دروود
من با نسخه 9 آزمودم و مشکلی نبود!
:10:
Printable View
دروود
من با نسخه 9 آزمودم و مشکلی نبود!
:10:
ورژن من اینه :
10.0.0.1102-us
دوست من منم 10 دارم براي من كار ميكنه
شايد مشكل از ISP باشه
ولي اينم بگم كه بعد چند بار زدن با همين روش وارد ميشم
کاملا تست شده است و من دارم استفاده میکنم . ربطی هم به ------ نداره بلکه به جای استفاده از دانلودر خودش که احتمالا قیلتره از ie برای دریافت و ارسال استفاده میکنه .نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط mojtabaalemi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای حل مشکل یاهو مسنجر قبل از sign in کردن توی منوی messenger برید توی connection prefences یا همچین چیزی برین بعد گزینه دایرکت connect directly رو بردارین بذارین روی via http in internet explorer حل میشه .
یکم اطلاعاتی که دادی ناقص بود و فکر کنم خودت هم جریان رو نمیدونی چیه و فکر میکنی با زدن اون گزینه همه چیز درست میشه.
اونی که شما انتخاب کردی و وصل شد به دلیل این بوده که شما از پرایکسی استفاده میکنی. یا اینکه شانس شما اون لحظه یاهو وصل شده و تونستی وصل بشی.
چون اون گزینه کار خاصی انجام نمیده و فقط تنظیمات پرایکسی یاهو رو سویچ میکنه به IE.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که بدون مشکل و بدون استفاده از فیل و اینچیزا میشه وارد شد
اما نمیشه وارد روم ها شد چون اصلا لیست ROOM ها load نمیشه و plugin مربوطش اررور میده
شماها میتونید وارد Room ها بشید ؟
منم نمي تونم وارد روم بشم
منم از نسخه 10 استفاده می کنم از دو روش دیال ا÷ و وایرلس و همچنین این روش ÷روکسی که دوستمون گفت استفاده کردم هیچ کدام جواب نداد
بلکل بسته شده
کمیاب انلاین قیلتر شد
جمیل کار نمیکنه
یاهو بسته شد
بلکل اینترنتو جمعش کنن خیال همه را راحت کنن
وزیر مخابرات گفته کابلمان در دریا قطع شده !!!!!!!!!!!!:31:
مگه وقتی کابل قطع میشه سایتها قیلتر میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
دقیقا بعد از ساعتها تلاش وارد شد ولی دکه اینتر چت را که میزنه این خطا را میدهد و وارد اتاق ها نمیشودنقل قول:
خیلی از سایتهای اپلود تصویر نیز فیلتر شده است
خدایا گناه ما چیست ایرانی شده ایم؟؟؟؟:19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19:
اون ارور ميگه كه از زماني كه شما رو لاگين كرده زمانش خيلي گذشته و واسه همين نميتونه فعلا كانكتتون كنه به سرور!!!
من بدون مشكل وصل ميشم. البته با همون تيك http proxy
این به خاطر اینه که الان که خرشون گذشته از پل و مشکلشون حل شده ولش کردننقل قول:
الان درست شده