نکتۀ جالب در مورد برندۀ 206 اینه که کد اشتراک نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سپاس
Printable View
نکتۀ جالب در مورد برندۀ 206 اینه که کد اشتراک نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سپاس
خیالت راحت 90% همین مشکل سرعت ذغالی رو تو شبانه دارن . اون 10% هم احتمال زیاد دارن ولی خب ..... به هر حال !!!! :sq_24:نقل قول:
دقیقا موافقم باهاتون سرعت شبانه افتضاح شده ای کاش می شد رفت یه جای بهتر ...:sq_3:نقل قول:
پروفایلمو امروز با هزار مکافات رو 4 مگ بستم
میگم که بچه ها وقتی خطم رو 2 مگ بود SNR خطم روی 7-15 بود
الان که رو 4 مگه، SNR روی 6-12 هستش
هرکس راهی بلده که بشه به صورت موثر SNR رو بالا برد، بگه تا انجام بدم
نمیخوام دوباره رو 2 مگ ببندن
:sq_3:
عزیزم snr از کجا باید فهمید رو چنده بهترین حالتش چیه ممنون یک توضیح بدهنقل قول:
نقل قول:به نظرم snr شما نباید هیچ مشکلی داشته باشه (خیلی به تئوری های موجود توجه نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )؛ چراکه همونطور که در تصویر پست قبلیم می بینید، snr من حول و حوش 5-6 هست ولی تقریباً هیچ مشکلی ندارمنقل قول:
و دیشب که از 2 دانلود کردم هم وضعیت خوبی (بدون قطعی) داشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس
آخه بعضی وقتا قطع میکنه خط رو
البته الان 3 ساعتی میشه درست شده و دیگه قطع نمیشه
اولش خیلی قطع میشد
سلام داداش مودم بعد از چند ساعت خودشو سینک میکنه . شما نگران نباش روی همین 4 هم خطتتون عالی جواب میده:sq_25:نقل قول:
خوب دوستان من دارم میام 512 نامحدود پارس انلاین
زنگ زدم میگه فناوری برست داره اما بخاطر ان قانون مسخره اگر دانلود ات زیاد بشه سرعت میاد روی اسمی تا اخر ماه
یعنی از 512 پایین تر نمیاد درسته؟ من 24 ساعت دانلود میکنم
ممنون از راهنماییتون :sq_8:
میاد روی اسمی یعنی که میاد روی 64. یعنی در بهترین حالت 64 هستش. تازه برای اونایی که محدود داشتن از این پایین تر هم خیلی اومده. اگه با این سرعت اسمی مشکلی نداری بگیر :sq_8:نقل قول: