نه فقط همینا هستند. ولی نگران نباش بیشتر هم میشن:31:نقل قول:
نه فقط همینا هستند. ولی نگران نباش بیشتر هم میشن:31:نقل قول:
دوستان من اومدم تهران یه چند روزی هستم دنبال یه سری بازیم واسه xbox و pc که یه مقدار قدیمین کجا معدن بازیه تو تهران اینارو میخوام
xbox: tale of vesperia - blue dragon
pc: bioshock 1 -the witcher-divinty 2-tow worlds 2
راستی مشهد باز ایکس باکس 2 تومن و پی سی حلقه ای 500 تومنه یه جا بگید قیمتشام خوب باشه
تو تهران جایی فکر نکنم بتونی پیدا کنی که حلقه ای 500 تومن بدن.همه 1000 میدننقل قول:
خوب عیب نداره جایی باشه که بتونم اینارو پیدا کنم موردی نداره کجا برم ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
تو تهران مرکز بازی های کنسول میدان امام خمینی معروف به توپخونه. و راحترین راه رفتن به اونجا مترو.
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
بازی کلی اپشن بش اضافه شد . کلی کار دیگه میشه انجام داد. شما وقتی بازی رو تموم می کنی البته بخش داستانی میتونی کلی کار از جمله باسازی شهر رم و ماموریت های لئوناردو و یا تربیت اساسین ها و فرستادن اونها به ماموریت انجام بدی بعلاوه ی بخش مولتی پلیر بازی رو هم نباید از یاد برد که اونم واسه خودش دنیاییه.نقل قول:
راستی اینم تاپیک بازی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=420567
اونجارو گشتم بازیهایی که میخواستم نداشتنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز اگر امکان دارد راهنمایی کنید که XBOX360 چگونه کپی خور می شود؟!
شما توسط نصب lt+ دستگاهتونو کپی خور میکنید که برای این کار باید دستگاه را به یه تعمیرکار بدیدنقل قول:
من بایوشاک 1 رو دارم اگه خاستی بیا قابل شما رو ندارهنقل قول:
آقا يه سوال تصصي دارم از اساتيد اهل فن!!!:31:
چند تا مدل اسليم داريم؟؟؟(كلا با تفاوت دنگ و فنگهاش) و قيمت در ايران؟؟
ميگن 70 تومن گمركي ميگيرن واسه 360 .اگه بخوام از دبي بيارم. منم بيخيالش شدم!!:41: