ( که تو عکس ها معلومه ) با یک کولر کوچک
که روشن می ذاشتن همیشه.
نه کلا مال شاتل نبود . گفت کلا 48 پورته که بهش گفتم یعنی تو منطقه ما فقط 48 نفر روی فیبر نوری ADSl
دارن ؟ گفت آره.
روی لب تابش هم 7 -8 تا کانکشن ساخته بود به اسم های مختلف که هر کدوم مال یک شرکت بود.
که برای تنظیم کردن مال من کانکشن شاتل رو باز کرد وتنظیم کرد.
حال من نمیدونم 128 اکو من که روی 1 مگ هست ( هم آپلود و هم دانلود ) به فیبر نوری ربط داره یا نه ؟
اگه به فیبر نوری مربوط باشه اگه 64 Home هم بگیرم بازم نباید فرق کنه ، درسته ؟
دوستان من اگربخوام ازپارس آنلاینadslبگیرم بایدبه کجامراجعه کنم چون سرویس الآنم نمیدانم ازکدام شرکت است فقط میدانم هیچکدام ازاین 5شرکت بالای صفحه نیست درضمن آیامن که adsl دارم پارس آنلاین روی همین شماره تلفن راسرویس میدهد
راستی اسم شرکت ماتریکس است
سلامنقل قول:
دفتر مرکزی پارس آنلاین:
خیابان عفیف آباد-مجتمع تجاری حافظ-تلفن:6288711
احتمالا شیرازیش اصل بوده که با مرام بوده.نقل قول:
ربطی به فیبر نداره ولی شاید به خاطر محدود بودن 1 Dslam برای چند شرکت نمی تونند پورتها رو خوب مدیریت کنند ولی باز با عقل من جور در نمیاد که چند شرکت رو همون سرویس بدن می تونی زنگ بزنی از مثلا پارس هم بپرسی که رو فیبر تو منطقه شما سرویس می دن یا خیر. آقا خوب یک امتحانی بکن 1 ماه برو رو سرویس 64 شاید شانست خوب دراومد منتها قبلش بگو می تونم اگر خوب نبود چند روز بعد درخواست غییر بدم به اکو بدون پرداخت پول یا نه.
برو سایت زیر یک تست بگیر بهت میگه ISP چیه:نقل قول:
speedtest.net
یک نفر در مورد این قیمت پارس انلاین توضیح میده
مثلا کد سرویس EP1-4X چرا چرا گران تر از کد سرویس FP1-5X1 هست ؟کد:http://parsonline.net/fa/services/adsl/adsl_price_provinces
FP2-4X1کد سرویس فکر کنم مناسب هست
در شیراز هم قیمت ها هست ؟