مال من بالا که نبردن هیچ الان بستنش رو 760 فکر کنم1#^36 تو این پارس انلاین
Printable View
مال من بالا که نبردن هیچ الان بستنش رو 760 فکر کنم1#^36 تو این پارس انلاین
ممکنه نویز خطتون بالا باشه و خود به خود روی این سرعت اومده باشه حداکثر سرعتتون رو چک کنیدنقل قول:
دوستان تا چه ساعتی دقیق میشه دانلود رایگان کرد؟
چیزی که بصورت رسمی مورد تایید پارس آنلاینه از 2 تا 7.نقل قول:
اما در عمل تا ساعت 7:15 دقیقه رایگان حساب میشه.به شرطی که قبل از 7:15 دقیقه دیسکانکت بشین.
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من میخوام بعد از 5 سال از شرکت دزد صبا نت بیام بیرون و دنبال یه ای اس پی مناسب میگردم
در ضمن اهل دانلود شبانه هم نیستم و همش روزها کار میکنم از سرعت صبا راضی بودم و روی حالت 128 راحت سرعت 80 تا 100 بود اما بخاطر گم شدن های عجیب و غریب حجم این تصمیم را گرفتم
1-ایا این پارس انلاین هم حجم دزدی میکنه و ایا کسی همچین چیزی دیده؟
2-اینکه ایا سرعتش خوبه؟
در ضمن من در اصفهان و مرکز تلفن ازادی هستم
اگه اهل دانلود رایگان نیستید فکر میکنم مخابرات بهترین انتخاب باشه چون سرعتش تا 220 کیلوبایت میرسه و هزینه هرگیگ حجم هم فقط 2500 تومنه.البته باید بپرسید که تو منطقتون وضع مخابرات چجوریه (از لحاظ سرعت).نقل قول:
در مورد پارس هم باید بگم از من فقط 31 شهریور (بخاطر تغییر ساعتها) حدود 400 مگابایت دزدیدن.یعنی اون شب ساعتشونو 2 ساعت عقب کشیدن.اما از دیگر دوستان زیاد در مورد حجم دزدی شنیدم.
سرعتشم روزا خیلی خوبه.اما شبا متغیره.
دوستان امروز از صبح کسی مشکل تو باز کاردن سایت های فارسی داشته با سرعت کم باز بشه یا اصلا باز نشه فقط امروز از صبح؟؟
راستش من که همچین مشکلی نداشتم و همه سایت ها خیلی راحت و بدون مشکل باز میشه .
دوستان جریان چیه بهم یک ماه به قردادم اضافه شده.به شماها هم اضافه شده؟نکنه مشتری خوش حسابشون بودم جایزم دادن:sq_25: