سلام حالا گوشی را آپدیت کردیی تغییراتی تو گوشی ایجاد شد مثلا کیفیت دوربین افزایش پیدا کنه راحت تونستی آپدیت کنی چند ساعت طول کشید آپدیت کنی گوشی من هم جی 900 هستشنقل قول:
Printable View
سلام حالا گوشی را آپدیت کردیی تغییراتی تو گوشی ایجاد شد مثلا کیفیت دوربین افزایش پیدا کنه راحت تونستی آپدیت کنی چند ساعت طول کشید آپدیت کنی گوشی من هم جی 900 هستشنقل قول:
سلام....نقل قول:
حجم آپدیتش 66 مگ بود من adsl داشتم چیز زیادی طول نکشید....
اگه dial up داری بیخیال شو....برو کافی نت...البته یه نرم افزار هست که باید نصب کنی....
آپدیت که شد تم گوشی عوض شد.....سرعت و کیفیت دوربین تغیر محسوسی نکرد....ولی هر چی بود 66 مگ بود بلآخره یه چیزی هست....
up date حتمآ اگه میتونی بکن که خیلی عالیه....
اگه خواستی آپدیت کنی بگو تا یه لینک آموزش بسیار عالی بهت معرفی کنم من از رو همون آپدیت کردم...
قربون دستت بی زحمت لینک آموزش رو معرفی کن بعد چه نرم افزاریی نیاز داره برای آپدیتنقل قول:
آقا تنظیمات GPRS گوشی G900 چطوریه؟؟؟ برای ایرانسل!!!! برنامه اجرای فایل های فلش برای uiq هم میخواستم. کسی میدونه ؟!!!
یکی نیست جواب بده؟؟؟ این گوشی GPRS داره یا نه؟؟؟؟ تنظیماتش رو میخواستم. برنامه فلش پلیر هم میخواستم یبرای این گوشی. اگه کسی داره ممنون میشم راهنمایی کنیه
سلام.نقل قول:
توی پروفایلت گذاشتم...
=====
=====دوست عزیز تا اونجایی که اطلاع دارم gprs نداره!!!
نقل قول:
یکی نیست جواب بده؟؟؟ این گوشی GPRS داره یا نه؟؟؟؟
:18: گوشی های g900 و g700 جفتشون GPRS دارن! اصلا محاله نداشته باشن! گوشی 40 تومانی هم داره! احتمالا منظوره شما GPS یا مکان یاب جغرافیایی هست درسته؟ اگه اینه که درسته جفتشون GPS ندارن.نقل قول:
=====دوست عزیز تا اونجایی که اطلاع دارم gprs نداره!!!
پس منظورتون همون GPRS هست! :11: برای تنظیمات هم میتونید با شماره *141*3*6# تماس بگیرید بعد خودش تنظیمات رو ارسال میکنه. تنظیمات دستی هم تو خود سایت ایرانسل هست.نقل قول:
آقا تنظیمات GPRS گوشی G900 چطوریه؟؟؟ برای ایرانسل!!!!
نقل قول:
اقا این رو میزنم خطا میده . کد 140 رو هم که میزنم میگه شبکه فعلا خرابه ولی چند روز هست این خطا رو میده.
راستی شما گوشی ال جی داری؟؟؟ میخواستم اگه ال جی داری یه سری اطلاعات بپرسم ازت. اگه امکان داره آی دی یاهو بده ادد کنمت. ممنونم
سلام.نقل قول:
آقا باریکلا منظورم همین gps بود ببخشید دیگه تازه واردم تو کار این g900.:13:
پس gprs داره...:31: