پینگ سرور خارجش که بالا هست
اما من خودم از بندرعباس ۴ مگ دارمسرعت دانلود همش بالای۴۰۰ هست
شبانه ۲۰۰
Printable View
پینگ سرور خارجش که بالا هست
اما من خودم از بندرعباس ۴ مگ دارمسرعت دانلود همش بالای۴۰۰ هست
شبانه ۲۰۰
رتبه ی یک بخوره تو سرشون ....... 1.5 گیگ من رو پس بدننقل قول:
ا سلام داداش منم بندرعباسم :) مرکز شهید قندی سرویسم هم دقیقا مشابه شماست (کولاک 4 مگ) ولی خطمو خودشون رو 10 مگ بستننقل قول::n05: شما کدوم مرکز هستین؟
سلام دوستان ، منظور از اینکه مثلا نوشته طرح " 128 نامحدود با تبادل حجم حداقل 6 گیگ در ماه" یعنی چی؟ اگه نامحدوده پس 6 گیگ یعنی چی؟
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن . من میخام منحصرا از remote desktop استفاده کنم و تنها چیزی که برام مهمه اینه که مثلا از عصر تا 11 شب افت سرعت نداشته باشم .الان 10 مگ مخابرات رو دارم که افتضاح هست و عصرها افت سرعت شدیدی داره .به نظر شما اسیا تک
از این نظر مناسب هست ؟
بلال........خطم رو 4 مگ هست.....اما پشتیبانی بهم گفت 10 مگ نمیکشه که فکر کنم بیخود گفتنقل قول:
اما در کل راضیم چون اصلا افت سرعت ندارم
اوهوم...منم خطم داره میترکه دیگه 10 مگ اخر سرعتشه [emoji3] نویز خطم خیلی بالاس ، در کل اسیاتک فعلا که خوبه ،....قبلا دابکو داشتم...اونم سرویس های نامحدودش خوب بود از نظر قیمت ولی قطعی زیاد داشت ..نقل قول:
من پارس داشتم.....اوایل خوب بود......اما این سال آخر قطعی زیاد داشت......سرعتم نصف سرعت اسمیم بود....دیگه با ورداشتن شبانه جمع کردمنقل قول:
الان آسیاتک حداقل ثبات سرعت داره و شبانه هم به انازه مصرف روزانه ام هست که راضیم فعلا
این مثلا اینترنت 10 مگ هستش!
مرکز قدس مشهد - سرویس شهاب
آخر ماه که شد و حجمم رو مصرف کردم ازین شرکت میرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما با پشتیبانی تماس داشتی؟ چی گفتن؟نقل قول: