از 25 آذر که پرداخت رو انجام دادم دیروز 6 دی سرویسم برقرارشد اونم بعد از 2 بار اعلام اشتباه! یعنی خط رانژه نشده بود ولی اصرار داشتن که شده.
نتیجه پیگیری از پشتیبانی:
1) نویز خط بالاست! ( تا قبل از این تو این 7 سالی که ای دی اس ال از شرکت های دیگه داشتم نویزی درکار نبود ولی انگار به علت گناهانی که مرتکب شدم تو همین هفته نویز بر من نازل شده)
2) همه میکروفیلترها رو جدا کنید و از سر خط تو حیاط تست کنید. ( تو هوای آزاد اینترنت رفتن هم صفایی داره ها و من تو این 7 سال غافل بودم.)
3) مارک مودمتون چیه؟ خراب نیست؟ سیخ یا نوک خودکار بکنین بهش تا ریست بشه. ( ایسوس که تقریبا میشه گفت جزو بهترین هاست هم متوجه شدیم از مارکای چینی درپیت ظاهرا پایینتره و ما خبر نداشتیم.)
4) برید داخل تنظیمات مودم، ببینید! اونجا نوشته Data Rate Down : 10240 پس ما به شما اینترنت 10 مگ دادیم. (الان من گاوم و نمیفهمم اون سقف پهنای باند مشخص شده است و ربطی به سرعت واقعی نداره)
5) بجای PPPOE از bridge استفاده کنید. ( حتما اگر از bridge استفاده میکردیم باید PPPOE می کردیمش).
6) فاصله تون تا مرکز مخابراتتون زیاده. (پیاده ده دقیقه راهه - تو این 7 سال گذشته مثکه من و مخابرات دلامون از هم دور شده)
خلاصه داداش من وقت ندارم اینجوری بیشتر هدر بدمش. توکل به خدا میکنم و تا بیشتر ازین به شعورم توهین نشده، سرویس یک ماهه م که تموم شد رفع زحمت میکنم. یا حق.