دوستان من از خود پارس انلاین راجع به سرویس نا محدود POL U پرسیدم و اونا در جواب به من اینو گفتن
سوال من :
با سلام
من سرویس نامحدود pol - u128 گرفتم
میخواستم بدونم جریان u که اضافه کردین چیه ؟
توی خود سایت دقیق توضیح ندادین
درسته که میگن بعد 20 گیگ دانلود در ماه سرعت محدود میشه ؟
اگر اینطوری باشه که دیگه نا محدود نیست
اینطوری میشه ماهی 20 گیگ در ماه با سرعت 128 !!!
ممنون میشم راهنماییم کنین
در رابطه با پرسش شما،لطفا دقت فرمایید تا مشکلی در آینده پیش نیاید، مثلادر سرویس 128 کیلو بیت بر ثانیه براساس قوانین سازمان تنظیم مقررات می بایست سرعت 16 کیلو بایت بر ثانیه داشته باشد اما در همه سرویس های شرکت پارس آنلاین پهنای باند باز بوده و مشترکین می توانند بیشتر از میزان استاندارد سرعت دانلود داشته باشند.در سرویس نامحدود علاوه بر این، میزان دانلود تا میزان بالایی نامحدود و رایگان است اما چنانچه مشترکی بیش از این میزان حداکثر که مدنظر شرکت پارس آنلاین است دانلود با سرعت بالاتر از استاندارد داشته باشند به صورت اتوماتیک سرعت به حالت استاندارد برگردانده خواهد شد و تا زمان تمدید قرارداد بعدی( در سرویس یک ماهه بعد از تمدید و در سرویس های چند ماهه در ابتدای دوره ماهانه جدید) این روند ادامه خواهد داشت.باتشکر
واحد صدای مشتری
پس به طور کلی با توجه به پاسخ ایشون و تجربیات خودم باید گفت که :
اگر شما سرویس POL - U خریداری کنین سرعت شما تا حداکثر میزان حجمی که پارس آنلاین تعیین کرده ( حدود 20 گیگ ) روی 130 کیلو بایت تنظیم میشه اما اگر دانلود شما بیشتر از این میزان بره سرعت شما روی تعرفهی خودتون که 128 ( 16 کیلوبایت در ثانیه هست ) بر میگرده
اما سرویس ارزون تر نا محدود اون دیگه از این قانون پیروی نمی کنه و کلا سرعت شما روی 16 کیلو بایت تنظیم میشه
در جواب به بعضی از دوستان که گفتن اگر بعد 20 گیگ دانلود زیاد دانلود نکنیم پارس آنلاین دوباره سرعت ما رو بالا میبره باید گفت که متاسفانه همچین چیزی وجود نداره چون دستگاه اتوماتیک بعد 20 گیگ دانلود در ماه سرعت شما رو محدود می کنه و ربطی به دانلود شما نداره
موفق باشید