دانلود شبانه برداشته شد یا نه ؟؟
من که دو شب اخیر چیزی کم نکرد .!!
مبینت با فروش سازمانی هم سود خودش رو میکنه و کاربرای خانگی براش ضرر هستن .
توی خیلی از شهرای کوچیک هم تجهیزاتش رو جمع کرده .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
دانلود شبانه برداشته شد یا نه ؟؟
من که دو شب اخیر چیزی کم نکرد .!!
مبینت با فروش سازمانی هم سود خودش رو میکنه و کاربرای خانگی براش ضرر هستن .
توی خیلی از شهرای کوچیک هم تجهیزاتش رو جمع کرده .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نه داداش من ، نمیخوام تمدید کنم !نقل قول:
4 ماه دیگه از طرحم مونده ! چکارش کنم؟ باید سر کنم تموم بشه
لعنت بر اول و آخرشون
بله برای کل ایران هست .. گفت حق با شماست و پی گیری میشه ..نقل قول:
خواهشا همه تماس بگیرید تا سریعتر پیگیری کنند
اینکه امروز مبین نت توی وبلاگ اومده توضیح داده ی نکته ی مثبته .. مجبور شده چند خط لااقل توضیح چرند داشته باشه
خداوکیلی هر کی طرحش تموم شد تمدید نکنه ! دوباره خام نشید بگید چاره نداریم ها .... با اینکار هم به خودتون خیانت میکنید هم به دیگران .
منم تموم بشه میرم دنبال GPRS
به قبرستان گذر کردم کم و بیش ، بدیدم قبر دولتمند و درویش
نه درویش بی کفن در خاک خفته ، نه دولتمند برده یک کفن بیش
بزار خوب دزدی کنن ، بزار جیباشون رو پر پول کنن ، آخرش جاشون تو گور هست
چقدر حرص بخوریم تو این مملکت ؟ واسه همه چی باید حرص بخوریم .
اقتصاد .... که میگن منظور همینه ! بسازید و بسوزید و بگید خیلی ممنونم ! به به خیلی عالیه
منم همینطور . دیگه نمیتونیم فیلم و سریال بگیریم :n03:نقل قول:
ولی مبین نت زرنگ تر این حرفاست . فکر میکنید فکر اینجاهاشو نکرده .. مثلا 4 تا طرح و تعرفه میده که شما با پول بیشتری بتونی یه چیزی مثل قبل دانلود کنی .نقل قول:
یک زمانی مخابرات همه میگفتن اه اه چیه شبانه هم نداره الان جوری شده که من یک بار سفارش دادم تا چند ماه پیگیری کردم همش بم میگفت که ظرفیت خالی نداریم باید یکی تو منطقتون دیگه اشتراکشو نخواد بدیم شما! در این حد! ملت عجیبی هستیم
اگه فردا همه تمدید کنن تعجب نمیکنم ولی اگه ملت تمدید نکردن تعجب میکنم
نقل قول:
راستش توضیحش بیشتر توهین به شعور کاربرها بود تا توضیح واقعی یا حتی دلجویی. فکر کرده همه از مخ تعطیل هستن که سازمانها رو بهونه کرده. مگه همین الان توی بخش خدماتش یه بخش ویژه سازمانی نداره؟ مگه همین الان نمیگه که "پهنای باند اختصاصی" به سازمانها میده که راحت باشن؟ پس وقتی این کارها رو قبلش هم داشت کدوم سازمان میاومد با همین سیستم مودمهای رومیزی یا حتی بدتر مودم جیبی برای سازمان و نهاد خودش اینترنت بگیره. بیشتر اینها اینترنت نقطه به نقطه دارن و یا حداقل مودم خارجی که مدتی هست به کاربر عادی نمیفروشه.
پس میبینید که بهونه کردن سازمانها یه بهونه بچهگانه هست.
ولی حتی اگه برفرض محال قبول کنیم که یه سازمان اینقدر دیگه بدبخت شده که برای خودش با مودم جیبی اینترنت میگیره که باز مبیننت میتونست با کم کردن تعداد ضریب اشتراک و حتی یک به یک کردن اون در تمام ساعات شبانهروز مشکل رو حل کنه و دیگه بهونه کم کردن ساعت و یا محدود کردن رو نیاره.
باور کنید تمام این توجیهات دروغ مطلق هست و توهین به شعور تمام کسانی که مشترک مبیننت هستن.
نقل قول:
من یکی که رفتم دنبال ADSL. یعنی کافیه امکان وصل شدن مهیا باشه تا دیگه برای همیشه با مبیننت خداحافظی کنم. فعلاً یه مدت موقت میمونم که جابجایی انجام بدم و بعدش مبیننت بمونه و مشتریهای سازمانیش.
مودمشو به کجا باید بفروشیم ؟نقل قول:
منم فردا میرم نمایندگی ایرانسل یک سوالی میکنم . اگه adsl میتونی بگیری حتما بگیر .هیچی adsl نمیشه تو تاپیکش الان بودم صحبت سرعت های بالای 300 و دانلود شبانه 4 گیگ و ... بود قیافم اینجوری شده بود :n29: بسکه تو این مبین نت سرعت خوبمون 90 بوده و شبی 1-2 گیگ گرفتیم
1- طرح های سازمانی کلاً با این طرح ها فرق دارن و بر اساس نیاز سازمان طراحی میشن. اصلاً افت سرعت ندارن. مگه اینکه سازمان در پیت باشه و از همین طرح های معمولی استفاده کنه، که اونوقت این سؤال پیش میاد که همچین سازمان فقیری چطور شب تا صبح هم دایره؟نقل قول:
2- دوستانی که به ADSL دسترسی ندارن میتونن مودمو بفروشن یه کم بزارن روش رادیوی وایرلس بگیرن. دیگه با این قیمت های مبین نت فکر می کنم هر سرویس دهنده ی وایرلسی رو که پیدا کنید به صرفه تر باشه.
اب تو هاونگ کوبیدن اینکار منم مبی دارم ولی این خط _____ اینم نشونش @ دست هیچ کودممون به جای نمیرسه بیخودی تقلا میکنیم
چارش فقط تمدید نکردنه وبس مودم ها رو هم پس ندید چون میدن به ی عده بیخبر دیگه ی پول یا مفت دیگه میگیرند غیده مبلغشو بزنید بزاریدکنار