چاره ای جز صبر کردن نداریم .. اگر درست نشد...................! .خوب نشده دیگه :31:نقل قول:
Printable View
چاره ای جز صبر کردن نداریم .. اگر درست نشد...................! .خوب نشده دیگه :31:نقل قول:
دوست من دیشب دانلود داشتی؟ سرعت من بهتر شده بود نزدیک 100 بود.توصیه میکنم چندتا فایل رو همزمان دانلود کنی.چون سرعت هر فایل بالای 30 نمیره ولی تا 5 یا 6 تا فایل که بذاری سرعت هر کدوم نزدیکه 30 هست.اینم یه را ه جدید که دیشب برا من جواب داد.حتما از اربیت یا اینترنت دانلود منیجر استفاده کن.نقل قول:
سلام همشریا!
سلام حضور دوستان
من تا حالا (نداگستر) ۱۲۸ داشتم، میخوام عوض کنم.
پیشنهاد شما کدوم شرکته و کدو م سرویس؟ :5:
پیشگامان بگیرم یا شاتل؟؟؟
این لایزر چیه؟؟
وضعیت کدوم بهتره از نظر قعطی؟ دانلود شبانه؟
مثل صبانت دانلود قورت نمیدن؟؟؟
مرکز شهید ردانی پور، اونجا هم ترافیک زیاده الان؟ قبلا یک هفته ای وصل میشد، ۳ ماهه نگرفتم!
ممنــــــــــــــــون
علی هستم :11:نقل قول:
والا من شبا میزارم اتوماتیک دانلود میشه و لینکام رو هم میدم راپیدباز از اونجا با idm میگیرم ..
من دیشب 500 مگ گرفتم نسبت به قبل که سرعت بهتر بود نصف شده ..گفتم قبلا شبانه 1000 تا 1200 میگرفتم
من هم احمد هستم.علی جون این راپیدباز که گفتی چیه؟نقل قول:
اگه هاست رایگان سراغ داری برای تبدیل لینک غیرمستقیم به مستقیم ما رو هم خبردار کن.:20::11:
سلام.من شاتل داشتم.شبانش افتضاحه.اگه 512 شاتل بگیری خوبه.6 گیگ ترافیک برای 3 ماه.سرعت 60 کیلوبایت. قیمت 42000 برا 3 ماه.اما 128 شاتل رو اصلا توصیه نمیکنم 128 ندا بهتره.نقل قول:
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
من هم احمد هستم.علی جون این راپیدباز که گفتی چیه؟نقل قول:
اگه هاست رایگان سراغ داری برای اینکه لینک غیرمستقیم رو به مستقیم تبدیل کنه ما رو باخبر کن:11:
خب طبق انتظار دیشب هم پیشگامان از 1-7 رایگان بود!
نمیدونم چی شده ولی فکر کنم کلا دیگه از 1-7 شده.
خوش به حال شما که شبانه رایگان دارید.
ای کاش مخابرات برای ما هم شبانه رایگان می گذاشت:13:
برو بچ اصفهان راهنمایی !
من قبلا از شاتل 512 داشتم که خوب راضی هم بودم اما خوب چون دانشجو اصفهان نیستم سرویسم دیگه شارژ نکردمو قطع شد.
حالا می خوام 3 هفته دیگه که میام اصفهان برای مرداد ماه یه سرویس adsl خوب با دانلود شبانه بگیرم . پیشنهادتون چیه؟ میخوام سرعتش هم برای دانلود بالای 50 اینا باشه.
صبانت 128 سرعت چند میده ؟ 512 چی؟ کیفیت ؟ پیشگامان چی؟ شاتل 128 در چه وضعه ؟ ضمنا مدت رانژه خططونم بگید ممنون:)
با سلام من ديشب خطم وصل شد
نويزم روي 24-25 هست--به نظرتون زياد نيست؟
بعد هم اگه ميشه يه توضيحي در مورد اين كه از كجا بفهمم اين 400 مگابايتي كه ديشب برام زده دانلود كردم چه قدرش free بوده و چند مگش پولي--اصلا معلوم نيست چي به چيه