صبانتنقل قول:
از نظر وب گردی و پینگ کیفیتش میگن خیلی پایدار هست
Printable View
صبانتنقل قول:
از نظر وب گردی و پینگ کیفیتش میگن خیلی پایدار هست
آسیاتک الان اگه شما داری معمولا پینگ خارج 4.2.2.4 چنده؟نقل قول:
زیاد خوب نیست اکثرا ۲۵۰ اینطوراستنقل قول:
دوستان من میخوام شرکتم و عوض کنم.
این نیم چاشت سرعتش رو سرویس چهار مگ افت داره؟ ینی مثل شبانست یا بیشتره؟
میشه روزی 2-3 گیگ گرفت تو دوساعت(8-10)؟
محدودیت حجمی نداره که؟
سلام
دانلود شبانه سرعت رو چقدره؟
محدودیت شبانه داره؟
روزانه سرعت دانلود چقدره؟
سایت خوب بازمیکنه؟
شبا افت سرعت داره؟
بدجور بین اسیاتک و های وب گیر کردم:n28:
سلام. دوستان، اگه من بخوام خط رو جمع اوری کنم میتونم از طریق سایت اقدام کنم یا حتما برم نمایندگی؟
ای بابا این حجم کم کردن کی می خواد تموم بشه !!!
هر شب که نمی شه ساعت 2 بیدار شد مودم رو خاموش روشن کنیم !
دیشب تو ساعات نیم بها 3 گیگ دانلود کردم ..... با خودم گفتم خوبه حداقل نیم بها هست .... به جای اینکه 1.5 گیگ کم کنه ولی دقیقا 3 گیگ کم کرده !!!!!!!!!!!!!!!
اهههههههههههههه ...... حالم بد شد
مارو ببین چقدر بدبخت شدیم که به خاطر شبانه ی رایگان باید بیایم اینجور شرکتی که یا حجم کم می کنه یا گرون می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهاب
مشهد
مرکز قدس
هفت و نیم شب
آپلود نباید بالاتر باشه؟!
در کل توقعم بیشتر بود.
آسیاتک رتبه یک اینترنت پرسرعت کشور، در راستای توسعه خدمات و سرویس های اینترنت پرسرعت ADSL2+ خود در سراسر کشور؛ آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ای دی اس ال به کاربران و متقاضیان مرکز مخابراتی بختیاری در شهر تهران شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، این شرکت به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت در مرکز مخابراتی بختیاری در شهر تهران می رساند از این پس آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت به کاربران و متقاضیان در این مرکز مخابراتی می باشد.
بروبکس اسیاتکی لطفا کمکم کنید
من دفتر کارم منطقه مخابراتی دانشگاه تهران هستش ، اونجا هر شرکتی پوشش نداره جز مخابرات و پارس انلاین و اسیاتک
در حال حاضر پارس انلاین داریم که شدیدا افتضاحه!!! سرعت یه ساعت خوبه هشت ساعت خراب...
مسیخوام عوض کنم اسیاتک بگیرم قیمت های اسیاتک نسبتا برای من به صرفه است منتهی چیزی که من برام مهمه سرعت وبگردی و پایداری سرعت دانلود هستش ( عین صبانت ) چون من طراحم و نیاز اولیه و اساسیم اینترنت و گشت و گذار و دانلود عکس هستش
ایا از اسیاتک راضی هستید؟ سرویس سرعت چهارمگابایتش واقعا ۳۰۰-۴۰۰ کیلوبایت در ثانیه دانلود میده؟ یا عین پارس انلاین سرعت دانلود رو ۴۰-۶۰ میاد اکثر اوقات؟ ممنون میشم پاسخ بدید تا از این سردرگمی بین مخابرات و اسیاتک خلاص شم