دوست عزیز تو ایران فکر نکنم بشه با نرم افزار بهترین روش همون مهندسی اجتماعی هستشنقل قول:
نوشته شده توسط mrt2007
که به طرف بگی این یوزر و پسورد رو بگی کارت اینترنت رایگان هست بعد شماره خودتو بدی تا اون بگیره و شمارش
بیفیته :happy:
Printable View
دوست عزیز تو ایران فکر نکنم بشه با نرم افزار بهترین روش همون مهندسی اجتماعی هستشنقل قول:
نوشته شده توسط mrt2007
که به طرف بگی این یوزر و پسورد رو بگی کارت اینترنت رایگان هست بعد شماره خودتو بدی تا اون بگیره و شمارش
بیفیته :happy:
سلام دوستان
من چند روزيه يه مشكلي با برنامه BuddyCheck دارم و اونم اينكه افراد online رو مشخص
نمي كنه، حتي با يكي از ايدي هام on شدم ولي تو BuddyCheck چراغش روشن نمي شد
چه موقعي كه invisible بودم چه available .
Server host برنامه buddycheck هم اينه : scs.msg.yahoo.com
حالا مي خواستم ببينم مشكل از كجاست؟ و قابل حل هست يا نه؟
ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط vahid182
من همین مشکل رو با برنامه Y! intai دارم کسی میدونه چرا؟؟
در ضمن اگر Nameو Serial برنامه Buddy check رو هم لطف کنید خیلی ممنون میشم
اقا بوتر كه 100% كار بكنه ميخاستم
مرسي
هر دو برنامه Y! intai وBuddyCheck به علت تغييراتي در ساختار پروتكل پيغام رساني ياهو فعلا كار نمي كنند حتي سايتهايي كه اين كار رو انجام مي دادند نيز فعلا از كار افتادند من يك ايميل به سايت BuddyCheck زدم و طراحش گفت فعلا به علت محدويت شديد ياهو نميشه كاري كرد
اساتيد ياهو مسنجر اگر نرم افزار جايگيزين براي فهميدن دوستان آنلاين سراغ داريد كه در حال حاضر كار ميكنه خوشحال ميشم معرفي كنيد البته قبلش كسي تستش كرده باشه بهتره
کسی چنین نرم افزاری سراغ داره؟ :worried:نقل قول:
نوشته شده توسط barton2500
سلام
دوستان از 5 شنبه تا امروز که نبودم باز یک سری سوالاتی پرسیدن که تمام جواب هاشوت در تاپیک هست از قبیل مولتی مسنجر برای 8 که رضا جان زحمتشو کشیده و بوتری که کار کنه که تمامی بوتر ها کار میکنن و همچنین برای تست اینویسیبل ها که من از دینش میگفتم بهترینش همینه که الانم کار میکنه و روی 8 هم تست کردم عکسشو ببینید توی تاپیک هم هستن تمامی این برنامه ها و بقیه درخواست هایی که از پست قبلی من تا این پست پرسیدید
قبل از دادن پست اگر تاپیک رو یه برسی بفرمایید تقربا" تمامی جولبهای خودتون رو میتونید بگیرید
اینم عکسی که برای تست کردن افراد خاموش همین الان تست کردم
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یک آیدی لوگین میشه و 5 گزینه بوت داره
اینم یه بوتر برای دوستان مبتدی
که کار باهاش خیلی راحت و سادست
اینو برای این دوستان گذاشتم
اینم یک بوتر پر قدرت