منطقه اي تو رشت هست كه ٣g همراه اول ساپورت بشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
منطقه اي تو رشت هست كه ٣g همراه اول ساپورت بشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه 3g که میگن اینه پس ببین 4g دیگه چیه :n04:نقل قول:
سرعتش خالی بندیه . با این سرعت باید 500 مگ رو زیر 8 دقیقه دانلود کنه نه 12 دقیقه :n02:نقل قول:
سرعت این حدود 300 تا 400 کیلوبایته
اونوقت چقدر حجم چند هزار تومن ؟
مرض دارم مگه خالی ببندم :n02:نقل قول:
من طرح 2 تا 8 صبح رو زدم 30 روزه 24 گیگ 10000 تومن ساعت حدود 4 هم تک فایل گذاشتم دانلود شه سرعت 1.43 MB/s بود
زنگ زدم خانومه گفت سازمان تنظیم مقرراتی که گاو گوسفندا برای مردم قانون وضع میکنن گفته هیچ شرکتی حق نداره بینهایت به مردم بده ما هم تغییر نام دادیم و اینجوریه که تا 6 گیگ سرعت رو 2 مگه بعدش میره رو 16 تا 30 کیلو تا پایان ماه و به صورت بینهایتهنقل قول:
سلام
من تقریبا ماهی 20 گیگ دانلود دارم به نظرتون برم پارس انلاین یا شاتل 128 نامحدود کدومشون بهتره؟
[ حدف شد ]
دیروز زنگ زدم پشتیبانی که مطمئن شم یه بار برای مشتری حرکتی زدن و متوجه شدم نه بدتر هم شده !!
سرویس دهنده های دیگه مثلا واسه 128 تامحدود 4 تا 10 گیگ با سرعت 512 تا 2 مگابیت اختصاص میدن تا یوزر حال کنه و بعد از تموم شدن این مقدار سرعت میشه 128 یا همون 16 KB
حالا اندیشه اولا که 128 نامحدودش در واقع سرعت 240 بهت میده یعنی 30 KB و 256 نامحدودش هم در واقع سرعت 400 بهت میده یعنی 50 KB
بعد اینکه یوزرهای مخابرات رو ازشون گرفتن اومدن سرویس ها رو گرون کردن و از اون طرف هم سرعت رو پایین تر اوردن ، وال ما 2 سال پیش رو اندیشه همون 256 رو یا 26500 میگرفتیم سرعت از 512 هم بیشتر بود
الان بدترش هم کردن مثلا همین سرویس 128 با 6 گیگ یعنی شما 6 گیگ با سرعت 30 استفاده میکنی و بعدش سرعت میشه 16 ، یکی نیست بگه اسکل ها پس اگه قراره اینطوری باشه دیگه چرا قیمت بردید بالا ، افزایش قیمت واسه این بود که سرعت یوزر کلا بالاتر باشه
مثل همیشه چندماه اول اومد یوزرها رو راضی کرد و دوباره داره میکنه تو پاچشون
نقل قول:
غلط کرده دیروز با چند نفرشون صحبت کردم گفتن تا 6 گیگ با 1.5 برابر سرعت واقعی حالا خیلی حال بده 30 استفاده میکنی بعد میشه همون 16
البته اصلش همونه که گفتی ولی اندیشه هیچوقا مثل بقیه نبوده
واسه همینه که همه عاشقشن :n24::n24::n24:
نقل قول:
باز این اندیشه لعنتی گند زد به همه چیز، هر روز بدتر از دیروز میشه، من هم زنگ زدم پشتیبانی میگه 256 نامحدود بعد از 16 گیگ سرعتتون میشه REAL !! هی هر چی من میگم میگه : آره سرعتتون میشه REAL ای ---- به این real گفتنت! پس چرا قیمتش همون 35 تومن مونده؟ میگه دستور از سازمان تنظیمات اومده سرعت باید بشه REAL ای مردشور اون real گفتنت رو ببره حالم بد شد:n21:نقل قول:
مثل همیشه چندماه اول اومد یوزرها رو راضی کرد و دوباره داره میکنه تو پاچشون
من که نگفتم شما دروغ میگی ، این مشکل دانلود منجر هست که سرعت رو به دروغ نشون میده :n02:حالا اولاشه بذار یکی دو ماه بگذره به اندازه ی کافی بفروشن اونوقت بیان و بگین سرعت چنده :n09:ایرانسله ها:n06:نقل قول: