دقیقا اتفاقا برعکس وزن 206 SD V1 سبکتره .نقل قول:
دقیقا اتفاقا برعکس وزن 206 SD V1 سبکتره .نقل قول:
نه عزيز .206 اين مدلي فقط تو ايران توليد ميشه و در اروپا ديگه اين شكلي توليد نميشه.نقل قول:
باید خدمتت عرض کنم که 206 هم ماشین روز اروپاس و حتی با تولید پژو 207 باز هم 206 هواداران زیادی داره و به دلیل استقبال زیاد همچنان تولید میشه و یکی از پرفروشترین و رو بورسترین های اروپاس .
کدوم مدلی تولید میشه ؟نقل قول:
206 این مدلی یعنی چی ؟!!!! :27:نقل قول:
عزیز جون !!! 206 در ایران و دیگر نقاط دنیا در یه قالب و در یه مدل ساخته میشه چیزی که توشون فرق فوکوله کیفیت مونتاژ و قطعات و همچنین آپشنهای اوناس . :46:
405 و پرشیا در موتور, شاسی, بدنه, سیستم تعلیق و قطعات با هم فرقی ندارن. تفاوتشو ن فقط تو ظاهره. من 405 مدل 83 دارم که شیشه عقی دستیه. نمی دونم مدل های جدید برقی شدن یا نه. ولی به نظر من یه شیشه عقب برقی و طرح چوب داشبورد و مه شکن زیر سپر چند ملیون تومن نمی ارزه. با این مبلق هم پرشیای لگن گیر می یاد.
برای تست ماشین هم حتما تعمیر کار حرفه ای نیاز داری. ولی اگه خودت می خوای تست کنی:
1- تست سیستم تعلیق از بقیه ساده تره. موقع روندن می تونی به سر وصدای زیر بندی گوش بدی. کمک ها رو وارسی کنی تا روغن نزده باشن. چک کن که تایر ها لاستیک سابی نداشته باشن به خصوص در چرخ های عقب ( ممکنه بالبورینگ پولوس خورد شده باشه و چرخ کجکی وایسه). موقع دور زدن با فرمون قفل صدای تتغ تتغ نده( سیبک و طبق). وقتی وزنتو رو کمک فنر ها میاری قژقژ نکنن. ( همه اینا رو یه آهنگر تو سوت ثانیه واست انجام میده)
2- تست موتور و گیر باکس و کلاچ: قبل از تست میزان آب رو چک کن. باید موتور رو گرم کنی پس سوار شو و کشش موتور رو چک کن. دنده ها رو امتحان کن و مطمئن شو که راحت و بی سر وصدا جا می افتن. یه گوشه پارک کن و دستی رو بکش. برای تست دیسک و صفحه با دستی بالا سعی کن راه بیفتی و ببین که خوب زور می زنه یا نه. اگه دور موتور هرز بچرخه یعنی دیسک و صفحه ضعیفه. اگه دنده ها سخت جا بره می تونه از گیر باکس و برنجی باشه یا از سیستم کلاچ. اگه شرایطش رو داری سرعت رو به 140 برسون و یهو پدال گاز رو تخته کن. باید چسبیدنت به صندلی و شتاب ماشین محسوس باشه به طوری که این اطمینان رو بده که تا 170 رو راحت پر می کنه. بزن کنار و کاپوت رو بزن بالا و درب موتور (همونجایی که ازش روغن می ریزی) رو بردار. (موتور باید گرم باشه) ببین چقدر بخار ازش خارج می شه. کم ایراد نداره ولی نباید محسوس باشه. لوله های منتحی به هوای سر سیلندر رو باز کن و توشو نگاه کن. نباید کف روغن سفید توش باشه. تاکید می کنم موتور باید گروم باشه. بعد از اینا هر وقت تونستی بزار تا موتور کاملا خنک بشه و آب رادیات رو دوباره چک کم. نباید کم کرده باشه. اگه کم کنه یا تو لوله های منتهی به سر سیلندر کف باشه یعنی سرسیلندر ضعیفه. در حالت خوب با تراش و دو واشاره کردن سر سیلندر حل می شه. در حالت بد تعویض سر سیلندر داری. هیچ راه سریعی برای فهمیدن روغن کم کردن وجود نداره. مگر اینکه دو هفته ای ماشین دستت باشه و باهاش را بری تا ببینی چقدر روغن کم می منه. یه راه نسبی هست و اون اینه که گازه شدید تو دور های بالا بدی و ببینی که آیا دود آبی از اگزوز بیرون می زنه یا نه. اگه بزنه از رینگ و یاتاقان و پیستون حنا بندون داری. اگه دوده سیاه ( دوده) دیدی سیستم سوخت رسانیت ایراد داره. شمع ها رو باز کن و تمیز کن یا شمع نو جاشون بذار. اگه خوب شد که هیچی اگه زیاد فرقی نکرد احتمال مستحلک شدن سوزن های انژکتور زیاده که قیمتشون هم زیاده.
3- ابزار و ادوات: کولر خیلی مهمه. با وجودی که به سمت فصل سرد می ریم فراموش نکن که فن و کولر رو حتما چک کنی. یه کمپرسور کولر چند صد تومن می تونه واست آب بخوره. چیزای برقی دیگه مثله شیشه ها, گرم کم شیشه عقب و پخش صوت رو چک کن.
4- یه سر هم به یه باتری ساز بزن تا از سالم بودن کوییل , دینام , دلکو و آوانس (تقدم) یا ریتارد( تاخیر) نبودن دلکو اطمینان پیدا کنی.
اینا که سالم باشن با قیش خورده خرجه. صد تومن پایین بالا تموم کن. راستی, هیدرولیک فرمون و کمپرسور هیدرولیک رو هم چک کن.
مبارکت باشه:11:
عزيز دلم منظورم اينكه 206 با اين شكل و شمايلي كه تو ايران هست ديگه اين شكلي تو اروپا توليد نميشه.الان از لحاظ تيپ و شكل و شمايل زياد فرق كرده.نقل قول:
عزیز جون !!! 206 در ایران و دیگر نقاط دنیا در یه قالب و در یه مدل ساخته میشه چیزی که توشون فرق فوکوله کیفیت مونتاژ و قطعات و همچنین آپشنهای اوناس .
اين 206 كه تو ايران توليد ميشه به درد عمشون ميخوره:27:
206 با شکل و شمایل و تغییرات جدید = پژو 207 :27:نقل قول:
206 هنوز تولید میشه و تولیدش به قوت خودش باقیه !
میشه یه عکس از 206 اروپا بزارید ببینیم خب چیه !! :20:
در سایت ایران خودرو شتاب 206 تیپ دو 14.1 ثانیه ذکر شده و شتاب 405 , 11.8 ثانیه. تجربه شخصی من می گه 206 در حدود 13 ثانیه و 405 در حدود 12 ثانیه. از این گذشته حد اکثر سرعت 405 , 15-14 کیلومتر بیشتر از 206. تحمل شتاب جانبیه 405 از 205 بالاتره. ( رفرنسی وجود نداره یا من ندیدم اما تجربی به چنین چیزی رسیدم.) امنیت تیپ دو خیلی کم تر از 405 ه. کابین 405 چند هوا از 206 بزرگتره. 206 در مقایسه با 405, تقریبا صندوق عقب نداره و به قول یکی از دوستان 4 تا جنازه تو صندوق عقب 405 جا می شه. از شوخی گذشته مناسب یرای مسافرت و حتی حمل بارهای کوچیکه. قطعات یدک 405 خیلی ارزون تر از 206 ه. هزینه نگهداری 405 هم از 206 خیلی کمتره. من در خارج از شهر با 405 , 7 لیتر و در شهر حدود 9 لیتر می سوزونم .( در صد تا). از حق هم نگذریم, کیفیت مونتاژ 206 از 405 بالاتره.
در ضمن اصلا از 405 خوشم نمی یاد ولی به خاطر برتریش تو این رنج قیمت, سوار می شم.
تو اروپا شرقی فکر کنم یکی دو تا کشور قرار بوده تولید بشه حالا نمیدونم الان تولید میشه یا نه وگرنه تو کشورهای پیشرفته اروپایه غربی که در حد جوکه این ماشین .