حذف شدن و دیگه قابل خرید نیستننقل قول:
Printable View
حذف شدن و دیگه قابل خرید نیستننقل قول:
من خطم تا داخل خونه فیبر نوریه و برای من رو روی 100 مگ بستن :n04::n04::n04:نقل قول:
سرعت دانلودش هم از 100 مگ بر ثانیه اصلا پایین نمیاد و واقعا کووووولاکه
توی این 2 روز 117 تا فیلم و 18 تا بازی دانلود کردم :n38:
فقط امیدوارم آخر ماه یه قبض نجومی نیاد برام
سلام. دوستان یه سوالی.
توی این سرویس های جدید، مثلا سرعت 8 مگ که 360 گیگ حجم ماهیانه داره و با توجه به ضریب یک چهارم واسه ترافیک خارجی اگر همشو ترافیک خارجی استفاده کنیم یعنی در واقع 90 گیگ حجم داریم درسته؟؟؟
شاتل هم دقیقا همین سرویس 8مگ رو با 350 گیگ حجم میده منتها با ضریب یک دوم. یعنی در صورتی که همشو ترافیک خارجی مصرف کنیم 175 گیگ واقعی داریم؟
قیمت هر دو هم 50000 تومن هستش:n13:
خودت جواب خودتو دادی دیگه ضریب شاتل یک ب دو هس و ضریب مخابرات یک به چهارنقل قول:
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
میخواستم مطمئن بشم که درست حساب کردم یا نه!!!نقل قول:
با این حساب میشه گفت قیمت مخابرات تقریبا دو برابر شاتل هستش:n24:
تازه فن آوا با همین 50هزار تومن سرعت 8مگ رو با 200 گیگ حجم خارجی یا 400 گیگ حجم داخلی میده:n28: در ضمن شبانه رایگان هم داره
جدای از بحث حجمنقل قول:
مالکیت حقوقی فن آوا و مخابرات در اختیار یک ارگان هست:n37:
من درخواست سرویس از شاتل و داتک داشتم ولی مخابرات میگه خطم فیبر هست و شرکت ها هم دوباره زنگ میزنن که مخابرات گفته فیبره و ما نمی تونیم سرویس بدیم
چی کار میشه کرد؟ واقعا هیچ راه حلی نداره؟ :n15::n03:
سلام دوستان.
من سرویس 512 نامحدود قدیمی دارم که قصد دارم به علت سرعت پایین به سرویس محدود تغییرش بدم. امروز که وارد سایت پشتیبانی مخابرات تهران شدم، طرح های قدیمی حجمی (مثلا طرح سرعت از 2 تا 16 مگ و 90 گیگ حجم) موجود و قابل انتخاب بود. برای مطمئن شدن با اپراتور تماس گرفتم و اپراتور گفت الان فقط طرح های غیر حجمی را میتوانم انتخاب کنم و اصلا انتخاب در سایت پشتیبانی اثری ندارد و برای تبدیل به سرویس محدود حتما باید از طریق واحد فروش عمل کنم.
شما اطلاعی از صحت صحبت اپراتور دارید؟
درسته. منم مثل شما بودمنقل قول:
توی طرح های قدیمی پنل کاربری توی قسمت تغییر سرویس همون طرح های قدیمی رو نشون میده و طرح های جدید قابل مشاهده نیست
باید به 2020 بزنگید بگید اونجا واستون تغییر بده
مخابرات اصلا پیشنهاد نمیشه
سرعت افتضاح
قیمت ها افتضاح