برای اتصال لوازم و درایور ها به همدیگه از کابل rca استفاده میشه برای انتقال سیگنال :n02:نقل قول:
خیلی خلاصشو گفتم :n08:
به لینکی حمید اقا گذاشته تو امضاش اگه میخواید بیشتر بدونید لطفا اونجا رو مطالعه کنین :n40:
برای اتصال لوازم و درایور ها به همدیگه از کابل rca استفاده میشه برای انتقال سیگنال :n02:نقل قول:
خیلی خلاصشو گفتم :n08:
به لینکی حمید اقا گذاشته تو امضاش اگه میخواید بیشتر بدونید لطفا اونجا رو مطالعه کنین :n40:
سلامنقل قول:
اول اینکه کامپونت همون کار کواکسیال یا باند رو انجام میده اما خیلی بهتر و با تفکیک بیشتر و خیلی خیلی بهتره اگر بودجشو داشته باشین از کامپ استفاده کنین اما این برمیگرده به هدف شما .
حالا چندتا سوال برای راهنمایی بهتر :
1- ماشینتون چیه ؟
2-حداکثر و حداقل بودجه ای که میتونین خرج کنید
3- چه نوع صدایی دوس دارین ؟
الان این سابی که انتخاب کردید ویبره بیشتری نسبت به کیک بیس داره و خیلی هم نرمه .باندی هم که انتخاب کردید خوش صداس .پخشی هم که انتخاب کردین پایونیر ذات صداش تیزه یه کم.
حالا اینایی که گفتم کاملا سلیقه ایه یکی دوس داره یکی دوس نداره .
با سلام
دوستان یه سیستم در حد 3 تومن برای 405 فقط بنزینی معرفی میکنید
ممنون
یه دنیا ممنون بابت وقتی که گذاشتیننقل قول:
1-ماشین من 405 دوگانه دستی(کپسول بزرگ)
2-نهایت نهایت 1800
3-والا برای صدا هم بیشتر کیفیتی و استریو دوست دارم و الان پخشی که دارم(1550)صداش از نصف پیین تره همیشه ولی گاهی هم صداشو بلند میکنم :n01:
کلا صدای کیفیتی و ویبره ای میشه دیگه؟
والا روی پخش شدیدا گیر کردم بین مدلای 9650 و 7056 کنوود و bt600u کننود و 8019 کنوود
شما پیشنهاد دیگه ای دارین؟
حقیقتش من توی یه شهر کوچک زندگی میکنم و تصمیم دارم که برای خرید و نصب بیام تهران و آشنایی هم به اون صورت ندارم فعلا
ممنونم میشم راهنمایی کنید
در ضمن قیمت کاپا 11 با همون کامپ که نوشتم تقریبا یکیه ولی وات اون کامپ پایینه کمی
یعنی کاپا رو حذف کنم؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز
ابتدا شما تعیین کن چه صدایی میخوای و چه جور آهنگ هایی بیشتر گوش میدی
تا بهتر بتونیم کمکت کنیم
ساب میخوای یا نه میخوای صندوق خالی باشه؟
قدرت برات مهمه یا کیفیت؟
حداکثر بودجه 3 تومن هست یا اگه بیشتر بشه مشکلی نداره؟
نقل قول:
بیشتر اهنگ بیس دار گوش میدم
هم قدرت هم کیفیت
پولمم تحش 3 تا 3200
حجم صدا در حدی باشه که تا دوتا کوچه اونورتر بره یا نه خودتون دوس دارین لذت ببرین ؟نقل قول:
با ساب داخل صندوق مشکلی ندارین ؟
اون کامپی که نوشتین 3وی هستش و دردسر نصب خیلیه و صدای خوبی نداره یعنی باید جلو رو قاب ستون های بغل شیشه با فایبر جای تیوتر و میدرنج رو درست کنین.نقل قول:
اگه برای صدا بیشتر کیفیتی دوس دارین و اینکه خودتون لذت ببرید من نظرم اینه جلو یه دست کامپ بزارین مثلا rs165 قیمت 520ت فکر کنم .ساب هم من نظرم با m12 گلیدن قیمت 240ت و یه امپ 4کانال ep4x هرتز قیمت اکبند حدود 550 ت اگه دسته دو باشه چه بهتر .
برای پخش هم سلیقه ایه کنوود صدا بم تر و پایونیر تیز تر . میتونین الپاین 145 دسته دو پیدا کنین حدود 550ت و یا بین کنوود و پایونیرهایی که گفتین یکی رو انتخاب کنید .
اگه بعد کمبود صدا در کابین حس کردین یه دست کامپ دیگه عقب بگیرید یا کواکسیال و یه امپ مونو هم برای ساب تهیه کنین.
سلام
دوستان میخوام برای یکی از اشناها یه باند خریداری کنم
یعنی خودش گفت حتما باید باهام بیای
حالا نیاز به راهنمایی تخصصی تون دارم که ابرومون نره
صب باهاش رفتم تا پیش یه نصاب سیستم
من خودم نظرم روی کنوود 718 و یا پایونیر 6975 وی 2 بود که در کمال تعجب خودم گفت اینا اصلا باند نیستن و من برات یه باند 693 اگه اشتباه نکنم از برند vibe نصب میکنم که هم از لحاظ کیفیت صدا و هم بلندی رو دست 718 و 6975 است .
با این وجود من خودم 718 با هد یونیت پایونیر و امپ اکوستیک و باکس JBL دارم که فوق العاده راضی ام
حالا لطفا نظرتون رو نصبت به این برند ها عرض کنید و بگید چه مدلی رو از چه برندی پیشنهاد میکنید ؟
سیستم اشنامون : هد یونیت پایونیر 2850 و امپ مکسیدر 240W
سلام بودجه چقدره ؟نقل قول:
تو رنج 350ت میتونین گلیدن mc609 و سونی 6921 و mtx تاندر 6000 نصب کنید و تو رنج پایینتر 200 تومن 7158 جی وی سی .