16 مخابرات ولی تا 14 بیشتر نمیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
Printable View
16 مخابرات ولی تا 14 بیشتر نمیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
برای من هم 16 بود الان چند روز روی 4 مگ بستنش می خواهم تخلیه کنم اما 195 هم شکایت می کنم یعنی بی شرف تر از مخابرات نداریمنقل قول:
مگه سرويسي كه به اسم 1 مگابيت ميدن رو تا 16 افزايش سرعت ميدن؟نقل قول:
قبلا مخابرات اين كار رو ميكرد ولي از وقتي كه طرح فروش غير حجمي بر اساس سرعت راه افتاده بعيد ميدونم افزايش سرعت اعمال كنن. چون اگه اين كار رو بكنن و خط قابل ارتقاء تا 16 باشه كه ديگه كسي سرعت 16 نميگيره همه ميرن سرعت 1 مگابيت ميگيرن با هزينه كم و سرعت بالا استفاده ميكنن.
من رفتم کلی صحبت کردم، بیخود بهانه میارن که خط شما بیشتر از 1 مگ نمیکشه، این درحالیکه SNR خطم خیلی عالیه و حدود 40 هست و خطم حتی اگر 16 هم نکشه حداقل 8 رو میکشه، بعد کلی رفت آمد، آخر میگن که تجهیزات ما اونجا بیشتر نمیده، میگم خب من باید چیکار کنم، فیبر که کشیدیدن سرعت 1 مگ هم که بیشتر نمیدین دیگه این و اسمش و چی میشه گذاشت ! حدس من اینه که تجهیزاتشون اینجا خرابه و برای اینکه بتونن همه رو جواب بدن رو 1 مگ بیشتر نمیخوان بدن و به مردم هم میگن که خطتتون بیشتر نمیکشه، همین.نقل قول:
این مخابرات مزخرف دیگه داره میره رو اعصاب من. هر موقع دلشون بخواد قطع و وصل میکنن سرعت رو میارن پایین با اینکه خط کشش بیشتر داره. SNR رو هم تنظیم کردن زیر 12 نیاد. هفته اول که گرفتم SNR روی 6 بود بدون 1 ثانیه قطعی حالا برداشتن گند زدن به همه چیز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
snr منم اول 6 بود مشکلی نداشتم،الان snr اومده رو 15 ولی سرعت نصف شده،دقیقا حرف شما کاری کردن snr از یه حد پایینتر نیادنقل قول:
جالبتر اینه که جدیدا وقتی تنظیمات میذارم رو g.dmt سرعت میشه یک چهارم،downstream رو 1500 قفل میکنه.[IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مخابرات بازی جدید در اورده.
هر کی میخواد تخلیه کنه باید بره پیش رییس.
نامحدودا 512 امروز خط رو 7 مگ بستن ولی سرعت دانلود 220 kb/s ولی تو سایت مخابرات سرویس همون 512 نامحدود زده:n04:
کسی اینجوری شده فکر کنم دارن نامحدود حذفمون میکنن اول سرعت بردن بالا بعدم سرویس حجمی کنن:n28:
حذذذذذذذذذذفففف
سلام کسی خبر داره این نامحدود ها چه اتفاقی براشون افتاده؟!