دیروز زنگ زدن بهم
گفتند شکایتتون رو پیگیری میکنیم
Printable View
دیروز زنگ زدن بهم
دیروز زنگ زدن بهم
سلام برهمه
امرو دیدم صدای هیلیکوپتر نمیاد گفتم شاید روشن نشده بیخیال گفتم نمیخواد (چند گیگی مثل همیشه گذاشته بودم ) صبح دیدم همه رو دانلود کرده :n04: متوجه نشدم اخرش یه نیگا کردم مشخصات مودم دیدم گذاشتن رو 4 مگ گفتم دست مریزاد
بالاخره دان استریم رو بردن بالا :n20::n20:
من بالاخره ماهانه باید 30ت بابت تمدید سرویسم بدم چون مصرف به خاطر کاری که دارم زیاده. به نظرم مگا بگیرم باصرفه تره چون مجموعا من 8 گیگ ماهانه مصرف دارم که مگا میده دیگه نیازی نمیبینم که کلاسیک بگیرم بعدا باهزینه حجم بیاد بشه 30ت :n02:
سلام
بچه ها اکانت دو مگ همون الترا چقد دانلود داره ؟ شب و روز ؟ در ضمن اگه خط خوب باشه و جواب بده میشه بیشتر هم دانلود بده ؟ و یه سوال دیگه شنیدم مخابرات یوزر های پرمصرف رو میبره تو لیست سیاه .منظورم اینه تا چه حد میشه دانلود شبانه کرد تو یه ماه ؟ کیا بالای صد گیگ دانلود داشتن ؟ ممنون
روز و شب 900 دانلودشه و لیست سیاه و اینام نداره من خودم روزی بیشتر از 100 شایدم 200 گیگ دانلود میکنم حالام با همون سرعت دانلود میکنه. اگه خطتتون بیشتر بکشه باید اکانت 10 مگ بگیریننقل قول:
آقا وضعیت سرعت دانلود شبانه و روزانه پهنای باند یک مگابایت شاتل چجوریه؟؟؟
دوستان میشه روی یه خط و یه مودم از دو اکانت استفاده کرد ؟ میشه تو ضیح بدین
SNR و Attenuation خططتون چه مقداری هست؟ خط من روی 9999 بسته شده و SNR و Attenuation به ترتیب 12 و 35 هستند و هیچ مشکل قطعی هم ندارم ولی سرعت دانلودم بیشتر از 420-450 نمیشه، زنگ زدم 2020 گفتم اکانتینگ سرعت دانلود منو روی 3.5 تا 4 مگابیت در ثانیه محدود میکنه در حالی که downstream ام روی 10 مگابیت بسته شده، گفتن پیگیری میکنیم، 4 روز گذشت ولی هیچ اتفاقی نیفتاد، باز هم حداکثر سرعت دانلودم 3.5 مگابیت در ثانیه است. :n28:نقل قول:
خب با این مشخصات شما می تونید اولترا بگیرید. اگه اکانتتون مگا باشه سرعتتون درسته اما نه اگه اولتراست و بیش تر از یک هفته از اکانتتون می گذره و تو این یک هفته سرعتتون 450 باشه بایستی زنگ بزنین و پیگیرشین. چون طول میکشه تا اکانتتونو تست کنن.نقل قول:
حداقل یه هفته باید صبر کنیدنقل قول: