تست کرده بودم و Clear history هم کردم ولی بازم.......نقل قول:
باید یک ویندوز نصب کنم:20:
Printable View
تست کرده بودم و Clear history هم کردم ولی بازم.......نقل قول:
باید یک ویندوز نصب کنم:20:
والا برا خودمم سواله! فکر کنم حدود 19-20 بوده. الان که روز هست بیشتر از 16-18 نمیشه، نمیدونم دیشب چطوری اینقدر سرعت بالا بوده.نقل قول:
نه دوست من، امروز قطعی نداشتم.نقل قول:
اکانت قبلیت کامل تموم شده بود یا اینکه وقتی 128 تبدیل به 512 میشه اون سرویس قبلی کلا میپره! آخه منم 128 دارم میخوام 512 بگیرم(گواهی دانشجویی جور کردم) یک ماه هم از سرویس اکو سه ماه 128 استفاده کردم، چطوری برام حساب میکنن، یه 42.500 ازم میگیرن برای 3 ماه 512 یا این دوماهی که از 128 مونده رو کم میکنن از 42500؟!نقل قول:
قبل از اینکه ویندوز نصب کنی یه بار local area رو disable بعد enable کن شاید درست بشه،مودمت رو هم یه بار روشن خاموش کن.نقل قول:
نه اگه بخوای برای دوره ی جدیدشارژ کنی حتی اگر حجم دوره قبلیت هم مونده باشه به حساب نمیاد و 5 گیگ برات حساب میکنن یعنی حجم قبلیت اضافه نمیشه . من فردا دوره ام تموم میشه و 400 مگم مونده! (تا الان 2.1 گیگ استفاده کردم) باید تا فردا تمومش کنم:27:.نقل قول:
زمانی که من رفتم برای تغیر سرویس گفت میخوای الان تغیر سرویس داده بشه یا ماه بعدی من همون موقع امدم روی 512 از 128 و یه مبلغ کمی هم به فاکتور اضافه میشه به خاطر تغیر سرویس همون موقع.نقل قول:
همه این کارها را انجام داده بودم:41:نقل قول:
میشه بگید شما وقتی که art3 رو داشتید سرعتش معمولا رو چند بود به 32 میرسید یا نه پایین ترین و بالا ترین سرعتی که تو روز و شب داشتید چقدر بود آیا تو جمعه ها وشبها سرعتتون کاهش میافت یا نه مرسی از پاسخگویی شمانقل قول:
اگه بچه ها دیگه هم کمک کنن ممنون میشم :10:
بعد اگه پینگش رو هم بگید چطوره خیلی بیشتر ممنون میشم چون من زیاد تو LIVE بازی میکنم پینگم برام خیلی مهم پینگش به 512 eco میرسه یا نه
ببخشید انقدر سوال میکنم شبی حدودا چقدر میشه با هاش دانلود کرد
ممممممممممممممنوووووووووو وووون
بچه هایی هم که 256 ECO دارند بگن چطوره واسه رفیقم میخوام سرعتش خوبه نوسان نداره؟
معمولا سرعتش رو چنده من که خودم اکو 512 دارم سرعتش عالی و بدون نوسانه این 256 رو خبر ندارم
از کمک همگی بچه ها کمال تشکر را دارم از اینکه انقدر سوال کردمو سرتون رو درد آوردم معذرت میخواهم
تحقیق دیگه کاریش نمیشه کرد.
سلام دوباره
در مورد گرفتن سرویس 512 می خواستم بپرسم
فرم رو برای امضاء دانشگاه گرفتم ولی دانشگاه می گه این رو امضاء نمی کنه فقط می تونه گواهی اشتغال به تحصیل بده
آیا شاتل قبول می کنه؟ چطوریه؟
متشکر
راستی اینا
برای گرفتن بالای 128 چه مدرکی میخوان
مهر و شماره ثبت شرکتنقل قول:
یا معرفی نامه از دانشگاه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامه از دانشگاه میخواد یا اینکه اشخاص حقوقی بخاطر نوع کارشون میتونن واسه شرکت هاشون بگیرننقل قول: