دوستان ادرس یکی از نمایندگی های صبانت رو معرفی کنید
ممنون
Printable View
دوستان ادرس یکی از نمایندگی های صبانت رو معرفی کنید
ممنون
شرکت الکا پرداز نمایندگی اصلیش هست
رفته به ساختمان کتابفروشی فروزش پایین تر از چهارراه آبرسانی اگه درست یادم باشه :27:
نقل قول:
من از صبانت سرویس نمیگیرم :31:
این خبر ها رو از طرف دوتا از دوستان که 128 3 ماه گرفته بوودن نقل کردم :10:
my god
یعنی سرعت دانلود سرویس 128 صبانت 110 هستش ؟؟؟
درست متوجه شدم ؟
از اول هم همینطور بوود
دلیل این همه مشتریش هم همینه دیگه
منتها یه مدتی به دلیل اینکه مخابرات مشکل ساز شده بوود واسش سرعتش رو کم کرده بوود
نه بابا ! من سال 86 از صبانت 128 گرفته بودم سرعت دانلودم فوق فوقش 60 بود :)نقل قول:
سلام دوستان
اولا شركت الكاپرداز به محل اصلي شركت در كوچه مهرگان رفته
دوما شركت صبانت يك سرويس دهنده خوب هست و سرعتي كه مي بينيد به دليل اين هست كه از استاندارد خاصي استفاده مي كند كه وقتي مشتري كم باشد سرعت بالا رود ولي متاسفانه از صبح تا شب سرعت پايين مي باشد و قابل صحبت كردن نيست
سوما در مورد شركتها ديگر اگر سرعت واقعي مي خواهيد تا اينترنت استفاده كنيد بايد قيمت واقعي را خريداري كنيد نه اين قيمتهاي تبليغاتي را چون اگر استفاده كنيد مي بينيد كاملا سر مشتري را كلاه مي زارند و مي گويند كه سرعت درست هست
چهارما تنها شركتي كه از نظر امنيت يوزري بالا هست فقط شركت پارس آنلاين هست كه اجازه استفاده از يوزر ديگران را نمي دهد بقيه شركتها امكان كنترل يوزر خود را كاملا ندارند
نقل قول:
بله اون موقع صبا سرعت 60 رو برا دانلود میداد ( سرعت اسمی 512 )
البته یادمون نره که اون موقع همه خط 64 یا 128 استفاده میکردن :27: و سرویس های محدود حجمی با محدودیت زیاد مثل الان نبود ( 512 - 2گیگ ) و کاربران سرعت بالا رو در خواب هم نمیدیدند :31:
بنابراین میشه گفت سرعت 60 اون زمان معادل با 110 امروز هست ( اینطور نیست ؟ :46: )
نقل قول:
سلام دوست عزیزم :10:
اگر تجربه ی کاری در خدمات اینترنتی و مخابراتی دارید خوشحال میشیم مارو بی بهره نذارید :21:
نقل قول:
از استاندارد خاصي استفاده مي كند كه وقتي مشتري كم باشد سرعت بالا رود
همه ی شرکتا همینطور هست :46:
نقل قول:
بايد قيمت واقعي را خريداري كنيد
منظور از قیمت واقعی چیه ؟ :13:
نقل قول:
تنها شركتي كه از نظر امنيت يوزري بالا هست فقط شركت پارس آنلاين هست كه اجازه استفاده از يوزر ديگران را نمي دهد
جالبه بدونید که چند ماه پیش یک نفر از یوزر های همین شرکت یوزر پس بقیه ی مشتری هاش رو پیدا کرده بوود و از طریق اوونا کانکت میشد :27:
سلام دوستان !
تو تبریز از کجا میتونم مودم دست دوم با مارک و قیمت مناسب پیدا کنم اگه میدونید ادرسشو بهم پیغام خصوصی بزنید
سلام ، ببخشید اونوقت شرکت های دیگه هم این افزایش سرعتی که می گین رو داشتن ؟؟؟ یعنی همارا و شاتل و ... ؟
خیلی ممنون /
نه فکر نکنم سرعت های شرکت های زیاد تغییر کرده باشه.نقل قول:
سرعت های اونا ثابته.:27: