سلام دوستانکسی می دونه مخابرات تبریز واسه 5 مگ و ده مگ شبانه رایگان داره یا نه؟خودشون میگن 10 مگ شبانه نداره ولی 5 مگ رو نمی دونستن وسرعت دانلود 5 مگ تو شبانه حداقل از چند پایین نمی یاد .البته خطم تا 15 مگ رو میکشه مشکل خط ندارم
Printable View
سلام دوستانکسی می دونه مخابرات تبریز واسه 5 مگ و ده مگ شبانه رایگان داره یا نه؟خودشون میگن 10 مگ شبانه نداره ولی 5 مگ رو نمی دونستن وسرعت دانلود 5 مگ تو شبانه حداقل از چند پایین نمی یاد .البته خطم تا 15 مگ رو میکشه مشکل خط ندارم
این دوتا اکانتی که میگین یه دونه اکانتن که به خاطر جشنواره تابستانه 5M رو با سرعت دو برابر یعنی 10M میدن که دانلود رایگان شبانه داره و سرعت دانلود نسبت به ظرفیت خطتون مابین ۱۰۰۰ تا ۱۱۰۰ هستنقل قول:
سرعت دانلود بنده که تغییری نکرده و فکرم نکنم تاثیری بزاره چون اینا اونقدر پهنای باند دارن که اگه بخوان همه رو ۱۰ مگ می بندن در ضمن این سرعت های 3G رو ما فقط یه بار دیدیم همش یا 2G هست یا اصلا نمیره فعلا که خیلی افتضاحننقل قول:
سلام دوستان خوبم.
من دیروز یه مودم TP-W8951ND گرفتم.میخوام تنظیمش کنم ولی وقت ندارم ببرم باغشمال 2 ساعت علاف شم.اگه شما میتونید کمکم کنید که چطوری میتونم مودمو خودم تنظیم کنم ممنون میشم.
در ضمن اطلاعات زیر رو هم اگه میدونید بگید لطفا در ضمن isp من همارا سیستم هستش.
vpi
vci
user name
password
ممنون از همتون
vpi=0نقل قول:
vci=33
username=4132812345 (مثلا: شماره تلفن شما هست 32812345)
password=باید از شرکت همارا بپرسی
نقل قول:
سلام.ممنون ولی وقتی میخوام سیوش کنم ارور 020 میده.ولی همه چی درسته
سلام ! جديدا چراغ لينكم مدام خاموش روشن ميشه هر 10، 15 دقيقه تقريبا دليلش چي ميتونه باشه؟! 2020 ميگه بيار تنظيم كنيم! سيم كشي تلفنم بعد 6 سال كه نمي تونه
ابراز ايراد كنه:n01:
سلام نمیدونم چی شده یا شانسم زده یا مخابرات طوریش شده.
ازوقتی دان استریم بالا بردن اینتیرنتم قطعی نداره تو این مدت دو سه بار بیشتر قطع نشده.:n02:
خیلی خوبه البته چون خط شمارو رو 2 مگ بستن . اگه سرعتتونوببرن باید یکم SNR میاد پایین تر ولی بازم خوبهنقل قول: