امروز درخواست خط جدید دادم برای نصب ADSLنقل قول:
امیدوارم . با gprs که نمیشه دانلود کرد .واسه دانلود میخوای چکار کنی؟
Printable View
امروز درخواست خط جدید دادم برای نصب ADSLنقل قول:
امیدوارم . با gprs که نمیشه دانلود کرد .واسه دانلود میخوای چکار کنی؟
قیمت بسته به نوع و تمیزی مودم دارهنقل قول:
حدودا 130 فروخته شد
من مودمم رو میفروشم ، هر کسی به دردش میخوره بگه
طرح دو مگ داره با 120 و چند روز و 8.5 گیگ حجم ( 230 تومن )
میرم gprs میگیرم
الان وایمکس ایرانسل رو دیدم ، اون هم گرفتنش اشتباه هست.
طرح های دو مگ رو فقط با حجم بالا میده و قیمت های نجومی
عملا سرعت بیشتر 512 نداره
بدون طرحش میخرمنقل قول:
راستی فکر کنم منو محدود کردن دیشب سرعتم 0 بود تا صبح
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
تورو خدا این مودم های گوه نت و نفروشید به کس دیگه
اون آدمای بدبخت چه گناهی کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟ که اونام بخوان به سرنوشت ما دچار شن
فروختنش به افراد دیگه یجور خیانته
من خودم منتظرم طرحم تموم شه تا بزنم بشکنمش بعد اینطوری خوشحالی کنم :n20: :n02:
با سلام و خسته نباشيد
من از امروز بدنبال خاموش كردن wi fi مودم.وسپس مراجعه به تنظيمات مودم.گزينه wifi در تب networkingوجود ندارد و پاك شده است.ممكن است واي فاي مودم خراب شده باشد.لطفا راهنمايي نماييد
نقل قول:
اگه اکانت خودتون هست که رسماً خودکشی هست. طبق قانون جدید اگه نخواهین شارژ بخرین روزانه در کل فقط میتونید ۱۲۵ مگابایت دانلود کنید. تازه از این ۱۲۵ مگابایت حدود ۸۵ مگابایتش ترافیکش شبانه هست. یعنی با این وضعیت دانلود فیلم و آهنگ و حتی برنامه کلاً تعطیل هست. خوندن خبر و چک ایمیل هم شاید کل حجم روزانه رو تموم کنه و دیگه به چیزهای واجبی مثل آپدیت آنتیویروس و مشابه هم قد نده.
تازه بماند سوای حجم کم، این اکانتها مودم جیبی دارن که هنوز هم باید با مشکلات ضعف سیگنال که ذات مبیننت هستش، برای دو سال درگیر باشن.
نقل قول:
چند وقت پیش یکی از بچههای اینجا خبری داد که بعضی از ATMهای سیار از وایمکس استفاده میکنن و این نهایت نمونهای هست که به ذهنم میرسه. اما برای همین مدل هم دو مورد مهم رو نمیشه ندید گرفت:
۱ - دو شب تا دم صبح که خیلی کم آدمی باشه بخواهد بره پای ATM. شاید نهایت از ۶ تا ۸ کمی براش مشتری باشه. منتهی یادمون نره که قریب به اتفاق این ATMهای سیار توی ادارات یا فروشگاهها یا جاهای مشابه هست که اکثراً شبها تعطیل هستن.
۲ - مبیننت اگه هنوزم هم بخواد میتونه حتی برای این جور موارد با کم کردن ضریب اشتراک سرعت رو قطعی و بالا نگه داره. یعنی بحث مصرف کاربرها نیست و داره الکی میگه.
فعلاً گفتن نه و از ۱۰ اسفند اعمال میشه. شاید تازه میخوان برای حرفی که زدن یه راهحل درست کنن. آخه وقتی مصرف شبانه رو کاربر نمیدونه چطور میشه که کنترلی روی اون داشته باشه؟ شاید میخوان توی بخش کنترلپنل کاربری یه تغییراتی بدن.نقل قول: