سلام خیلی کار اشتباهیه یکی این وسط میسوزه :n02: برادر من امپ دو کانال توانش برای یه جفت باند یا یه ساب وات پایین هستش حالا شما هرچی غیر این چیزا بزنی بهش اشتباهستتتتتتت:n40:نقل قول:
سلام خیلی کار اشتباهیه یکی این وسط میسوزه :n02: برادر من امپ دو کانال توانش برای یه جفت باند یا یه ساب وات پایین هستش حالا شما هرچی غیر این چیزا بزنی بهش اشتباهستتتتتتت:n40:نقل قول:
نه اقا این چه حرفیه اصلا اینقدری وات نمیکشه وسایلت.نقل قول:
ماشین خاموش شاید خیلی گوش میدادی اره ؟
ماشین چیه ؟ 60 کافیه ولی خب من همون اول 75 انداختم راحت کردم خودمو :n02:
سلام دوسته من میتونین از اسپیکر 16سانتی و 13 سانتی سری پریما ادیسان برای توی درهاتون استفاده کنید خیلی خوش صدا هستن و بدون امپ هم صدای خوبی میدن قیمت دقیق ندارم میتونید از نمایندگی ادیسان اقای مقدم سوال کنید.نقل قول:
ماشين 206نقل قول:
متاسفانه من 60 بستم ك كاش 70 ميبستم
البته اينجور ك معلومه اينم جواب ميده با توجه ب پاسخ شما و چند باتري ساز
فقط بعدا ارتقا بدم مشكلي نباشه خوبه چون يه امپ و كامپونت ديگ ميبندم
يه چيز ديگ اين 3 بيگ چيكار ميكنه و واقعا تاثير داره؟؟؟
چطوري بايد انجامش داد
والا بیگ 3 منم دقیق بلد نیستم اما واسه سیستم های خیلی سنگین انجام میدن و دینام رو به بدنه اتصال میدن که خیلی فشار رو دینام ماشینتون میاد و خیلی هم خطرناک هستش ممکنه خدایی نکرده اتش سوزی صورت بگیره.شما نهایتن یه خازن خوب مثه پاور dls 1فاراد یا استینگر یا راکفورد بگیر اصلا برقتون کم نمیاد خیالتون راحت :n09::n06:نقل قول:
سلام دوسته من شما اول یه امپ اضافه کنید اگر راضی نشدید بعد به فکر خرید یه دست کامپونت برای درهای جلو و عوض کردن پخش باشید.نقل قول:
برای امپ هم یه چیز ارزون و اکبند میتونین روی 4115hpx گرند زیرو فکر کنید 4کانال هستش و قیمت حدود 400ت.
برای پخش هم 145 الپاین اگر بتونید پیدا کنید خوبه حدود قیمت هم 550ت .
نقل قول:
باسلام
ابتدا که سپاسگذارم از پاسختون
وبعداینکه من فقط وفقط ازسیستمم بیس میخوام وبیس خشک یانرم برام خیلی مهم نیست
واماچرادوجفت کواک :به این خاطرکه یه938 کهالان دارم وکنوود718 معمولی ازین قدیمیهاست ونهایت قیمتی که برام میفته واسه خریدنش150تومن هست
وچرا ساب نمیخوام ؟
راستش چراساب نخوام ومیخوام خیلی هم خوبه که بتونم داشته باشم ولی بدلیل اینکه بیکارهستم ودارم بیمه بیکاری میگیرم که اونم چندماهی بیشترازش نمونده ومن میمونم و حوضم وبیکاری وبی پولی محض
حالا بااین تفاسیر امیرآقا چی دستورمیدین
ونهایت بودجه ای که میتونم بزارم
400تا450 واسه آمپ
60تا100 واسه پکیج
دسته آخرش هم 150تا200 واسه یه جفت کواک دیگه وفکرنمیکنمبا200که نهایت بودجه من واسه کواک هست بشه سابی رو انتخاب کرد
وپخش هم که قبلا گفتم کنوود ایکس400 هست وبنابه پیشنهادتون روی کل بودجه بتونم100همبالاتربرم که همینم بابدختی بتونم حاضرکنم
کسی نیست راهنماییم کنه؟نقل قول:
عزیز کلا پایونیر تا سری prs این جدیدا فرق صدایی باهم ندارن فقط بسته به فیس ظاهری قبمتشون میره بالا و کیفیت خیلی افت داشته.نقل قول:
تا 400 تومن هم ایکس400 کنوود گزینه مناسبیه قیمتش 300ت هستش.
U300 هم خوبه اینم همین 300 هستش.:n40:
پایونیر هم همین مدلایی که گفتید خوبه.
الان من نفهمیدم دو جفت کواک دارین یا نه ؟نقل قول:
بعد بیس رو که کواک نمیتونه مثه ساب اجراکنه که نرم یا خشک باشه.