خوزه گفته هیچ چیز بیشتر از برگشتش به چلسی خوشحالش نمیکنه !نقل قول:
خوزه
امیدوارم این آبراموویچ لعنتی از این تیم بره و خوزه برگرده:40:
Printable View
خوزه گفته هیچ چیز بیشتر از برگشتش به چلسی خوشحالش نمیکنه !نقل قول:
خوزه
امیدوارم این آبراموویچ لعنتی از این تیم بره و خوزه برگرده:40:
روزي به چلسي باز ميگردم
مورينيو: بخشي از تاريخ آبيها هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژوزه مورينيو در گفت و گويي اعلام كرد، مشتاق بازگشت به چلسي است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي پيشين چلسي و حال حاضر اينتر در گفت و گو با روزنامه ي انگليسي News of the World با اعلام علاقه براي بازگشت به چلسي زمان بازگشت خود به استمفورد بريج را فاش نكرد.
مورينيوي پرتغالي از تابستان گذشته در روي نيمكت اينتر حضور دارد. با اين حال همواره شايعههايي دربارهي بازگشت او به جزيره به گوش مي رسد. از منچسترسيتي و ليورپول به عنوان گزينههاي احتمالي پيش روي آقاي خاص ياد مي شود. اما خود اين مربي بر اين باور است كه روزي به چلسي باز خواهد گشت.
اين مربي 46 ساله در اين باره گفت: "اگر از من پرسيده شود، آيا باور دارم روزي دوباره در چلسي كار خواهم كرد، مي گويم: آري، اين طور فكر مي كنم. با اين حال نمي توانم بگويم، چه زماني."
او در سال 2004 از پورتو راهي چلسي شد و با لندنيها 2 بار قهرماني در ليگ برتر را جشن گرفت. رومان آبراموويچ، ميلياردر روس و مالك چلسي در سپتامبر 2007 مورينيو را كنار گذاشت.
مربي كنوني اينتر، صدرنشين كنوني فوتبال باشگاه هاي ايتاليا در اين گفت و گو همچنين عنوان كرد: "ما با هم واقعا خوشبخت بوديم. با هواداران چلسي رابطهي بسيار خوب و نزديكي داشتم. براي آنها هميشه بهترين ها را آرزو دارم، چرا كه چلسي باشگاه به خصوصي است و در آنجا دوستان خاصي دارم. من بخشي از تاريخ آنها هستم و آنها هم جزئي از وجود من هستند. اميدوارم آنها دوباره قدرت گذشتهي شان را پيدا كنند، چرا كه اين باشگاه دستخوش تغيير شده است."
با مصاحبه ای که خوزه کرد دیگه مشخصه منظورش چیه و عملاً و علناً علاقه خودشو برای برگشتن اعلام میکنه :40:نقل قول:
آبراموویچ هم مالک باشگاهه و عمراً ولش نمیکنه ولی تا الان احتمالاً هم خودش و هم دستیاراش باید خیلی چیزها دستشون اومده باشه :46:
هواداران چلسی هم که عاشق مورینیو هستن و تقریباً تو این مدت که اسکولاری اخراج شده بود و چلسی دنبال مربی می گشت تمام سایتهای و خبرگذاری در نظر سنجیهایی که انجام دادن مشخص شد که همه طرفدارا گزینه ی اولشون خوزه هست :40: :40: دیگه آدم باید خیلی گاو باشه که یه اشتباه و سه بار تکرار کنه !!
نمونش همین مصاحبه ای خوزه رو شما ببین و تعداد کامنتها و نظرات رو بخون , همه چیز دستت میاد.
اگه ابراموویچ یه ذره عقل سلیم براش مونده باشه و با توجه به این سیگنالی که خوزه فرستاده و با توجه به محبوبیت خوزه و سابقه و آمارش جای تردید و تاملی براش نخواهد ماند .کد:http://www.goal.com/en/news/1711/chelsea/2009/02/15/1110090/jose-mourinho-i-will-return-to-chelsea
هیچ چیزی را بیشتر از بازگشت به تیم فوتبال چلسی دوست ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هورا اسپرت : "خوزه مورینیو" اعتراف کرد که هیچ چیزی را بیشتر از بازگشت به تیم فوتبال چلسی دوست ندارد .
مربی پرتغالی اینتر از زمان جانشینی "روبرتو مانچینی" در این تیم ، با سوالات مکرری در مورد حضور طولانی مدت در ایتالیا و اینکه آیا به انگلیس بازخواهد گشت یا خیر، مواجه شده است.
"آقای خاص" نیز به وضوح از تمایل خود برای گذراندن دوره دیگری در لیگ برتر خبر داده و گزارشهای زیادی او را به تیم هایی چون لیورپول، منچسترسیتی و حتی منچستریونایتد نسبت دادهاند.
مورینیو طی شش ماه گذشته هر وقت به این شایعات پاسخ داده، گفته است چالش جدیدی را به جای بازگشت به چلسی ترجیح میدهد.
با وجود این روزنامه "نیوز آو د ورلد" به نقل از سرمربی سابق پورتو نوشت: اگر از من بپرسید که آیا به بازگشت به چلسی فکر میکنم یا خیر، میگویم، بله اما نمیدانم چه وقت.
وی افزود: ما روزهای خوبی با هم داشتیم. هواداران چلسی، احساس خاصی نسبت به من داشتند. همیشه برای آنها آرزوی موفقیت میکنم چون چلسی باشگاه خاصی برای من است و من دوستان خوبی در آنجا دارم.
گفته میشود، تعدادی از هواداران چلسی خواستار بازگشت مورینیو، در صورت عدم ادامه همکاری "گاس هیدینک" بعد از پایان فصل شدهاند.
هیدینک به جای "لوییس فیلیپه اسکولاری"، مربیگری این تیم را بر عهده گرفته است.
مورینیو تاکید کرد: سرنوشت من و چلسی به هم گره خورده است. امیدوارم آنها به جایگاهی که قبلا قرار داشتند، برگردند
UnderCover عزیز عمرا آبراموییچ این کار رو بکنه.نقل قول:
اصلا یادت میاد مورینیو رو برای چی از تیم اخراج کردن؟
برگشتن مورینیو در صورتی امکان پذیره که مالک باشگاه عوض بشه. همین
یا حق
قضیه مورینیو دقیقاً مشخص نشد !! یعده می گفتم اختلافاتی با آبراموویچ داره! یه عده می گفتن با مسئول آکادمیه باشگاه *** آرنسن مشکل داره باز یه عده می گفتن به خاطر اومدن آورام گرانت و دخالتهای بیجای اون تو کار مورینیو بوده . یه عده گفتن بخاطر نتایج ضعیفه اون برهه از زمان بوده که چلسی تو مرحله گروهی جام باشگاهها خوب نتیجه نمی گرفت. یه عده هم می گفتن چندتا بازیکن زیرآبش رو زدن مثل شوچنکو و... ابعاد ماجرا تا این لحظه برای کسی مشخص نیست بجز دست اندکاران باشگاه !! ;-)
و اما نکته! : نکته اینجاست , که همه میگن باید مالک باشگاه عوض بشه تا احتمال اومدن مورینیو بیشتر بشه! ببینید مالک باشگاه آبراموویچه و باشگاه رو خریده یعنی کل سهامش برای اونه و تا حالا هم صدبار گفته قصد واگذاریش رو به عهد و الناسی نداره ( این یعنی غیر ممکن یعنی از محالاته یه همین چیزی رخ بده حداقل تا 30 , 40 آینده!! :) اما اوردن مورینو یا اومدش به این محالی نیست. هست ؟! )
اما چیزی که من گفتم این هست که در این برهه و با توجه به نتایج و حوادثی که دقیقاً بعد از رفتن مورینیو به وجود اومده (که تا الان باید کاملاً این قضیه رو مسئولین چلسی درک کرده باشن!) بهتر هست و به صلاح خود باشگاه هست که اگرهم اختلافی هست (که من شک دارم اگه هم چیزی بوده الانم باشه!!) کنار گذاشته بشه چون هیچ تضمینی نخواهد بود که دوباره همین مشکلاتی جلومون سبز نشه و باز به یه مصیبت دیگه گرفتار نشیم پس چه بهتر از این مشکلات درس بگیریم و کسی اورده بشه که امتحانش و پس داده و همه دنیا قبولش دارن و حالا هم که سیگنالهایی فرستاده شده ! حداقل ارزش یه تلاش رو داره . نداره ؟
این شعار خود باشگاهه !! Impossible Is Nothing
بهرحال زمان همه چیز رو مشخص میکنه و تا تابستون هم چیزی نمونده اما نکته مهمتر اینجاست هر مربی که بیاد و هر اتفاقی که بیوفته ما چلسی هستیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبراموویچ دقیقه ای 340 دلار در چلسی هزینه می کند
رومن آبراموویچ، مالک روس باشگاه فوتبال چلسی، دقیقه ای 340 دلار برای این تیم هزینه می کند.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی ان ان، آبراموویچ که از سال 2003 مالکیت باشگاه لندنی را در اختیار گرفته تا به حال یک میلیارد و 30 میلیون دلار برای این باشگاه هزینه کرده که معادل است با دقیقه ای 342 دلار.
علیرغم سرمایه گذاری آبراموویچ، باشگاه هنوز به سوددهی نرسیده و طبق گزارش باشگاه چلسی، این تیم تا 30 ژوئن سال 2008 به میزان 95 میلیون دلار متضرر شده است.
بیشترین هزینه باشگاه چلسی مربوط به خرید بازیکن بوده که در این خصوص می توان به دیدیه دروگبا و ریکاردو کاروالیو اشاره کرد. این در حالی است که این باشگاه تا به حال 30 میلیون دلار بابت اخراج مورینیو، آورام گرانت و لوییز فیلیپه اسکولاری هزینه کرده است.
بر پایه این گزارش، با احتساب هر دقیقه 342 دلار، باشگاه چلسی روزانه 500 هزار دلار هزینه می کند.
خربزه خورده پای لرزش هم میشینه : دینقل قول:
آبراموویچ دقیقه ای 340 دلار در چلسی هزینه می کند
بریم صفحه بعد ! ;-)
شش هزارطرفدار تيم فوتبال چلسي انگليس در نخستين تمرين اين تيم با سرمربيگري گاس هدينگ هلندي حضور يافتند.
به گزارش شبکه تلويزيوني الجزيره گاس هدينگ در بازي روز شنبه چلسي مقابل استون ويلا در ليگ برتر انگليس و روز چهارشنبه در بازي چلسي مقابل يوونتوس ايتاليا در ليگ برتر انگليس اين تيم را هدايت خواهد کرد .چلسي با هفت امتياز اختلاف نسبت به منچستريونايتد صدرنشين در رده چهارم جدول رده بندي قرار دارد.
هدينگ تا پايان فصل تيم چلسي را همزمان با مربيگري در تيم ملي فوتبال روسيه هدايت خواهد کرد .