توی صفحه اول مودم قسمت downstream یا از طریق سایت speedtest.netنقل قول:
سایت زیاده البته
حجمی که می خرید داخلی حساب میشهنقل قول:
مثلا 12 گیگ رو زده 6 تومن که چون 1 چهارم هست همون 3 گیگ بین المللی میشه.
Printable View
توی صفحه اول مودم قسمت downstream یا از طریق سایت speedtest.netنقل قول:
سایت زیاده البته
حجمی که می خرید داخلی حساب میشهنقل قول:
مثلا 12 گیگ رو زده 6 تومن که چون 1 چهارم هست همون 3 گیگ بین المللی میشه.
اره واقعا. اصلا داغونهنقل قول:
الان توی عکس ببینین. از 16 ام تا 18 ام مصرفم صفر بوده درحالی گه کلی مصرف داشتم. 18 ام اصلا معلوم نیست چقدر بوده. 20 ام که اصلا نداره در حالی که الان 21 ام هست
واقعا افتضاحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلهنقل قول:
قبل از تبدیل به طرح های جدبد (سرعت 1 مگ نامحدود):
بعد از تبدیل:
امروز میخواستم حجم اضافه بخرم از سایت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . طبق روال گذشته روی "سرویس مورد نظر -> جزییات -> خرید ترافیک" که میزنم, مینویسه: شماره تلفن صحیح نمی باشد
بعد تو صفحه ی اول قسمت داشبورد, توی قسمت "اخبار" (به تاریخ چند روز پیش 1396/11/18) نوشته "جهت خرید شارژ اضافه ی سرویس، به منوی سمت چپ، خرید ترافیک اضافه مراجعه نمایید."
بعد که میرم سمت چپ قسمت "خرید حجم اضافه", هیچ گزینه ای جلوی "سرویس" برای انتخاب سرویس وجود نداره. روی "پیش فاکتور" هم که میزنم, می نویسه: "پارامترهای ورودی صحیح نیست":
الان برای بقیه هم همینجوره یا واسه من فقط مشکل داره؟
نقل قول:
من نمیدونم چون تا حالا نخواستم حجم بگیرم خوشبختانه ولی سیستمشون خیلی باگ داره. حسابی داغونه
حالا حجم شما تموم شده؟ اگه نه میشه صبر کنی حجمت کامل تموم شه بفهمیم سرعت تا چقدر میاد پایین؟
این 2 تا رو چک کننقل قول:
سامانه خرید فوری حجم هست
یکی هم از کد *733*4*2020# هست که میشه حجم خرید ( از راست به چپ )
نشد بزنگ 2020
مال من درست هستنقل قول:
مال شما یه ایرادی داره چون تو قسمت مشخصات سرویس تو نشون نمیده
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
مشکل اینجاست که حجم باقی مونده رو نمی نویسه و من همیشه باید مقدار مصرفمو جمع کنم تا بفهمم چقدر مونده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که جواب نمیده. می نویسه: "مشترک به شماره تلفن --- در سامانه وجود ندارد"!نقل قول:
الان دوباره رفتم امتحان کنم, دیدم تغییرش دادن یه مقدار و حجم های پیشفرضی مثل 1-2-5-10-20-50 گیگو اضاف کردن.نقل قول:
فعلا وای میسم تا فردا شاید درست شد. و گرنه زنگ میزنم.
من خطم 17 مگ کشش داشت..واسه همین گول خوردم رفتم سرویس 16 مگ 700 گیگ خریدم بعد که وصل کردن دیدم کشش خطم پرید روی 10 مگ در نهایت سرعت دانلود رو روی 8 مگابیت بستش مخابرات...حالا این هیچی
بدبختی اینه که سرعت دانلودم از 240 کیلوبایت فراتر نمیره:n08:... 90 تومن ریختیم دور..2 مگ شبانه رایگانم از دست دادم به همین راحتی :n08:
این عکس سرویسم که خریدم:نقل قول:
این عکس خطم که رو 8 مگ بسته شده:کد:uupload.ir/files/7nue_3.jpg
اینم عکس سرعت دانلودم :کد:uupload.ir/files/qy9n_2.jpg
کد:uupload.ir/files/lzz_1.jpg
شما فاصلت خیلی زیاده. با این حال باید بتونی سرعت 1 مگ دانلود رو راحت بگیرینقل قول:
مشکل شما کمبود پهنای باند توی منطقتونه. اول یه شکایت توی 195 ثبت کن بعدم توی ساعت های مختلف با سرورهای مختلف چک کن ببین چه جوریه. یه کمی عجیبه خطتون رو 8 بسته شده ولی سرعتتون اینه