نقل قول:
اساتید پی سی ورلد کجانند ؟؟؟؟؟ کسی نبود جواب ما رو بده
Printable View
نقل قول:
اساتید پی سی ورلد کجانند ؟؟؟؟؟ کسی نبود جواب ما رو بده
به یه مشکل عجیب برخوردم توی ویندوزم
صفحه نصب برنامه ها و بازیها رو نمیبینم یعنی وقتی اینستال رو میزنم خود به خود نصب میشه ولی صفحه ای که درصد جولو میره نمیاد ولی نصب میشه واسه اکثر برنامه ها اینجوریه
کسی میدونه واسه چیه >>>؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان
من یه مشکلی تو ویندوز XP SP1 دارم (مال ادارمونه). یک نرم افزار فارسی داشتم که با SQL کار می کرد ، توی یکی از مراحل کار نرم افزار پیغام داد که قادر به ادامه کار نیست ،بعدش سیستم هنگ کرد مجبور شدم ریست کنم ولی سیستم بالا نیومد .پیغام داد که باید ویندوزو recover کنم .هر کاری میکنم نمیتونم انجامش بدم.
لطفا کمکم کنید. حیاتی!!
ُلام
دوستان من سرویس پک 2 داشتم دیشب اپدیتش کردم بصورت آنلاین خلاصه یک نرم افزاری نصب شد به ایمGenuine حالا امروز که کامپیوتر رو روشن کردم قبل از ورود صفحه Welcome ویندوز با یک پیغام مواجه شدم و مجبور شدم بزنم Later خلاصه وارد محیط ویندوز که شدیم اینطوری شده نگاه کید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنمایی کنید
سایت مایکروسافت ویندوزت رو غیر قانونی شناخته باید با یه کرک قانونی کردن ویندوز رو سیستمت نصب کنی . مشکلت حل میشه .نقل قول:
:46:تو مجموعه lord موجود هست.
سلام..نقل قول:
نمیدونم دقیقاً اینیه که میگم یا نه..
حدوداً دو سه ماه پیش یکی از دوستام میگفت که یه ویروس اومده که شبکه ی اینترنت رو آلوده میکنه. به اینصورت که اگه مثلاً من اینترنت از پارس انلاین دارم و شما هم از پارس آنلاین اینترنت گرفتی، اگه این ویروس رو من بگیرم و بعد به اینترنت وصل شم، این ویروس از طریق شبکه ی اینترنت به سیستم تو هم وارد میشه.
کار این ویروس رو هم میگفت اینه که هر از چند گاهی اینترنتت رو دی سی میکرد و باید حتماً سیستمت رو ری استارت میکردی تا بتونی دوباره به اینترنت وصل شی. راهشم میگفتن فقط نصب سرویس پک 3 هستش..
البته اگه درست فهمیده باشم سیستمت دی سی که میشه میتونی بدون ری استارت دوباره به اینترنت وصل شی. اگه ADSL داری میتونه از شرکتی باشه که ازش اینترنت میگیری. اینترنت منم یه زمانی خیلی قعطی داشت، ولی تایم مشخصی نداشت. اگه سر تایم مشخصی دی سی میشه، فکر کنم سیستمت مشکل داره. اگه نه، به نظر من از شرکتیه که ازش اینترنت گرفتی.
اگه ADSL داری، برو با یه کارت Dial Up از یه شرکت دیگه امتحان کن، ببین باز سر همون تایم مشخص دی سی میشی یانه.. اگه آره، که باید ویندوز عوض کنی، اگه نه، مشکل از شرکتیه که ازش اینترنت گرفتی..
نظر شخصیم بود، امیدوارم به کارت بیاد..
نقل قول:نرم افزارهای قانونی کردن(Validate كردن) ویندوزنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=74400
از همگی دوستان ممنون بخصوص gigi_alex بخاطر راهنمایی و emad64 بخاطر قرار دادن لینک
سوالی داشتم
نرم افزارهای قانونی کردن(Validate كردن) ویندوز برای سرویس پک 3 نیز کاربرد دارد؟
سلام.نقل قول:
بله.
اون نرم افزار ها در تمام ورژن ها و سرویس پک های ویندوز xp جواب میدند.
موفق باشید :11:
دوستان ویندوزم رو دیشب اپدیت کردم زبان فارسیش ریخته به هم الان فهمیدم :41:
من قبلا تو فتوشاپ به راحتی فارسی تایپ میکردم الان دیگه فارسی نمینویسه از یشب که آپدیت کردم اینطوری شده :41:
ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون حروف جدا از هم فارسی زمانی نوشته میشوند که زبان کامپیوتر روی انگلیسی هستش و هر وقت هم زبان کامپیوتر رو روی فرسی میبرم اون کاراکترهای مستطیل مانند رو تایپ میکنه :19:
ورژن فتوشاپ من هم Adobe Photoshop CS4 Extended Me 11 هستش و کاملا زبان فارسی رو ساپورت میکرد تا قبل از اپدیت ولی الآن اینطوری شده :13:
روی سایر ویندوز هام تست کردم با زبان فارسی مشکلی نداره فقط وری اینیکی که اپدیت شده این مشکل ظاهر شده :18:
ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چکار کنم درست بشه :11: