نقل قول:
لطفا راهنمایی کنید.:11:
Printable View
نقل قول:
لطفا راهنمایی کنید.:11:
ببین دوست عزیز سرعت روزانش خوبه و راضی کنندس اما شباش میگفتن 140 یا 150 تا سرعت داره که الان 3 شب چنین چیزینقل قول:
دیده نمیشه و نهایت سرعت روی 50 تا 70 هست البته از ترافیک رایگان بیشتر از این هم نمیشه انتظار داشت بالاخره دیگه
مودم و ... هیچ ربطی به سرعتتون نداره عزیز ؛ بهتر بگم هر کدوم این مودم های داخل بازار رو که بخرید و ... ؛ تفاوتی در سرعتتون نخواهد داشت.نقل قول:
سرعت به عوامل دیگه ای وابسته هستش.
درسته این که حقیقتی هست اما من زیاد از مودمم راضی نیستم سرعت اتصالش طولانی هست حتی من 5 دقیقه منتظر میشه که چراغش ثابتنقل قول:
بشه 3 تا شرکتو هم روش امتحان کردم بازم همین اوضاع هست!!! یه سوالی هم داشتم مودم باطری کار کنه برق نخواد؟؟؟
بابا باور کردن این که ماها 5 گیگ بگیریم سخته ؟؟؟
وقتی خوده شرکت رو 4 مگ بسته و من از 2 شب شروع دانلود می زارم البته از سرورهای قوی مثله rapidbaz.com - mul.ir و.... و 2 تا فایل همزمان 16 کانکشنی و تا ساعت 7 یکسره 300 تا 400 تا سرعت میده خوب معلومه 5 گیگ این حدودا دانلود دارم خودمم باورم نمیشه ولی میام خونه میبینم فایل هام دانلود شده خوشحال میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شاید منطقه مخابراتی ما سهمیه پهنای باند 1 مگ که هستم زیاد دادن کسی هم نیست روش به من میرسه سرعت از مودم عوض کردن و چه می دونم خط من خرابه و این چیزا نیست بخوان سرعت زیاد کنن چرا تو روز این قدر سرعت میده شبا نمیده !!!!!!!!!!!!!!!! :sq_8:
منم باور نمی کردم شبی 5 گیگ بگیرم ولی چند روزه اینطوری میده برام عادی شده منم مثله شما همیشه 2 گیگ و خورده ای نهایتش می گرفتم البته اون موقع 512 داشتم الان 1 مگ
از دوستان اگه کسی لینک صفحه شکایت به سازمان تنظیم مقررات رو داره ممنون میشم در اختیارم قرار بده .
درود.نقل قول:
خدمت شما داداش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداوکیلی مملکته؟ همه جای دنیا وقتی طرف میخواد ISP انتخاب کنه میبینه کدوم امکانات بهتری داره.ما تو ایران باید ببینیم کدوم دزدی کمتری داره!:31:
ولی منم پارس افلاینو انتخاب کردم تا ببینیم چی میشه.امیدوارم مثله اوندفعه بازم نزنه تو حالم.:20:
درود
از دوستان کسی اشتراک 1 مگ پارس رو داره ؟! راضی هستین ؟! آپلود و دانلود چقدره ؟!
تو فکر این بودم که اشتراک 1 مگ بگیرم . گفتم قبلش بیام پرس و جویی بکنم ببینم بقیه دوستان راض بودن یا نه ؟! :sq_8:
POL 256 U .1 سرعت دانلودش چنده ؟
2. چند روزه سرعت هی کم و زیاد میشه تو روز که از SPEEDTEST تست میگیرم یه بار 512 یه بار یک مگ کسی از دوستان همچین مشکلی داشته ؟ (سرویس POL 128 U )